17
junij

Sorodne duše in karmični odnosi (Harmony program na Pašmanu)

Kdaj: 17. junija ob 12:00 do
24. junija 2016 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Odvisno od akomodacije, od 240 do 360 eur
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

856 ogledov
  • Obstaja sorodna duša, ki nekje zunaj čaka name?
  • Kaj je plamen dvojčkov?
  • Obstaja le ena sorodna duša v mojem življenju?

Ta program je duhovno raziskovanje, ki nudi široko perspektivo na vsa ta fascinantna vprašanja. Stephen vam bo nudil informacije in zgodbe, ki temeljijo na njegovem proučevanju Edgarja Cayceja, Michaela Newtona in hinduizma ter na njegovih lastnih izkušnjah pri regresiji prejšnjih življenj in pri hipnotičnem delovanju.

Stephen bo dodal v zvezi s svojim stališčem nekaj vprašanj:

  • Želi biti naša duša srečna?
  • Kaj je s svobodno voljo?
  • Ali lahko ustvarimo novo karmo?

Spodbujal bo udeležence k bolj osebnemu proučevanju te teme s pomočjo hipnotične meditacije, ki uporablja lastno domišljijo, glasbo in trans.

Inkubacija sanj bo prav tako del tega večdnevnega programa. Komunicirajmo z našo dušo!

Vabimo vas, da se udeležite te neobičajne kozmične teme, kjer boste lahko izoblikovali nove poglede.

  “Kako bi lahko bili srečni, Človek mora srečo deliti. Sreča je rojena kot dvojček.” – Lord Byron

A srečo lahko uporabljamo labirint, ki ga opisuje kot strukturirano inspiracijo in temelj za njegov “nestrukturiran svoboden korak.”

 Skupina – Regresija prejšnjega življenja

Kasneje, tekom tedna bo Stephen v razgovoru predstavil svoj pogled na reinkarnacijo in poudaril različne načine obujanja spomina na prejšnja življenja, pri čemer je zlasti pomembna osebna zbranost s pomočjo hipnoze. Ta razgovor bo spremljalo fascinantno doživetje, v katerem bomo lahko odkrivali slike in teme iz našega duševnega meta-spomina. Pridružite se temu podvigu na ekspanzivni duhovni poti vašega lastnega duhovnega razvoja.

 Program bo trajal 3 do 4 ure. S seboj imejte blazino in odejo ter svojo avanturistično naravo!

 Ena od tem bo tudi poletni solsticij!

Stephen, ki je profesionalni astrolog, je izračunal natančen čas tega premika, ki bo v ponedeljek (lunin dan!) 20. junija 2016 ob 23:34. Takrat bo polna luna, zaradi česar bo ta solsticij izjemno močan. Harmony bo dvignil svojo energijo s pomočjo glasbe, plesa in gibanja. Stephen bo prav tako prenesel svojo šamansko izkušnjo in tako pomagal udeležencem osvoboditi se tega, česar si ne želijo in sprejeti to, kar si želijo. Manifest na Luni! Povezovanje ljubezni in odnosov!

 Stephenovi zapiski:

Poslušajte moje duhovno potovanje. Na moji spletni strani www.transpersonal.us/reveries.html lahko brezplačno prenesete 30 minut trans potovanja, ki ga jaz imenujem sanjarjenje. Shranite ga na MP3 player in uživajte.

Sem oboževalec jasnovidca Edgarja Cayceja, kot tudi avtorja knjige Življenja med življenji, pisca in terapevta dr. Michaela Newtona. Živel sem v Nemčiji in Avstriji. Lahko izvajam seanse regresije prejšnjih življenj tako v nemškem kot v angleškem jeziku. Glavne področja moje strokovnosti so v regresijski terapiji, življenju med življenji, astrologiji in duhovni hipnoterapiji. Dolgo vrsto let sem bil vključen tudi v področja prerokovanja, kot sta tarot in numerologija, v terapevtsko svetovanje, simboliko in v duhovni razvoj.

 Če se lahko učimo skozi humor, uvid in zabavo, sem tukaj!

 Veliko potujem in vsako leto ponujam programe in privatne seanse v Evropi. Tukaj lahko pogledate moje potovalne plane za 2016: www.transpersonal.us/globe.htm

 Z veseljem vas bom podpiral v vasem duhovnem raziskovanju.

 Vse dobro,

 Stephen

Stephen Poplin

magister umetnosti, CHT, profesionalni astrolog, duhovni trener in transpersonalni hipnoterapevt, bivši univerzitetni predavatelj filozofije in humanističnih znanosti. Stephen je živel v Virginia Beach in predaval na ARE o Edgarju Cayceju in o astrologiji. Med drugim je študiral zgodovino revolucije, dramsko terapijo, simboliko, numerologijo in metafiziko. Imel je nastope v fazi hipnoze za znanstvena in duhovna odkritja. Stephenova praksa, ki vključuje regresije prejšnjega življenja,  trans-personalna potovanja in integracijo življenja med življenji, je locirana v Evropi in ZDA. Stephen je medverski minister in voditelj delavnis s klienti po celem svetu. Znan je po sočutnosti, uvidih in humorju.

Stephen je bivši mednarodni direktor Inštituta Newton za življenje med življenji, hipnotizirajoča terapija, ki jo je osnoval Michael Newton, avtor bestsellerja: ‘Potovanja duše’. Prav tako je bivši predsednik dveh astroloških mednarodnih centrov (NCGR) v Virginia Beachu in Washingtonu.

Stephenova spletna stran – Duhovna potovanja: www.transpersonal.us/journeys.html

Krešimir Mišak je intervjujal Stephana na hrvaški televiziji: www.youtube.com/watch?v=fOG_55r81cI

Slovenska stran o svojem delu: www.transpersonal.us/slo/

Solstice praznovanje 20. junij 2016 – Mag. Stephen Poplin (ZDA) in Harmony ekipa

 

Harmony program

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.


Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

Celoten program najdete tukaj. >>

 

CENA VKLJUČUJE:

  • polni vegetarijanski penzion,
  • štiri ure dnevnega programa
  • jutranje vadbe
  • izbrani tedenski seminar ( cca. 3 ure)
  • večerni program
  •  čaje za prečiščevanje organizma in vodo (čez cel dan)

 

TURISTIČNA TAKSA:

 Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

 

OTROCI:

otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča)

otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.
 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...