8
julij

Akasha Sound Journey (Harmony program na Pašmanu)

Kdaj: 8. julij ob 12:00 do
15. julij 2016 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Odvisno od termina, od 190 do 440 eur/teden
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

188 ogledov

 

Zahvaljujoč neverjetni moči  holističnih inštrumentov različnih kultur na svetu, lahko s pomočjo zvoka  potujemo v samo jedro univerzuma, pomagamo sebi in bližnjim ter odpremo nova vrata v našem življenju, vrata vibracije in radosti. ”Akasha” na sanskrtu pomeni ”eter” in predstavlja naše ”eterično telo”. Resonantni inštrumenti kot je gong, spodbujajo Akasho, izgine občutek teže in s tem občutek fizičnega telesa ter nas vodijo skozi svet naravne regeneracije in revitalizacije duha in telesa. Seminar je sestavljen iz praktičnega dela, kjer se bomo naučili uporabljati holistične inštrumente za osebno zdravljenje ter spodbujanje ustvarjalnosti, npr. masaža s himalajskimi posodami, gong tretma, zdravljenje z  glasom, Shruti pesmi, mantre, gong joga in podobne tehnike. Drugi del seminarja sestavlja posebna zvočna gong kopel ”Akasha Sound Journey”, pri kateri se bomo popolnoma prepustili moči Zvoka.

Ko ozavestimo dejstvo, da  vse okrog nas sestavlja vibracija, odpremo vrata v nov svet, svet vibracije in radosti.

Kaj je tisto v glasbi, kar nas privlači in kako, da zvok tako močno deluje na nas? Zato, ker je celotna naša bit pravzaprav glasba. Glasba pa je vibracija, ki ves čas rezonira. Naš um in telo, narava, katere del smo, vse v nas in okrog nas je glasba.

 S pomočjo zvoka starodavnih inštrumentov in našega lastnega glasu lahko dosežemo višja stanja zavesti in odpremo nova vrata na poti v samo-transformacijo. Obstajajo štiri glavna področja našega sistema, kjer zvok in glasba dokazano delujeta: fizično, mentalno, čustveno in duhovno. Seveda se ta področja med seboj bolj ali manj prepletajo. Tako na primer zdravljenje čustvenega področja lahko vpliva na to, da  fizični simptomi izginejo.

 Terapija z zvokom gonga uravnoteža fizično, čustveno in duhovno telo. Posebno je učinkovita pri motnjah, ki so posledica stresa, depresije, utrujenosti in izčrpanosti, negativnih čustev,  občutka ločenosti in osamljenosti ter strahov, ki so posledica  motenega ravnovesja  in harmonije v telesu…

 Fizično – v skladu s fiziko, zvok deluje na maso. Na najosnovnejši ravni zvok prenaša energijo znotraj vsega, s čimer pride v kontakt. Zakon resonance, po katerem močnejša vibracija vpliva na šibkejšo, tako, da začneta vibrirati na isti frekvenci, je bistvo koncepta celostnega zvočnega zdravljenja. To pojasnjuje, kako lahko zvok sprosti mišico, kako lahko pomaga pozdraviti organ ali živec in kako bi lahko celo transformiral bolezen, kot je rak. Na tem seminarju ne bomo le pojasnili, kako začnemo s fizičnim zdravljenjem, temveč bomo obravnavali tudi številne tehnike ki omogočajo, da to storimo varno in učinkovito.

 Čustveno – mnogo ljudi na širokem področju zdravljenja verjame v vpliv potisnjenih čustev in da so le-ta nahajajo v samem jedru večine bolezni, ki se manifestirajo v nas. Nekateri celo trdijo, da potisnjeni občutki povzročijo do 50% vseh bolezni (drugi pomemben dejavnik je okolje, ki povzroča hrup). Vemo že, da lahko intenzivna glasba spremeni naše razpoloženje. Sedaj smo odkrili, kako lahko uporabimo zvok za osvobajanje potisnjenih oz. blokiranih čustev. Na seminarju bomo spoznali enostavne tehnike osvobajanja blokiranih čustev, bodisi, da je to v avtomobilu ali v času zvočne terapije.

 Mentalno – opravljene so bile obsežne raziskave, ki očitno dokazujejo, da ko poslušamo frekvenco v obsegu možganskih valov (beta, alfa, theta in delta), bodo čez nekaj minut naši možgani prišli v to frekvenco. Naučili se bomo spremeniti frekvenco možganskih valov s pomočjo različnih inštrumentov našega lastnega glasu.

 Duhovno – duhovno zdravljenje lahko pomeni mnogo različnih stvari. Na seminarju začnemo z uporabo zvoka, da bi tako očistili čustvene in fizične blokade. Zatem se osredotočimo na dviganje naše zavesti in vibracije, kjer uporabljamo zvok za dviganje na poti k višjim čustvom, kot so hvaležnost, sočutje, ljubezen in radosti. Nekateri pravijo, da je višja zavest preprosto obstajanje v frekvenci teh višjih čustev.

 Tekom seminarja bomo raziskali, kako se frekvence, glasba in ritem lahko uporabijo za ustvarjanje pozitivne napetosti v nas na vseh ravneh – fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni.

 Prav tako bo možno kupiti himalajske pojoče posode in nosilec zvoka za osebno rabo in delo zdravljenja z zvokom.

 Vedran Petrak – certificirani ”Gong Master Journeyman”.

 Gong mojster Vedran Petrak je začel z raziskovanjem zvoka pri 14 letih, ko je postal učenec in kasneje asistent ter sodelavec svetovno znanega Kundalini Gong mojstra Don Conreaxa. Vedran vodi zvočne gong kopeli na Hrvaškem in v Sloveniji od leta 2004. Kasneje jih je začel voditi tudi v Avstriji, Srbiji, Grčiji in na Nizozemskem.

Seminar bo po potrebi potekal v hrvaškem, slovenskem in angleškem jeziku. Udeležijo se ga lahko vsi, ne glede na leta in predhodne izkušnje.

Harmony program

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.


Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

 

CENA VKLJUČUJE:

  • polni vegetarijanski penzion,
  • štiri ure dnevnega programa
  • jutranje vadbe
  • izbrani tedenski seminar ( cca. 3 ure)
  • večerni program
  •  čaje za prečiščevanje organizma in vodo (čez cel dan)

 

TURISTIČNA TAKSA: Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

OTROCI:otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča), otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.

PREVOZ: !!! ORGANIZIRAN JE DIREKTEN AVTOBUSNI PREVOZ IZ SLOVENIJE !!! (OZNAČI NA PRIJAVNICI!) Cena povratne karte in povratne vozovnice za trajekt je 85 €

DOPLAČILA:

  • NAJEM ŠOTORA – V  kampu lahko najamete šotor  za 15 evrov na  teden. Če poleg tega najamete še  vzmetnico in spalno vrečo, je doplačilo  5 evrov na teden.
  • NAJEM KOLES – V kampu je možnost najema kolesa.
  • DODATEN TEDENSKI SEMINAR – V kolikor se želite udeležiti še enega tedenskega seminarja, je potrebno doplačati 30 €

DODATNE INFORMACIJE IN  REZERVACIJE PIŠITE NA: harmony.slovenija@gmail.com

 ON-LINE prijavnica

 URŠKA  –  +386  (0) 40 38 1 1 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

 POSTOPEK REZERVACIJE

  • KONTAKTIRAJTE NAS preko elektronske pošte:  harmony.slovenija@gmail.com 
  • izponline ON LINE PRIJAVNICO
  • nakažite AKONTACIJO na:  OBILJE ŽIVLJENJA, URŠKA LEBAN S.P.,Gradnikove brigade 59,      5000 Nova Gorica; ABANKA VIPA D.D.; TRR: 0510 0801 3757 793; NAMEN: ime in priimek osebe, ki program rezervira; sklic: 00
  • ZNESEK AKONTACIJE:  80 € za eno odraslo osebo /teden; 40 € za otroka /teden

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...