15
julij

Šamanska potovanja in praktična čarovnija PROGRAM A (Harmony program na Pašmanu)

Kdaj: 15. julij ob 12:00 do
22. julij 2016 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Odvisno od tipa nastanitve, od 300 do 440 eur/teden
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

513 ogledov

 Šamanizem je najstarejše ohranjeno duhovno izročilo človeštva. Je pot radodarnosti, nege, ljubezni in skrbi drug za drugega in za naravo. Podpira in vzdržuje osebno rast in povezavo med nami in Velikim Duhom. Nagual Uchu vas bo popeljal v starodavne tradicije šamanskih potovanj v zavesti in praktične magije. Potovanja v zavesti so primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo modrost, vodstvo in pomočnike. Uporabljajo se za mnogo namenov – večinoma za zdravljenje. Gre za močna meditativna stanja, ki nas popeljejo v spremenjeno stanje zavesti, kar nam omogoči delati s svojo intuicijo in duhovnim vodstvom. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje. Ne potrebujete nobenih posebnih predznanj ali sposobnosti, da bi lahko potovali v zavesti!

 Šamani črpajo svojo moč iz duhovnega sveta. Njihova magija pride skozi delo s štirimi elementi (voda, zrak, zemlja, ogenj), skozi delo z bitji in entitetami narave, s predniki in skozi sanje. Uchu vas bo naučil nekaj praktičnih tehnik šamanske čarovnije in divinacije: kako delati z elementi, z vetrom, morjem, kamni, drevesi itd. Šamanska čarovnija je enostavna in praktična. Z njo lahko hitro prinesete željene spremembe v svoj vsakdanjik in vplivate na svojo osebno realnost. Seminar bomo zaključili z lepo, šamansko ceremonijo na bližnjem, nenaseljenem otoku.

Programa A in B nista identična. Razlika med njima je v tem, da se izvaja različna potovanja in različne vaje šamanske magije. Programa A in B sta komplementarna, če se odločite sodelovati na obeh.

 Nagual Uchu:

Nagual Uchu se je izučil šamanizma v Mehiki, Peruju in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, živel tudi med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami. Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 www.nagual-uchu.com/blog, Facebook: Nagual Uchu – Modern shamanizm

 Tadeja Škorja:

 Nadarjena sanjalka že od otroštva je prek šamanskih znanj odprla nova vrata in odkrila nove svetove v sanjskih resničnostih in prek šamanskih ceremonij, ko se je spoprijateljila z Nagualom Uchujem in začela trenirati in prakticirati z njim. Zadnjih 5 let delujeta skupaj in organizirata seminarje in delavnice po Evropi.

 www.en.arianasyard.com, Facebook: Tadeja Škorja

 Harmony program

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.


Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

 

CENA VKLJUČUJE:

  • polni vegetarijanski penzion,
  • štiri ure dnevnega programa
  • jutranje vadbe
  • izbrani tedenski seminar ( cca. 3 ure)
  • večerni program
  •  čaje za prečiščevanje organizma in vodo (čez cel dan)

 

TURISTIČNA TAKSA: Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

OTROCI:otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča), otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.

PREVOZ: !!! ORGANIZIRAN JE DIREKTEN AVTOBUSNI PREVOZ IZ SLOVENIJE !!! (OZNAČI NA PRIJAVNICI!) Cena povratne karte in povratne vozovnice za trajekt je 85 €

DOPLAČILA:

  • NAJEM ŠOTORA – V  kampu lahko najamete šotor  za 15 evrov na  teden. Če poleg tega najamete še  vzmetnico in spalno vrečo, je doplačilo  5 evrov na teden.
  • NAJEM KOLES – V kampu je možnost najema kolesa.
  • DODATEN TEDENSKI SEMINAR – V kolikor se želite udeležiti še enega tedenskega seminarja, je potrebno doplačati 30 €

DODATNE INFORMACIJE IN  REZERVACIJE PIŠITE NA: harmony.slovenija@gmail.com

 ON-LINE prijavnica

 URŠKA  –  +386  (0) 40 38 1 1 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

 POSTOPEK REZERVACIJE

  • KONTAKTIRAJTE NAS preko elektronske pošte:  harmony.slovenija@gmail.com 
  • izponline ON LINE PRIJAVNICO
  • nakažite AKONTACIJO na:  OBILJE ŽIVLJENJA, URŠKA LEBAN S.P.,Gradnikove brigade 59,      5000 Nova Gorica; ABANKA VIPA D.D.; TRR: 0510 0801 3757 793; NAMEN: ime in priimek osebe, ki program rezervira; sklic: 00
  • ZNESEK AKONTACIJE:  80 € za eno odraslo osebo /teden; 40 € za otroka /teden

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...