29
julij

Prebujanje inteligence in zavedanja telesa (Harmony program na Pašmanu)

Kdaj: 29. julij ob 12:00 do
5. avgusta 2016 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Odvisno od termina, od 190 do 440 eur/teden
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

322 ogledov

Preko telesnih in verbalnih procesov za manifestacijo obilja in namena!

Dopustite sebi, da ste resnično to kar ste. Manifestirajte obilje in svoj življenjski namen. V namenu življenja ni samo ena pot, en talent, eno področje. Vsega tega je več, v vsakem od nas. Kako priti do tega potenciala, kako ga izpostaviti v danem trenutku? Kako izpostaviti svojo avtentičnost, prisotnost in edinstvenost? Kako biti v stanju radosti in jo živeti?

Telo je fantastičen inštrument – samovzdrževalni organizem, ki se sam zdravi in obnavlja – popoln za dimenzijo, v kateri se nahajamo. Telo ima svojo inteligenco in zavest. Kaj nam prinaša to, da poslušamo?

Telo je energija, zavest in prostor. Kozmična obleka na potovanju Duše. Katera energija, prostor in zavest sta lahko ti in tvoje telo, da kreirate in generirate celotno obilje, izpostavite svoje potenciale, talente, prisotnost in edinstvenost?

Kako ta popolni inštrument kot je telo, prestaviti v polno funkcionalnost? Kako izkusiti radost utelešenja? Kako najbolje izkoristiti svoje telo za svoje življenjsko delo?

 Svi učesnici seminara dobijaju Accessov sertifikat za telesni proces Radost utelovljenja, i mogu ga koristiti za ličnu i profesionalnu svrhu, te se upisuju u Accessovu listu praktikanata za telesni proces Radost utelovljenja.

Margareta Vesna

Je internacionalni Access Bars Facilitator, vodi seminarje za osebni in duhovni razvoj. Z Accessovimi orodji tokrat delamo na zavedanju in inteligenci telesa preko verbalnih in telesnih procesov. Vse povezujemo v celoto. Izvajamo telesne procese za zdravljenje, povezovanje, ozaveščanje in komunikacijo na vseh nivojih bitja. V procese so vključeni telesni, čustveni, kognitivni, mentalni, čutilni in intuitivni nivo. Verbalni procesi zajemajo izjave čiščenja, vprašanja in afirmacije. Ozaveščamo svoj govor.

Vsak dan seminarja ima bogato vsebino in vodi v preobrazbo Bitja za najviše dobro in polnost življenja. Pridobite veščine, ki jih lahko uporabljate vsak dan za svojo nadaljnjo rast in napredek.

Ojačajmo ljudi v spoznanju, da že vse znajo. Delajmo skupaj na prebujanju tega izjemnega znanja, ki čaka v nas. Kaj če je znanje naše naravno stanje? Kaj če smo se rodili učeni? In če je vse, kar je potrebno, iskra PREBUJENJA. In kaj vse je zdaj mogoče?

Harmony program

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.


Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

CENA VKLJUČUJE:

  • polni vegetarijanski penzion,
  • štiri ure dnevnega programa
  • jutranje vadbe
  • izbrani tedenski seminar ( cca. 3 ure)
  • večerni program
  •  čaje za prečiščevanje organizma in vodo (čez cel dan)

 

TURISTIČNA TAKSA: Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

OTROCI:otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča), otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.

PREVOZ: !!! ORGANIZIRAN JE DIREKTEN AVTOBUSNI PREVOZ IZ SLOVENIJE !!! (OZNAČI NA PRIJAVNICI!) Cena povratne karte in povratne vozovnice za trajekt je 85 €

DOPLAČILA:

  • NAJEM ŠOTORA – V  kampu lahko najamete šotor  za 15 evrov na  teden. Če poleg tega najamete še  vzmetnico in spalno vrečo, je doplačilo  5 evrov na teden.
  • NAJEM KOLES – V kampu je možnost najema kolesa.
  • DODATEN TEDENSKI SEMINAR – V kolikor se želite udeležiti še enega tedenskega seminarja, je potrebno doplačati 30 €

DODATNE INFORMACIJE IN  REZERVACIJE PIŠITE NA: harmony.slovenija@gmail.com

 ON-LINE prijavnica

 URŠKA  –  +386  (0) 40 38 1 1 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

 POSTOPEK REZERVACIJE

  • KONTAKTIRAJTE NAS preko elektronske pošte:  harmony.slovenija@gmail.com 
  • izponline ON LINE PRIJAVNICO
  • nakažite AKONTACIJO na:  OBILJE ŽIVLJENJA, URŠKA LEBAN S.P.,Gradnikove brigade 59,      5000 Nova Gorica; ABANKA VIPA D.D.; TRR: 0510 0801 3757 793; NAMEN: ime in priimek osebe, ki program rezervira; sklic: 00
  • ZNESEK AKONTACIJE:  80 € za eno odraslo osebo /teden; 40 € za otroka /teden

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...