Krog življenja, izkustvene delavnice za osebno rast, izvorna energija, meditacije

Krog življenja
izkustvene delavnice za osebno rast, izvorna energija, meditacije

0 zahval     15 ogledov

Krog življenja, izkustvene delavnice za osebno rast, izvorna energija, meditacije in še kaj

1000 Ljubljana

Krog življenja se je rodil kot notranja potreba družbe, kot notranja potreba ljudi, ki si kljub morebitnemu neugodnemu počutju upajo pogledati pod svojo preprogo in s tem vsesplošno dvigniti kakovost svojega življenja, s tem pa pravzaprav kakovost celega sveta. Kajti, ko se sami spremenimo, se os sveta avtomatično premakne. Osebna rast je seme sveta v ravnovesju.

Že ime Krog življenja nas med vrsticami nagovarja, da je potrebno pogledati vase, navznoter. Življenje je neskončno kakor krog, le oblike in barve se menjajo. Odsev naših barv bo tudi po fizični zapustitvi telesa, Zemlje,  odmeval v nas, v naših potomcih in tistih, s katerimi smo se v dobrem in slabem v življenju »brusili«. Pravzaprav se pogledati vase splača. Morda je kratkoročno neprijetno, boleče, vendar dolgoročno gledano olajšujoče, polno pristnosti, svobodnosti, resničnosti. Polno bistva. Potrebno je pogledati, kaj vse smo do sedaj izgubili, pa si tega v srcu ne priznamo, potrebno je pogledati tudi vse tisto lepo, ki nas kakor čudovito jabolko na veji vztrajno čaka, pa si ga zaradi strahu ali česa drugega ne upamo utrgati, morda imamo občutek, da ne smemo. V Krogu življenja si snamemo maske in pogledamo stvari, takšne kot so. V vsej svoji bolečini ali veličini.

Krog življenja vodi Katja Gantar, ki izvaja izkustvene delavnice za različne teme (odnosti, spolnost, splav itd.), izvaja individualne energijske procese z močjo izvorne energije, intuitivno svetuje, izvaja meditativno-kreativne dogodke za telo in duha ter še kaj.

 

 

Pošlji sporočilo ponudniku | Krog življenja, izkustvene delavnice za osebno rast, izvorna energija, meditacije in še kaj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Ljubljana


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji