MičnaCvetlična, certificirana vaditeljica meditacije in diplomirana agronomka

MičnaCvetlična
certificirana vaditeljica meditacije in diplomirana agronomka

2750 zahval     394 ogledov

Kdo je MičnaCvetlična?

Za MičnoCvetlično ponosno stojim Maja Križnar, avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe, certificirana vaditeljica meditacije, angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar in diplomirana agronomka. Meditacija je postala način mojega življenja, pomeni mi strast in užitek. Združila sem jo z močjo rastlin oz. z njihovimi eteričnimi olji ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih. Zabava me dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najdem nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in zabavam se, ko iščem skrite pomene, ki mi jih nosijo vsakdanje lekcije.

Zakaj je nastala MičnaCvetlična?

Ko so me v preteklosti kar pogosto spraševali kdaj nameravam imeti družino, se poročiti in podobne zadeve, ki zanimajo vse tete, strice, sosede, babice in dedke, sem običajno odgovarjala z odgovorom, da moram najprej sebe spraviti v red. Seveda, brez da bi zares, sama pri sebi vedela kaj točno to pomeni oz. kaj točno mislim s tem.

No pa je očitno nekdo tam zgoraj zelo dobro vedel, kaj to pomeni in tako se mi je, kot hišica iz kart sesul ves moj svet, za katerega sem prej kar nekaj časa živela. Praktično čez noč sem takrat ostala brez partnerja in brez službe.

Ostala sem sama s škatlo robcev v rokah in z vprašanji: Kaj naj sedaj počnem? Kaj si sploh želim v življenju? Kaj bi sploh rada dosegla? Kdo sploh sem jaz in zakaj sem tukaj?
Bila sem bitko sama s seboj in zelo kmalu mi je postalo jasno, da je moj porušeni svet stal na zelo trhlih temeljih in da se je pravzaprav moral podreti.

Sklenila sem ga postaviti na novo in ker sem že bila precej v alternativnih vodah mi je pot prekrižal še tečaj meditacije. Tudi to se je zgodilo čez noč. Sprejela sem ga in pustolovščina se je začela. Zdravila sem sebe, začela razumevati, zakaj se mi je vse to zgodilo, našla pa sem tudi strast v svojem početju in v novih spoznanjih. Odločila sem se, da ne želim več ugajati drugim in sebe postavila na prvo mesto pri sebi ter na enakovredno mesto pri drugih.

Ves čas pa je v meni tlela želja po “BITI NAVDIH”. Če sem se iz tal dvignila jaz, zakaj se nebi zaradi tega še kdo drug??

In prišel je odgovor tudi na to vprašanje…

Meditacija me je tako prevzela, da sem postala certificirana vaditeljica meditacije in angelska terapevtka. Želja po tem da ljudem pokažem kako lahko sami spremenijo svoje življenje na bolje, je bila v meni iz dneva v dan močnejša. In tako je nastala MičnaCvetlična ki ponuja recept za ponovni vzlet, ki sem ga sama še kako dobro preizkusila.
 

Hvaležna sem in veselim se vsakega trenutka, ko lahko pripomorem, da se nekdo zaradi mene počuti bolje. ♥

Rada vas imam ♥

 

Vaša MičnaCvetlična

 
Cvetlično meditativne inspiracije

Cvetlično meditativne inspiracije

16 inspiracij   2748 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | MičnaCvetlična, Maja Križnar S.P.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Hafnarjeva pot 2, Kranj


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji