Moja lahkotnost, My Lightness, Center lahkotnih možnosti, Access Consciousness® delavnice

Moja lahkotnost
My Lightness, Center lahkotnih možnosti, Access Consciousness® delavnice

0 zahval     48 ogledov

Moja lahkotnost, My Lightness, Center lahkotnih možnosti, Access Consciousness® delavnice

Ul. V. Prekomorske brigade 12
3000 Celje

Če tudi ti nekje  v sebi veš, da je življenje lahko drugačno, prijaznejše, lahkotnejše in zabavnejše, si na pravi strani. 

My lightness je namenjen najpomembnejši osebi tvojega življenja - tebi. Je vabilo v začetek dejtanja s sabo in celim svojim življenjem. Če smo pomirjeni s sabo, če najdemo svojo varnost v zavedanju in če začnemo kreirati svoje življenje onkraj omejitev, smo največje darilo svetu.

Na naših delavnicah in terapijah se premikamo onkraj polarizirane resničnosti, onkraj vseh sojenj in omejenih prepričanj iz katerih si ustvarjamo svoja življenja. Varnost najdemo v zavedanju sebe in možnosti, da lahko izberemo in spremenimo karkoli – resnično KARKOLI v svojem življenju.

Tehnike, orodja in telesni procesi, ki nam pri tem  pomagajo so del Access Consciousnessa.™

Je zdaj čas, da se zbudimo in ustvarimo nekaj, kar si že od nekdaj potihem želimo, pa nam je tako nepredstavljivo, da se hkrati temu še zeloo upiramo?

Naredimo konec omejenosti in odvijmo darilo življenja. Ustvarimo drugačen planet. Začnimo izbirati, kar deluje za nas in se odprimo prejemanju vsega, kar nam življenje lahko ponudi. Namesto obsojanja, se v vsaki situaciji raje vprašajmo: Kako je lahko še boljše kot to, kar se prikazuje in kar imamo trenutno? Na vseh področjih…kjerkoli…

Kaj če bi se poslovili od stresa, napetosti, nezadovoljstva, žalosti, jeze in depresije? Kaj če lahko odklenete in osvobodite svoje telo, ter mu omogočite, da zaživi z vsako molekulo? Kaj če bolezni niso to, kar mislimo, da so? Kaj če obstajajo nežni energijski telesni procesi, ki z dotikom odpirajo telo njegovim kapacitetam regeneriranja in obnavljanja? Kaj če lahko spremenite karkoli in katerokoli področje svojega življenja? Bi radi ustvarili partnerstvo, ki za vas deluje in je drugačno od vseh ostalih? Bi radi ustvarili več denarja – Kaj če bi začeli početi vse, kar vas zabava? Ste pripravljeni odkleniti vse zaključke, ki ste si jih postavili v svojem življenju?

 Ste pripravljeni zaživeti v vprašanju in se odpreti neskončnim možnostim? KAJ VSE JE ŠE MOGOČE?

 

Pošlji sporočilo ponudniku | Moja lahkotnost, My Lightness, Center lahkotnih možnosti, Access Consciousness® delavnice

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Ul. V. Prekomorske brigade 12, Celje


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji