Wardruna, Energijsko delo in svetovanje

Wardruna
Energijsko delo in svetovanje

1 zahval     179 ogledov

Moje ime je Ana Trebežnik in delujem kot bioterapevtka. Uradno se je moja pot začela, ko sem zaključila dvoletno usposabljanje v Šoli za bioterapevte pod strokovnim vodstvom Tadeja Pretnerja in Marjana Ogorevca, čeprav je bilo moje življenje ves čas prepleteno z energijskimi nivoji in t.i. drugimi dimenzijami ter realnostmi. Znanje sem pridobivala tudi pri nekaterih tujih učiteljih med katerimi so Naomi I. Feinberg, priznana učiteljica šamanskih praks Sandra Ingerman in v mojih očeh enem najboljših zdravilcev svetovnega kova Fosterju Perryju.

Pot me je vodila na številna duhovna potovanja (Tibet, Nepal, Mongolija, Bolivija itd.), kjer sem srečala ljudi, ki so mi pomagali tako z inicijacijami kot z aktivacijo mojih starih znanj in sposobnosti iz preteklih inkarnacij. Predvsem pa so me kovale direktne življenjske izkušnje in predano delo na sebi v obliki introspekcije, predelovanja in čiščenja podzavestnih blokad in vzorcev ter večnivojskega samozdravljenja. ki mi je omogočilo, da s svojim znanjem, izkušnjami in sposobnostmi pomagam tudi drugim.


Med pristope in znanja, ki jih vključujem v svoje delo spadajo:


- direkten vpogled v informacijsko polje in podzavestne vsebine (karmična diagnostika)
- znanja tradicionalne kitajske medicine
- kvantne metode energijskega dela
- šamanske prakse čiščenja, transformacije in integracije energij (ekstrakcija tujih energij, entitet in osvobajanje pokojnih duš iz energijskega polja osebe, vračanje izgubljenih delov duše in njihova integracija ipd.)
- delo na fizičnem telesu oziroma t.i. bodywork, ki je osnovan na prijemih iz maorske tradicije (Nova Zelandija)
- energijsko delo na bolj subtilnih energijskih nivojih s pomočjo kozmičnih zdravilcev s Plejad (bitij s 7. dimenzije) in Arkturusa (moja zdravilca pomočnika s 5. dimenzije), ki obsega brisanje škodljivih energijskih zapisov, programov, matric, odstranjevanje nezemeljskih implantov in druge tehnologije nezemeljskega izvora, povezovanje z izvorno kozmično družino ipd.

 

Vsak tretma je edinstven, tako kot smo edinstveni tudi mi sami. Med procesom sem v celoti vodena s strani svojih osebnih šamanskih vodnikov in kozmične dušne družine, v veliko podporo sta mi tudi moja vodnika Mojster Sananda (višji aspekt Jezusa) in Mojster Saint Germain, Mojstrica Mati Marija in ostali člani Velike bele Bratovščine. Več informacij najdete na moji uradni spletni strani – www.wardruna.co.


Ena izmed ključnih stvari v procesu osebne transformacije pa je vsekakor zavedanje vsakega posameznika, da je sam odgovoren za kvaliteto svojega življenja in njegova pripravljenost za konkretne aktivne spremembe v svojem vsakdanjem življenju. Ljudje zlahka zapademo v vlogo žrtve in pozabimo, da nam je dana moč kreacije, ki nam omogoča, da s spreminjanjem našega notranjega sveta in doživljanja, ustvarjamo nove, drugačne izkušnje v zunanjem svetu.

Narava naše realnosti je namreč vibracijska in se odziva na našo osnovno vibracijo, le-to pa določajo naši pogledi, prepričanja, čustva, namere in naše zavedanje kot tako. Nihče ne more ničesar storiti namesto nas, lahko nas zgolj vodi in podpre v našem procesu transformacije. Kozmični zakon svobodne volje nam omogoča, da smo mi tisti, ki izbiramo in na koncu koncev tudi izberemo kaj želimo izkušati v konkretni inkarnaciji. Ko se ob rojstvu spustimo v telo, praviloma pozabimo na vse dušne dogovore, ki smo jih sklenili z namenom, da preko konkretnih izkušenj osvojimo pomembna spoznanja in dušne lekcije, katerih edini cilj je dvigovanje zavedanja in (preko preseganja polarnosti) vračanje v izvorno stanje enosti s stvarstvom.

Ta pozaba o kateri je govoril že starogrški filozof Platon nas pogosto pahne v matrico žrtve, vse dokler nismo pripravljeni sprejeti polne odgovornosti za svojo dušno pot in ozavestiti vse mehanizme in blokade, ki nas na tej poti zavirajo. Namen duše je izkušanje, naša osebnost pa se praviloma zatakne v igri dobrega in slabega, kar nam onemogoča, da bi prepoznali pomembne dušne lekcije in spoznanja, ki nas lahko osvobodijo in izpolnijo.


Vsak se odloča sam. In prav je tako. Kdor pomaga sebi, pomaga mnogim. Vsi smo povezani.

 

Pošlji sporočilo ponudniku | Ana Trebeznik

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Parmova 14, Ljubljana


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji