Studio Sandra, studio za boljšo kakovost življenja

Ples življenja

27. januar 2014    354 ogledov

Ljudje največkrat živijo v pričakovanju tega ali onega. Zmeraj si postavljajo pogoje za srečo. Ko bom diplomiral-a bom potovala, ko si bom našel-a pravo službo, se bom poročil-a, ko bom imela popolno postavo, se bom kopala na najlepši plaži na svetu......Večina, nikoli ne doseže tega pogoja, ki si ga je postavila za srečo in se utaplja v hrepenenju po nečem, kar se ne bo nikoli zgodilo.

Ste pomislili, da bi lahko potovali tudi brez diplome, da bi si ustvarili krasno partnersko zvezo, tudi brez sanjske službe, da bi se kopali na najlepši plaži na svetu, kljub svoji nepopolni postavi?

Naša naloga na Zemlji je, da uživamo brezpogojno. Da uživamo dan v vsakem trenutku, ne pa da čakamo da čimprej mine.

Nobeden od nas ni prišel na Zemljo iskat večnosti. Vsi smo minljivi. Prišli smo, da okusimo ta planet, da ga raziskujemo in da se mu predamo. Nimamo veliko časa, zato da bi čakali na popolnost, ki sploh ni bistvena v naših življenjih.  Prav zdaj živimo in dejansko imamo samo ta trenutek. Preteklost je minila in je ni več, prihodnjosti tudi še ni.....Imamo samo ta trenutek in na nas je, ali ga bomo izkoristili ali prezrli.

Ko plešemo, ne stremimo k temu, da bi prišli na določeno mesto na tleh. Plesati omeni uživati v vsakem koraku. Zato je pomembno da si postavljamo cilje, vendar je pomembno tudi, da tudi uživamo na poti, ki nas vodi do njih.

Začnite plesati svoj ples življenja zdaj. Ne čakajte več, Življenje je tu♥

 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...