Taja Albolena

Razcvet ženske

8. julij 2014    263 ogledov

Če imaš kot jaz žensko esenco, kar velja za preko 80% vseh žensk, potem uživaš v povezovanju, soustvarjanju, ko čutiš globok stik z nekom in čutiš zadovoljstvo ob tem, ko ljubezen teče skozi tebe v tvoje življenje. Ti si ljubezen in živiš kot ljubezen. Duhovna rast za žensko pomeni rast v kapaciteti utelešanja ljubezni. Da duhovno rasteš, se moraš naučiti objeti in izraziti vsako energijo v ljubezni.

In vendar je dejstvo, da ženske pogosto pristopamo k življenju na način, ki enostavno NE deluje. Sodobna ženska ima nezaključene sezname opravil, ki jih mora nujno narediti in vključujejo kariero, družinsko življenje, vzgojo otrok, skrb za dom in vse tiste drobnarije, ki se ti zdijo življenjsko pomembne. Kar pogosto pomeni, da samo sebe vedno znova postaviš na zadnje mesto na seznamu. In tako dan za dnem enostavno nimaš ne časa in ne prostora, da bi obnovila svoje energijske rezerve, odprla svoje srce in negovala svojo žensko dušo. Da ne govorim o tem, da ti kmalu zmanjka tudi energije. In ko je tvoj notranji vodnjak prazen, enostavno nimaš več kje vzeti. Ko je posoda notranjega goriva prazna, čutiš poraženost, nemoč, izgorelost, nezadovoljstvo in enostavno izgubiš vero v svoje sanje.

Ali pa obtičiš na mestu in ne veš kako naprej. In tako o objemanju z ljubeznijo ni ne duha ne sluha.

Ženstvena esenca je v vsaki ženski. Je energična, močna, magnetna sila, ki te pritegne in nima nič opraviti z njenim zunanjim videzom. Ko ženska utelesi svojo ženstveno esenco, ji ni treba projicirati močne osebnosti, da bi bila spoštovana ali da bi imela pozornost, ki si jo želi. Postane sijoča, privlačna, čutna in prizemljena ženska.

Ženstvena esenca je povezana s kreativno, intuitivno, ljubečo, negovalno energijo. In vendar se ženske v moškem svetu tekmovalnosti in dosežkov raje ločimo od svoje izvorne narave. Postanemo presušene, brez življenja, brez sočnosti in tiste notranje svetlobe. Pogosto se ženske posvetijo karieri ali pa skrbijo za toliko ljudi okoli sebe, da se odklopijo od svoje ženstvene esence, brez da bi se sploh zavedle, kaj se je zgodilo. Vendar to vpliva na vse stvari v njihovem življenju, od sposobnosti, da pritegnejo in ohranjajo strastno ljubezensko življenje do zdravja in izpolnjenosti v življenju, da ne govorimo o tem, kako ženske tekmujejo z ženskami, o zavisti in maščevalnosti, ki je le posledica pomanjkanja zavesti, da je utelešena ljubezen.

Ženske zato pogosto čutijo izčrpanost, če ne znajo obnoviti in kultivirati svoje ženstvenosti na dnevni bazi. In iščejo nadomestke za to sočnost v zunanjem svetu, poskušajo z razvajanjem, negovanjem sebe v masažnih salonih, s pedikuro, spaji, wellness centri. Ženske smo izvrstni potrošniki različnih wellness storitev ravno zaradi tega, ker iščemo v zunanjem svetu tisto, kar nam manjka navznoter.

Seveda smo na pravi poti. In vendar je najboljši način, da povečate odprtost, sočnost, živost in ljubezen v svojem življenju v tem, da se odprete za negovanja na vseh nivojih; tako za telo, kot tudi za srce in duha.

In s tem namenom, sem s prijateljicami oblikovala video serijo Razcvet Ženske. V njej 12 žensk deli svojo zgodbo razcveta. Verjamemo, da s tem, ko delimo svojo zgodbo, lahko navdihnemo tebe, da se povežeš s tvojo strastjo, da se odpreš in sprejmeš svoje Darilo, da neguješ svojo žensko dušo in stopiš v svojo polno moč kot Ženska. Da zaživiš svoje življenje kot Ženska z velikim Ž.

Vabim Te, da upočasniš svoje življenje, se umiriš, se povežeš z božanskostjo, neguješ svojo žensko Dušo in stopiš v svojo žensko moč, da bi resnično lahko služila na najgloblji možni način in prispevala k temu, da svet postane boljše mesto za bivanje.

Najbolj fascinantna stvar pri tem, da stopiš v svojo polno moč kot Ženska je v tem, da izkusiš bolj sijoče zdravje, da osvobodiš svoj kreativni potencial in ustvariš cvetoče medsebojne odnose, brez truda.

Kajti pogosto ženske največ izgubljamo ravno s tem, ko se preveč trudimo, ko poskušamo na silo in z voljo doseči to, kar si želimo, namesto da bi si preprosto dopustile, da se razcvetimo.

Skozi video serijo Razcvet Ženske boš prepoznala načine, kako svojo žensko moč resnično živeti v svojem vsakdanu. Skozi zgodbe žensk, ki so take kot ti, boš dobila navdihe in usmeritve, da se povežeš s svojo strastjo, da se odpreš in sprejmeš Darilo, neguješ svojo Žensko Dušo, pogumno stopiš v svojo žensko moč, zaživiš svoj polni potencial kot Ženska in prispevaš s tem, da stopiš v najveličastnejšo verzijo same sebe in izpolniš svoje sanje.

Razcvet Ženske te vodi, da ustvariš uspeh na svoj sijoče ženstveni način.

Vabim Te, da narediš prostor Zase, da si vzameš čas Zase, in rezerviraš svoje mesto na tej BREZPLAČNI video seriji Razcvet Ženske.

Več informacij najdeš na spletni strani http://razcvet.divine.si/ kjer se lahko prijaviš.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...