Višja Vibracija, delavnice, oddaja prostorov, trgovina, duhovna potovanja, založba, razstava

Kaj je Merkaba?

10. julij 2014    6864 ogledov

Merkaba je naše svetlobno telo, ki omogoča prehod iz ene v drugo dimenzijo. Naravna Merkaba, ustvarjena iz Svetega prostora našega Srca bo ostala z nami za vedno in jo ni potrebno več ponovno ustvarjati.

Merkaba (včasih zapisano tudi kot merkavah ali merkabah) je svetlobno telo in vozilo za Vnebovzetje.

Znanje o Mer-Ka-Bi se je ustno in celo pisno prenašalo skozi zgodovino. V hebrejskih pisnih izročilih je zapisano, da je možno merkavo vklopiti preko določenih postopkov v meditaciji. To vključuje spremembo dihanja, uma, srca in telesa in kako oseba sprejema realnost. Popolno aktivirana Mer-Ka-Ba omogoča potovanje iz ene v drugo dimenzijo.

Ključ do razumevanja Merkabe je osnovno razumevanje svete geometrije. To razumevanje vam bo omogočilo locirati elektromagnetno polje v obliki zvezdastega tetraedra okoli vašega telesa.

Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde.

Po starem sistemu učenja Merkabe iz razuma je en tetraeder predstavljal moški del, drugi pa ženski del. A že od nekdaj so bili v naši Merkabi trije kompleti zvezdastega tetraedra.

En komplet je moški in se vrti v levo, drugi je ženski in se vrti v levo, tretji komplet je nevtralen in stoji na mestu.

Po sredini Merkabe in po našem telesu je tudi pranična cev za dihanje. Ko dihate skozi to cev v kombinaciji z vrtečimi se polji, aktivirate Merkabo.

To se lahko naučite na delavnici Prebujanje razsvetljenega srca, ki se izvaja tudi v Sloveniji  ali preko informacij v knjigi “Živeti v Srcu” (“Living in the Heart”).

Beseda “Mer” predstavlja nasproti vrteča se polja svetlobe, “Ka” je duša in “Ba” je telo ali resničnost. Vendar je Merkaba veliko več kot le svetlobno telo namenjeno vnebovzetju.

Merkaba je živa in je del vas. S ponovnim aktiviranjem Merkabe lahko začnete razvijati svoj intimen odnos z njo. Merkaba je podoba, skozi katero so vse stvari v vesolju ustvarjene in skozi katero dojemate realnost. Merkaba je okoli vašega telesa v obliki svetih geometrijskih vzorcev.

A celotno polje aktivirane Merkabe ni le zvezdasti tetraeder, ampak se celotno polje razteza od 15 do 18 m v premeru okoli vas, odvisno od vaše višine.

Dejansko izgleda kot leteči krožnik in vsebuje veliko teles svete geometrije, vesoljskih zametkov kreacije. Vsebuje tudi neomejeno znanja in med ljudstvi vesolja je to polje, ki ga tudi najbolj raziskujejo. Kako dobro določena rasa razume Merkabo je ponavadi v direktni povezavi z njeno stopnjo zavedanja.



 

Na delavnicah “Prebujanje razsvetljenega srca” zdaj učimo drugi korak, ki ga je predstavil Drunvalo Melchizedek. Gremo preko Merkabe, kot smo jo poznali v starem ciklu zavesti.

Merkabo aktiviramo iz Srca, preko tantre med srcem in možgani.

Spoznali boste, če še niste, da je vse kar obstaja le ena Zavest, ena duša in da smo vsi del te enosti. Nato bomo pravilno dihali skozi pranično cev in z Skupnim dihom izkusili enost z vsem stvarjenjem.

Ko boste bolj navajeni vstopati v sveti prostor srca, se vam bo življenje zelo spremenilo, saj se vam bo odprlo notranje oko in s tem neomejeni potenciali, ki jih imamo v človeškem telesu.

Vnebovzetje je pravzaprav prestop zavedanja iz možganov v srce. Je pa tudi postopek aktiviranja vaše Merkabe, ki je izjemno močno kristalno polje okoli vas, tako močno, da se ga zazna na radarju in elektromagnetnih napravah.

 

Vir: www.razsvetljeno-srce.com
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...