Barbara Mali

Kaj, če bo ... vse v redu?

piše: Barbara Mali
22. september 2014    1548 ogledov

Danes bi rada z vami delila preprosto tehniko, ki lahko konkretno pripomore k zvišanju vaše vibracije. Uporabite jo lahko v vsaki situaciji, ko se začnete spraševati: "Kaj, če ...?"

Običajno se z vprašanji, ki si jih zastavljamo, popolnoma 'zabetoniramo', sploh če začnemo razmišljati o najslabših in najgroznejših stvareh, ki se nam lahko zgodijo. Saj poznate to? Na primer, preden greste k zdravniku, začnete: "Kaj, če sem zelo bolna/bolan? Kaj, če imam kaj groznega? Kaj, če se ne bo dalo pozdraviti? Kaj, če bom umrla? Kaj, če bodo moji otroci ostali nepreskrbljeni?"

Kako se počutite po vseh teh vprašanjih?

Moj namen ni bil, da bi se počutili slabo, temveč da se začnete zavedati, kako nižate svojo vibracijo – lahko tudi večkrat dnevno. 

Namesto "Kaj, če ...?", ki vodi navzdol, začnite uporabljati "Kaj, če ...?", ki vodi GOR!

V primeru, ki sem ga navedla zgoraj, bi lahko začeli z: "Kaj, če sploh ni nič takšnega? Kaj, če moje telo potrebuje le nekoliko počitka? Kaj, če moram res malo več počivati in bolj prisluhniti svojemu telesu? Kaj, če bo zdravnik (zdravnica) tako postaven, da se mi bodo kar kolena zmehčala in bo ob pogledu nanj vsa bolečina izginila v trenutku? Kaj, če bom s svojo zgodbo lahko pomagala drugim, ki se soočajo s podobnimi izzivi? Kaj, če je tu nekaj dobrega, pa tega sploh ne vidim?"

Kako se počutite pri postavljanju tovrstnih vprašanj? Stavim, da precej bolje.

To lahko naredite v vsaki situaciji. Le zavejte se – ko boste začeli s "Kaj, če ..?", ki bo šel navzdol, recite "Kaj, če...?", ki bo šel navzgor.

Zastavite veliko vprašanj, ki vodijo navzgor. 

Lahko so popolnoma divja, zunaj te realnosti. Ko si boste zastavili nekaj teh vprašanj, se boste morda celo začeli smejati. Kaj je lahko še boljše kot to?

Vse, kar šteje, je, na kateri frekvenci vibrirate. Življenje se vam ne dogaja, ampak se le odziva na vašo vibracijo.

Tehniko lahko popolnoma učinkovito uporabljate sami, če pa se želite zraven še neskončno zabavati in svojo vibracijo dodatno potencirati, poiščite prijatelja, prijateljico, nekoga, s komer se razumete, ste na 'isti valovni dolžini', in se igrajte novo igrico.

Če boste tehniko uporabljali v paru, se bo odprlo še veliko več novih možnosti, tako boste dobili poleg vsega še veliko uporabnih idej za svoje življenje, za inovacijo svojih izdelkov, storitev, razvoj odnosov, partnerstva itd.

Če okoli vas ni nikogar, ki bi se rad igral in ki bi razumel poanto igre, poiščite svojega trenerja ali mentorja in se igrajte z njim.

Ni treba komplicirati. Najučinkovitejše stvari so preproste. 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...