Mojca Koprivnikar

Čustva in hujšanje

17. november 2014    682 ogledov

Danes sem med jutranjim tekom, ki si ga občasno privoščim, da prevetrim glavo in duha, razmišljala nekaj zanimivega.
Spominjam se, kako sem pred leti začela čudežno, sama od sebe, izgubljati kilograme. Vse drugo je sledilo samo po sebi – zdrava hrana, gibanje, lepše misli o sebi in življenju. A kako?

Kilograme sem začela vztrajno pridobivati s koncem srednje šole. Rasli so vse do leta, ko sem stopila v intenzivno čiščenje čustev in rezanje nezdravih vezi in povezav. Pred tem sem se trudila na vse možne načine. Tekla sem, kolesarila. Tudi jesti sem se trudila 'zdravo', a je bilo le kratkotrajno. Potem se je zgodil premik in kilogrami so čudežno puhteli. Kaj je bil tisti premik?

Zgodilo se je to, da sem stopila na pot čiščenja čustev in misli. Resnično sem imela dovolj nezadovoljstva in tavanja v negativi. Zgodil se je klik, ko sem se ODLOČILA (zato tako močno poudarjam, da je pomembna ODLOČITEV). Ugotovila sem, da imam veliko nezdravih navezav z ljudmi, in ko sem se osvobodila omejujočih in dušečih čustev, so kilogrami izginili. Posledično se je zgodila verižna reakcija, da mi nič več ni dišala nezdrava hrana, moj želodec je končno dobil občutek, kdaj je sit, oz. čustva, ki so me silila, da sem se prenajedala, in nisem čutila, da sem pravzaprav sita, so izginila (predelala sem jih). Tako sem lahko jedla tisto in toliko, kolikor je telo resnično potrebovalo. Nisem hranila čustev, ki sem jih prej tlačila. 

Kaj želim povedati?

S tem, ko boste prečiščevali in se osvobajali, bo zadihalo tudi vaše telo, ki je zadnja postaja manifestacije vašega dogajanja na čustvenem in miselnem telesu. 

Do takrat ne bo delovala nobena shujševalna dieta, nobene kure, nobene akcije, ki delujejo samo na telesu. Treba bo pogledati čustvovanja in vaše misli o sebi. 

Ko boste še naprej čistili čustva in misli ter skrbeli za svoje energetsko stanje, boste višje vibrirali in posledično vam bo prijala bolj zdrava hrana ter zdrav življenjski slog, ki vas bo podpiral v dobrem počutju in zdravju. 

Zdravstveno stanje je vselej slika vaših čustev in misli oz. energetskega sistema. 

Vse je tako nezmotljivo povezano, da je že kar neverjetno ...
… in zdrav duh v zdravem telesu, rek, ki je star že ohohoho let, še kako drži.

Vir: mojcakoprivnikar.blog.siol.net
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...