Ozemljitev

Bodite ozemljeni ter povezani z zdravilno energijo matere Zemlje tudi med delom!

piše: Ozemljitev
27. julij 2015    312 ogledov

Ste se po sprehodu po travici ali po peščeni plaži počutili prenovljeni, spočiti in polni energije?

 

Veste zakaj? Zaradi energije, ki se je v vaše telo prelila preko stika z zemljo. Planet Zemlja je vaše telo prepojila s svojimi naravnimi energijami preko električnega polja. Temu pravimo ozemljitev (zemljenje), ki je preprosto povedano povezava človeka z materjo Zemljo preko njegovega lastnega električnega polja. Čeprav se o tem odkritju še ne govori na veliko, mnoge raziskave svetovno znanih inštitutov potrjujejo, da se zdravje človeka izboljša ob stiku z Zemljo.

 

Dandanes nam na žalost primanjkuje ravno te povezanosti. Ljudje v moderni dobi smo namreč na vsakem koraku odrezani od električnega Zemeljskega polja, saj že tisočletja ne hodimo bosi in ne spimo na tleh.

 

Ljudje mnogo časa preživimo  za računalnikom ali preprosto za delovno mizo, daleč od naše matere Zemlje, predvsem otroci, ki preživijo ure in ure za računalnikom namesto, da bi se igrali zunaj.  Če se želimo ozemljiti med delovnim časom oziroma med delom za računalnikom to najlažje storimo z ozemljitveno podlogo, ki jo postavimo pod tipkovnico in miško ali na tla.

 

Tako boste vi in vaši otroci ozemljeni kljub temu da boste dan preživeli za računalnikom. ;) Prejeli boste vse zdravilne energije naše čudovite matere Zemlje.

 

Vendar ne pozabite odditi tudi kaj v naravo, na svež zrak! ;)

 

Z ozemljitveno podlogo se lahko ozemljimo tudi na delavnem mestu, za računalnikom, pred televizijo, kjerkoli. Na njo le položimo noge ali roke in takoj smo povezani z Zemljo.

Podlogo lahko namestimo pod mizo, pred sedežno in nanjo položimo noge. Ali pa jo namestimo pod tipkovnico ali miško, s tem da se moremo podloge nujno dotikati z golimi nogami ali rokami.

Meri 680mm x 250mm (27" x 10").
Paket vsebuje kabel, podlogo in priključek.

Več o ozemljitvi si lahko preberete tukaj. »

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...