HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Uživajte življenje skupaj s svojim telesom

19. oktober 2015    379 ogledov

Vedno, ko sem se sprehajala po ulici, se mi je zdelo, da je intenzivnost zaznavanja in zavedanja, ki sta ga imela moje telo in bitje, preveč zame. Začela sem se izogibati ljudem, se prenajedati in si postavljati ovire samo zato, da bi se lahko odklopila od vsega zaznavanja. Vse to pa mi je povzročilo še več škode.

 

Ali si sploh kdo želi telo? No, vsaj to je to, o čemer sem jaz razmišljala. Telesa so lahko zelo zanimiva tematika, obdelana s tako veliko vprašanji. Šele po dobesedno desetih letih ukvarjanja s tehnikami Access Consciousness sem se začela zavedati, kakšen je v resnici namen telesa. Imamo ga za UŽIVANJE življenja na Zemlji. Kako pogosto pa si to ljudje v resnici izbiramo skupaj s svojim telesom?

 

Začela sem se zavedati, da imamo telo zato, da lahko skupaj z njim uživamo življenje na Zemlji. Že leta poslušam svojega očima Garyja Douglasa, ustanovitelja Access Consciousnessa, ki pravi: ”Resnično nimate izbire o reinkarnaciji, dokler povsem ne izkusite veličine utelešenja.”

 

Spraševala sem se: Kaj je veličina utelešenja?

Vse do tistega trenutka se nisem še nikoli tako zabavala skupaj s svojim telesom. Skoraj nikoli ga nisem spoštovala. Ogledala sem si starejše slike sebe in pomislila: ”Na teh fotografijah sem videti veliko bolje, kot pa sem takrat mislila, da sem videti.” Zavedati sem se začela, da ne bom mogla uživati in spoštovati telesa, če ga bom še naprej tako obsojala, saj me je to zadrževalo pred spoznanjem, kako neverjetno in zabavno se lahko imam skupaj s svojim telesom. Kaj, če bi si izbrali, da začnete ceniti svoje telo že ta trenutek, ne glede na to, kaj si trenutno mislite o njem?

 

“Sojenje me je zadrževalo pred spoznanjem, kako neverjetno in zabavno je lahko telo.”

Zaradi tega sem občutila veliko bolečine v svojem telesu. To je bilo, dokler se nisem udeležila in tudi vodila svojega tridnevnega tečaja Body Class, na katerem sem začela dojemati, da je zabavno imeti telo. Z Accessovim telesnim procesom polaganja rok sem začutila radost in povezavo s svojim telesom, za katero se prej nisem zavedala, da je sploh mogoča.

 

Začela sem dojemati, kakšno zavedanje ima moje telo in da bolečina, ki sem jo trpela, niti ni bila bolečina mojega telesa. Pomenila je samo njegovo ozaveščenost o preostalih telesih, vključno z Zemljo. Vprašala sem se: ”Ali se sploh želim zavedati, kakšno zavedanje ima moje telo?”

 

Nekega dne sem si preprosto rekla: ”K vragu s tem! Zavedanju bom dala priložnost, da mi pokaže še drugo možnost. Zagotovo je še nekaj mogoče, mora biti.“ Moje telo je nato postopoma postajalo srečnejše. Še vedno sem se zavedala vse bolečine in trpljenja drugih teles, ampak to name ni imelo več enakega vpliva kot prej. V trebuhu, kjer sem nekoč trpela težo in imela blokade, sem zdaj začela čutiti eksplozivno in navdušujoče zadovoljstvo. Zato sem nadaljevala izvajanje telesnih procesov in si začela izbirati, da imam telo. Ali sem sploh omenila, da vaša izbira, da imate telo, v resnici veliko pripomore k temu, da je vaše telo lahko srečno?

 

Spoznala sem, koliko energije sem včasih porabljala, ko sem delovala proti svojemu telesu. Tega obnašanja sem se naučila od vseh drugih ljudi, saj skoraj vsak na Zemlji okoli 12. leta namenoma omeji užitek in radost, ki ju ima njegovo telo. Noro!

 

Kakšen bi bil svet, če bi vsi hodili naokoli in uživali skupaj s svojim telesom, ga ljubili in skrbeli zanj, namesto da ga obsojamo in kaznujemo? Popolnoma drugačen!

 

Izzivam vas, da to raziščete!

 

 

 

Vir: http://www.hisaradosti.com/uzivajte-zivljenje-skupaj-s-svojim-telesom/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...