Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 30. 11.-6. 12. 2015

27. november 2015    81 ogledov

Pozdravljeni!

V tem tednu bomo vstopili v december, ki je pod vplivom energije števila tri. Izjemna kreativnost, predvsem izražanje v besedi, bister um, radodarnost, vdanost, zvestoba, optimizem in dinamičnost so energije, ki bodo dajale vpliv enerigijam tega tedna – šestici.

Šestica bo v nas prebujala odgovornost, skrb, povezanost med družinskimi člani, vdanost, plemenitost, zanesljivost in romantičnost. Teden bo ustvarjal harmonijo in nove začetke prejšnjega meseca bomo prizemljili ter jih razvili v naslednje korake. Morda bomo na stvari gledali bolj čustveno, kar pomeni, da bomo za racionalne odločitve morali imeti čustva pod nadzorom. O stvareh bomo najprej temeljito premislili in jih šele potem speljali. Prave besede bodo razrešile nesporazume na področju družine.

Izjemno bo, če boste znali energijo šestice (družina, romantičnost ...) in energijo trojke (strast, ustvarjalnost …) koristno uporabiti predvsem na družinskem področju. Ker bo teden pod vplivom izjemne kreativnosti in odgovornosti, utegnete dobiti popolnoma nove in res dobre ideje. Morda bo samo ena ideja tista prava in tako bo na poti že obetaven začetek, ki vas bo lahko popeljal do višjega življenjskega standarda.

Zagotovo ste ob tem pomislili, da je vredno vlagati in delati za želeni cilj ter seveda to delo tudi dobro opraviti. Nagrada je resnično neprecenljiva.

Nekateri boste pred dilemo, kako svojemu izbrancu/-ki pokazati ljubezen in spoštovanje. Ljubljeno osebo obdarite z nečim izvirnim, saj se bodo zalesketale iskrice. Teden bo primeren tudi za pridobivanje novih informacij, zato pozornost usmerite tudi v izobraževanje. Preberite kakšno dobro knjigo, članek. Čas se nikoli ne ustavi. Napredek, razvoj in sprememba so edina gotovost v življenju! Morda se boste znašli v situacijah, v katerih vas lahko poprosijo, da nekatere stvari opustite ali zamenjate navade. Pri tem se nasmehnite in ne bodite užaljeni, vseeno pa lahko o tem premislite. Če se vam to zgodi v službi, je dobro, da vprašate, zakaj tako želijo, in se takoj pogovorite. Izzivi na splošno so v našem življenju odličen poligon za trening naših sposobnosti. 

Prva dva dneva bo razvijala energija resnicoljubne devetice, ki ji pripisujemo izjemne umske in duhovne sposobnosti, razumevanje drugih, pravičnost, strast, temperament in prepričljivost. Se pravi, če bodo v teh dveh dnevih pod nadzorom lastna moč, izbruhi in ego, so pred nami izjemno svobodni, lahkotni, komunikativni dnevi. Nestanovitnost in sprejemanje sprememb bosta velika ključa tega tedna. Odlično je, da v tem tednu popazite tudi na kolerične izbruhe jeze in besa, nervoze, nestrpnosti, ljubosumja, egoizma in brezobzirnosti.

Velika notranja energija vas bo nenehno spodbujala k novim doživetjem in novim izkušnjam. S svojo karizmatičnostjo, sijočim videzom in izjemno ustvarjalnostjo boste v tradicionalne pristope vnesli izvirnost.

Užijte čudovit teden!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih Studia Intuicija najdete tukaj. »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...