Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 7.-13. 12. 2015

3. december 2015    83 ogledov

Razvija energija števila 7

Pozdravljeni!

Tukaj je čarobnost decembrskih dni. Posebno čarobnost, mističnost bomo lahko začutili prav v prihajajočem tednu, saj bo teden razvijala vibracija števila sedem. Nanj bo vplivala tudi enegija števila tri, to je energija kreativnosti, strasti, smisla za umetnost ...

Energije tega tedna ne bodo v ravnovesju, teden bo pod vplivom jin energije, kar pomeni, da bomo ravnovesje iskali z jang energijo, moško sončno energijo. Harmonija energij z meditacijo je odlična praksa vsakdanjika.

Energija sedmice nas bo spodbujala, da se poglobimo vase in poiščemo drugačne odgovore. Kreativnih idej se bomo lotili sistematično. Mističnost sedmice nas bo popeljala v raziskovanje, dnevi bodo namenjeni poglabljanju vase, učenju in izobraževanju na vseh področjih. Razvoj inteligence bo močno podprt.

Marsikdo bo v tem tednu začutil potrebo po pisnem izražanju, prave besedne zveze bodo posameznika pripeljale do izjemnih odgovorov. Znanje in informacije so materialno bogastvo posameznika, ki je podprt z energijami sedmice, zato ne razpršujte svoje energije naokoli.

V tem tednu lahko premislite o naslednjem: tudi če si nadarjen, se uči od tistih, ki niso; če misliš, da vse znaš, se zavedaj, da obstaja še vedno več tistega, česar še ne znaš. Razvoj teh misli vas bo pripeljal do dobrih zamisli, ki bodo zaposlile vaš um. Vendar premislite, ali imajo takšne zamisli vse, kar potrebujete vi, da boste projekt, situacijo lahko izpeljali.

Na osebnem in čustvenem področju boste iskali odgovore o odnosih znotraj sebe. Čeprav boste radi v družbi, se zabavali in veselili, imejte tudi čas zase in negujte svoj notranji steber moči. Raziskujte in pridobite informacije iz morja svoje podzavesti, kjer počiva vaša modrost. Svoje notranje občutke pogumno izrazite z besedami. Dovolite si narediti korak naprej v svojem svetu komunikacije.

Energije sedmice vas ne bodo pustile počivati niti na poslovnem področju, zato svojo kreativnost izrazite na izjemno intelektualen način.

V tem tednu poskrbite tudi za svojo življenjsko energijo, ne bodite statični, ne zadržujte se doma, čeprav vam bo to dajalo občutek ugodja. Poženite ledvično energijo v pogon s krajšimi sprehodi. Tako boste začeli regenerirati svojo energijo. Z redno prakso boste postajali bolj pretočni. Z veliko sveže, nove energije boste imeli dostop do čudovitih idej. Zato je pomembno, da poskrbite za svoje zdravje.

Začetek tedna bo pod vplivom močne volje, zato bo pomembno, da si postavite jasne cilje in jih začnete pogumno uresničevati. Sredino tedna bo razvijala energija šestice, ki je seveda povezana z družino. To pomeni, da boste nekateri čutili večjo odgovornost in povezanost prav z družinskimi člani. Spet drugi boste energijo šestice razširili s sočutjem, predanostjo, povezanostjo in odgovornostjo v poslovnem svetu. Izjemno dobre kreativne ideje uresničite, prizemljite, naj ta teden zagledajo luč sveta. Z edinstvenostjo in magnetizmom se posvetite realizaciji izjemnega cilja, na uresničitev katerega že dolgo časa čakate. S svojo okrepljeno močjo volje, neodvisnostjo, samostojnostjo in vero boste zaključili drugi teden v decembru.

Zavest je čudovito sredstvo, ki vodi našo notranjost. Meditirajte, preden greste v posteljo, in poskrbite za čim več duhovnosti. Duhovnost je vse tisto, kar privede posameznika do boljšega življenja na fizičnem, čustvenem, mentalnem in dušnem nivoju. Duhovnost so predvsem iskrene in poštene misli, misel pa je energija, s pomočjo katere deluje univerzum.

Užijte mističnost tedna!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih »

 

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...