Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 28. 12. 2015–3. 1. 2016

26. december 2015    90 ogledov

Razvija energija števila 7

Energija resnične prijaznosti, ljubeznivosti in mistike bo razsvetljevala prihajajoči teden. Močno bodo torej podprti vaša inteligenca, znanje in pridobitev informacij.

Da boste spletli najlepšo zgodbo tega tedna, bo treba energije uravnovesiti z močno, sončno, jang energijo. Raziskovanje in poglobitev v notranji svet bosta izjemno priporočljiva.

Z močno voljo, ki jo potrebujete v življenju, boste pomagali energiji podzavestne moči ustvariti dostop do prostora modrosti in idej, te pa kreativno uporabiti v svojem vsakdanjiku. Na tej točki boste šele začeli delo, ga dokončali tam, kjer ste ga začeli. Takšen temelj boste oplemenitili z energijo izkušenj, ki ji sledi razplet v osnovo človeškega življenja in kulture – družino. Ker energijo nenehno razvijate, plemenitite, ji boste v tem tednu z veseljem dopustili, da razvija vašo inteligenco, vaše znanje.

Imeli boste priložnost, da se naučite, kako uporabiti znanje, da bi prišli do boljših rezultatov. Energija sedmice vam bo pomagala pri izzivih in vprašanjih, kako poiskati skrite informacije. Poskrbela bo za to, da jih razčleni in z njimi manipulira. Pomembno bo, da v tem tednu ozavestite, kako pomembne so duhovne vrednote. Upoštevajte svoje občutke, govorico svojega telesa bolj kot razum.

Zadnji dnevi koledarskega leta bodo še pod vplivom kreativne energije, energije govorništva in pisane besede. V tem tednu boste morali poskrbeti za ravnovesje z meditacijo. Narediti red z energijo je pomembno, da vam ne naredi kaosa v vsakdanjiku. Tednu bo primanjkovalo jang energije, zato bo pri realizaciji potrebna uporaba zavesti. Ne trudite se razlagati in dopovedovati ljudem okoli sebe, raje jih poslušajte. Ne zapirajte se vase.

Ta teden boste podprti z izjemnim materialnim bogastvom – informacijami in znanjem. Nekaj misli kitajskega modreca naj vam pomaga regenerirati energijo:

Čeprav si nadarjen, se uči od nenadarjenih!

Imej, kot da imaš!

Bodi poln, kot da si prazen, in ne zavračaj svojih žaljivcev!

Poskušajte se spomniti, da ste sami tisto, kar se vam dogaja. Ste projekcija sebe, čiste energije. Zavest je čudovito sredstvo, ki vodi v notranjost. Meditirajte in poskrbite za duhovni pridih v teh dneh. Saj veste, duhovno znanje je vse tisto, kar posameznika privede do boljšega življenja na fizični, čustveni, mentalni in dušni ravni. Vera je samo ena izmed poti. Duhovno pa je vse, kar vodi k izboljšanju.

Konec tedna bomo koledarsko vstopili v novo leto 2016 in že bo čutiti vpliv močne volje, duhovnih prepoznav in različnih zaključkov v življenju. Močna volja bo prisilila vašo naravno inetligentnost k delovanju. Imeli boste občutek, da imate veliko energije, in tako boste izzive hitreje razreševali. Ne boste jih toliko razumsko obdelovali.

Zavedajte se, da je vaša duševna moč pomembnejša od materialne moči. Konec tedna boste pridobili veliko dela. Sposobni boste delovati z veliko elana in telesne vitalnosti. Morda boste razmišljali o novi investiciji, dobro jo boste tudi ocenili, vendar bo na končno odločitev smiselno še počakati. V obdobju, ko bodo te ideje podprte z več jang energije, bo vaš cilj uresničen. V osebnem življenju pa se boste v glavnem poglabljali vase ter močno poglobili prijateljske odnose.

Na vidiku bodo tudi simpatije, ki jih boste tokrat z lahkoto povabili na zmenek.

O teh korakih dobro premislite, če si to resnično želite. Z duhovnim razumevanjem boste poglobili marsikateri odnos, situacijo ali projekt.

Veliko topline, miru in veselja v novem letu 2016 vam želim!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih »

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...