Emily Enveritas, numerologija, NLP, coach

Numerološka napoved za leto 2016

28. december 2015    872 ogledov

V zadnjem času me sprašujejo tako prijatelji kot novinarji: »Taja, kaj se nam bo dogajalo v prihajajočem letu? Kateri bodo najpomembnejši dogodki, ki se bodo zgodili v Sloveniji?« Dragi moji, resnično vam ne znam odgovoriti. Nisem niti jasnovidka niti čarovnica. Čeprav bi včasih želela biti. :) Ne vem, kaj vse se bo zgodilo. Numerologija ni metoda za vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti, bolj usmerja in svetuje. Pokaže, kam se usmerja energetski naboj. Tja, kamor se energija usmeri, tam se nekaj zgodi. Kaj natančno se zgodi, pa je večinoma odvisno od tega, kaj mi počnemo oz. kaj smo počeli prej. To energijo namreč lahko uporabimo za izboljšanje tistega področja, kamor se usmerja. V nasprotnem primeru, če tega ne uporabimo, največkrat povzroči razdejanje ali škodo.

Kaj nam svetuje numerologija za leto 2016?

Vsak človek ima svoj lastni ritem razvoja. Nekdo se poroči pri 20. letih, drugi še pri 40. išče sorodno dušo. V istem času, za katerega vsi astrologi in vedeževalci trdijo, da je poslovno ugodno leto, bosta dve osebi ustanovili podjetje. Ena bo propadla, druga uspela. Od česa je to odvisno? In kateri osebi lahko 'napovemo' uspeh ali poraz?

Čeprav nas leto vse postavlja v neki določeni okvir, imamo vsi svoj lastni bioritem, ki mu sledimo. Zgolj bioritem ni edino merilo uspeha ali neuspeha, veliko pa pove o tem, katera oseba je v prednosti in ima boljše možnosti. Potenciale osebnosti lahko razberemo iz njene osebne numerične kode, ki vsebuje najmanj pet števil, kdaj je najboljši čas za neke aktivnosti, pa nam kaže njena časovna koda. Ta vsebuje tri števila: energijo univerzalnega leta, energijo osebnega leta ter vpliv starostne dobe. Ogledali si bomo energijo osebnega leta.  

Kako izračunate svoje osebno leto?

Seštejte svoj rojstni dan (dan in mesec rojstva) na eno številko. Ta vam bo svetovala usmeritev, čemu je modro posvetiti pozornost. Ta izračun ne velja za vsako leto, le za 2016 (oz. za leta, ki imajo vsoto števil 9)!

Osebno leto 1

Čutili boste novo moč, več energije in notranje trdnosti. Kam zdaj to moč usmeriti? Uporabite jo na tistem področju, kjer niste zadovoljni s svojim življenjem.

Morda živite v partnerstvu, v katerem niste srečni, vendar ste se do zdaj večinoma podrejali in upali na boljše čase. Zdaj ne boste več pripravljeni prevzemati vseh bremen. Uprli se boste in jasneje začeli izražati svoje zahteve. Vendar pozor! Prej se vprašajte, kaj si želite. Če želite partnerstvo ohraniti, svojo moč vprezite v pametno strategijo, da ga ne boste dokončno porušili. Nekateri poznajo v partnerstvu samo dvoje: ali je po tvoje ali pa po moje. Dogoročno se najbolj izplača, da sva oba zmagovalca. Le tako sva lahko oba srečna. Za to pa je potrebna komunikacija.

Samski imate možnost najti sorodno dušo prek tujine ali v tujini. Tako da se kar pogumno povezujte in pogovarjajte s tujci, sodelujte z njimi, pojdite na potovanje …

Tudi na poslovnem področju boste imeli boljše rezultate, če bo vaše delo kakorkoli povezano s tujino. Domovina vam bo trda mačeha, in čeprav boste imeli kup novih idej, jih boste le z velikimi težavami uresničevali. Nikar ne obupajte: če ne gre zdaj, bo šlo pa prihodnje leto!

Osebno leto 2

Na udaru bodo zveze in razmerja, tako čustvena kot poslovna. Usodno določena srečanja (niso nujno vedno prijetna). Ali začetki novih razmerij ali prekinitve in konec dosedanjih – skladnost ali razpad. Nimate veliko vpliva na dogodke. Najbolje boste storili, če se obdate s pozitivnim gledanjem na svet ter ste pozorni na vse dobro, ki je v vašem življenju.

Osebno leto 3

Imeli boste kup novih idej, morda kakšno prav divjo. :) Bodite drzni. Pri tem sledite svoji poti, naj vam drugi ne vsilijo svojega prav. Zaradi želje po uspehu ne igrajte osebe, ki niste vi, in ne počnite stvari na način, ki nasprotuje vašemu značaju in temperamentu. Takšni kompromisi bodo dali majhen uspeh in prinesli velike izgube. Sledite svoji ideji, na svoj način. Bodite pogumni, sledite željam svojega srca, da spet obudite svojo ustvarjalnost. Dober čas je tudi za novo izobraževanje ali za nov konjiček.

Na finančnem področju nikar ne zapravljajte po nepotrebnem. Kasneje vam bo žal. Raje se kdaj pa kdaj vprašajte: »Res potrebujem vse to?«

Najbolj pa bodo na udaru čustva. Ob zadrževanju pravih čustev se srce zaduši, zato jih ne zadržujte. Razčistite nerešene odnose s pomembnimi ženskami v svojem življenju (žena ali partnerica, mati, sestra, hči, sodelavka …). Če vztrajate pri druženju z ljudmi, ki vam niso blizu, in se oklepate poti, ki ni vaša, izgubljate energijo in zdravje. Pogumno poglejte v svoje srce in ne tlačite čustev. Govorite o njih, o svojih željah, o svojih potrebah …, kajti le tako lahko najdete rešitev, ki bo za vse sprejemljiva.

Osebno leto 4

Energija leta se bo usmerjala predvsem v delo in delovno področje. Nekateri (odvisno od osebne kode) bodo službo izgubili, spet drugi bodo naredili dober posel, si zagotovili stabilen položaj pri poslih in strankah ter še povečali svoj ugled. Jasno se dogovorite glede medsebojnih obveznosti, pogojev dela, urnika, plačila ...

Preveliki pridnost in marljivost lahko zahtevata svoj davek, in sicer na področju zdravja. Pravočasno si organizirajte urnik, da ne boste imeli težav z zdravjem zaradi izgorelosti. Prav tako ob morebitnih težavah ne odlašajte z obiskom pri zdravniku. Sicer pa je to zelo ugodno obdobje za kakršenkoli operacijski poseg.

Na prvem mestu pa bosta dom in družina. Pomembno je razčistiti morebitne nerešene odnose s pomembnimi moškimi v svojem življenju (mož ali partner, ljubimec, oče, brat, sin, šef ...) ali pa se boste nemara odločali o rojstvu otroka.

Osebno leto 5

Če imate kakršnekoli želje po potovanju, jih uresničite! Leto je idealno tako za krajša kot daljša potovanja. Na teh potovanjih boste spoznali ogromno novih ljudi, ki so lahko za vas pomembni tudi v prihodnje. Združite prijetno s koristnim, spoznanja o sebi ter možnosti novih poslovnih idej.

Energija leta podpira tudi selitev.

Za večino ljudi (odvisno od osebnih števil) bo to prijetno leto, saj vam bo marsikatero breme padlo z ramen. Lažje boste zadihali in tudi oddajali poseben čar.

Osebno leto 6

Energija leta se usmerja v dom in družino. Številni se boste odločali za poroko ali skupno življenje, morda iskali oz. opremljali skupni dom. To je idealen čas za prodajo ali nakup nepremičnin ali za formalno ureditev lastnine (urejena dokumentacija glede lastništva, vpisa v zemljiško knjigo ali etažno lastnino,  papirji glede dedovanja …). Če vas v vašem domu karkoli moti ali je dotrajano, to uredite in adaptirajte v letu 2016.

Prav tako numerologija svetuje, da se zavestno posvečate partnerju in družini in načrtno negujete stike. To leto ni primerno za razveze, saj se kljub dogovorom stvari nepričakovano zapletajo, njihovo razreševanje pa bo zelo dolgotrajno. Ne začenjajte vojne s svojimi sorodniki.

Poskrbite za zdravje; ženske predvsem za ženske organe, mehur in ledvice. Priporočam plavanje.

Na službenem področju so možna napredovanja, dvig renomeja … ne nujno tudi več denarja.

Osebno leto 7

Odnosi, ki ne temeljijo na zdravih temeljih, propadajo. Prekinjajo se razmerja in zveze, ki niso več perspektivne, ki so preživete in vam dolgoročno ne prinašajo nič več koristnega – tako na področju čustev, partnerstva in prijateljstva. Pravzaprav na vseh področjih. To je čas duhovnosti, odmika … Čas, da prisluhnete sebi.

Nikar ne začenjajte novih projektov. Vse, kar boste začeli na novo, ima rok trajanja. Posvetite se sebi: kdo ste? Kaj je za vas resnično pomembno? Kaj želite storiti, biti, imeti? Kako želite živeti v prihodnje? Čez pet ali morda deset let? Kaj je vaše poslanstvo in vaš pravi jaz? Privoščite si izobraževanje za svojo dušo, tudi če nima nobene povezave z vašim delom ali kariero. Meditirajte, berite, učite se. Bodite dobrodelni. Nič ne bo narobe, če naredite kakšno stvar za druge, in to zastonj.

Osebno leto 8

Največ energije se bo usmerjalo v materialne zadeve, imetje, delo, denar. Od prejšnjega delovanja je odvisno, ali boste poslovno izjemno uspešni ali boste zaprli dejavnost. Nekateri lahko nepričakovano dobijo denar ali materialno dobrino, drugi bodo imeli težave zaradi goljufij, kraj in vlomov. To je odvisno od osebnih števil in vašega delovanja. Možnost žalosti.

Osebno leto 9

To je idealen čas, da odložite nepotrebna bremena iz preteklosti, preživete navade ter vse tisto, kar vas oddaljuje od vas samih. Čas, da končate vse tisto, kar že predolgo odlašate: morda študij, projekt, poslovno idejo, kakšen račun, odnos … To je leto čiščenja, pospravljanja in pripravljanja na novo obdobje.

Kaj počistiti? Vse, tako fizično kot duhovno. Počistite hišo (klet in podstrešje) ali stanovanje. Zmečite iz predalov in omar vse, česar ne uporabljate več. Očistite svoje telo. Če imate težave z zdravjem, telesno težo, je čas za odstranitev škodljivih navad! Počistite v svoji glavi. Katera prepričanja imate o sebi, svojem uspehu, o možnostih, ki vam jih ponuja življenje? Preverite, katera prepričanja vas stiskajo in omejujejo ter katera so spodbudna in vam koristijo. Negativna prepričanja razrahljajte in jih zamenjajte s spodbudnejšimi. Zakaj je to pomembno? Prepričanja, ki jih boste sprejeli, bodo oblikovala vaše življenje v prihodnjih letih.

Prav vsem pa polagam na srce – zavedajte se, da živite. Da je življenje neprecenljiv dar. Živite to življenje tako, da boste zadovoljni s seboj. Ob koncu življenja se namreč ne boste spominjali kupov opranega perila ali dela v službi. Pomembno vam bo, kaj ste spoznali, doživeli, katere srčne želje ste uresničili.

Pa srečno!

Taja Veroti Tjaša

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...