Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

NOSEČNOST in MATERINSTVO: Moja pot do zanositve

11. januar 2016    1119 ogledov

Drage ženske, verjetno ste že opazile, da je danes pot do zanositve težja kot nekoč in da se številni mladi pari soočajo s t. i. boleznijo modernega sveta. V preteklosti te 'bolezni' skoraj niso poznali; pari brez otrok so bili redki, danes pa je zgodba obrnjena. Naš svet se spreminja in tudi pot do zanositve terja velike spremembe in prilagajanja. Energije na našem planetu se spreminjajo in pripravljajo na prihod novih generacij s posebnimi zahtevami in pričakovanji, ki jih bodo morali bodoči starši upoštevati in se jim prilagoditi ali pa se soočiti s to neljubo težavo, ki jih bo ovirala in blokirala tako dolgo, dokler ne bodo sprejeli novih pravil in novega sveta.  

MOJA ZGODBA

Moja zgodba se je začela pred skoraj tremi leti, ko sva se z možem odločila, da je čas za dojenčka. Sprva sva bila zelo optimistična. Seveda nisva pričakovala, da bova že drugi dan starša, a da bo trajalo mesece ali leta, si nisva mislila. In tako sem se po nekem nesrečnem 'naključju' tudi sama srečala s to 'boleznijo modernega sveta'. Vas zanima, kako sem se z njo soočila in jo premagala?

KO ŽELJA PRERASTE V OBUP

Z vsakim neuspešnim mesecem sem postajala sem vse bolj nestrpna, zaskrbljena in obupana. Nikoli si ne bi mislila, da bo ta težava doletela prav mene. Moje misli so bile osredotočene samo še na otroka in vsak dan sem se spraševala, kaj delam narobe, da se mi želja še vedno ni uresničila. Poznala sem vsa pravila za ustvarjanje in priklic obilja in kaj lahko ovira in zaustavlja uresničitev želja, a očitno sem ta pravila osvojila samo v teoriji, kajti v praksi sem bila kot največja nevednica – rinila sem z glavo skozi zid, bila sem nepotrpežljiva in na vso silo sem si želela otroka 'nemudoma'.  

PREDAJ ŽELJO IN JO SPUSTI

Ko si nekaj preveč želiš, začneš blokirati pretok energije in uresničitev želja. Tudi to sem že vedela. Jasno sem pred seboj videla svoje napake, a bilo je prepozno, postala sem ujetnica svojih želja. Moja neustavljiva želja me je kmalu spremenila v robota, ki ni več poznal spontanosti in veselja, temveč se je ujel v rutino načrtovanja družine, merjenja in izračunavanja. Vsak mesec sem se trpinčila z merjenjem telesne temperature in testi plodnih dni in tako sta spolnost in intima izgubili svoj prvotni čar, saj je bilo vse načrtovano in prežeto z idejo, da mi mora ta mesec uspeti. Zanositev je postala moja edina preokupacija.   

KO ŽALOST ZASTRUPI TELO

Seveda mi tudi v naslednjih mesecih ni uspelo, saj sem bila s to željo prav obsedena; postajala sem vse bolj obupana in razočarana. Borila sem se s strahom, kaj bo, če ne bom mogla imeti otrok, kako bo to vplivalo na moj zakon in na mojega moža – preživljala sem težke trenutke in nisem vedela, na koga bi se lahko obrnila, saj o teh težavah očitno nihče ne govori. Nezadovoljstvo, razočaranje in občutki krivde, ki sem jih držala v sebi, pa so počasi načenjali moje fizično zdravje. Po več mesecih truda, ki ni obrodilo sadov, me je tako presenetila še novica o bolezni, ki me je najprej sesula, potem pa prebudila in končno sestavila.

PREUSMERI FOKUS, SPUSTI ŽELJO IN ZAČNI ŽIVETI

Imeti otroka, ko ozdravim, je bila moja največja motivacija. Imela sem železno voljo in kljub strahu in negotovosti pred prihodnostjo sem vztrajala in se na koncu pozdravila. Podporo in rešitev sem našla v duhovnosti. Šele ko sem preusmerila fokus in spustila željo, ker me je bolezen v to prisilila, sem sprožila proces vsesplošnega zdravljenja. Moje življenje se je začelo spreminjati, počutila sem se prerojeno in po letu dni je bila moja fizična bolezen premagana.

LEKCIJE DOBIMO ZATO, DA SE IZ NJIH UČIMO IN RASTEMO

Ta izkušnja me je naučila zaupati v življenje, vesolje in stvarnika. Našla sem učinkovite duhovne metode in tehnike, s katerimi sem si pomagala, in nad njimi sem bila navdušena. To me je spodbudilo, da sem tudi sama postala certificirana učiteljica meditacij, svetovalka ob izgubah in žalovanju in intuitivna svetovalka. Našla sem svoj prostor pod soncem in po letu in pol sem se zdrava, srečna in pomirjena lahko ponovno osredotočila na svojo primarno željo, željo po otroku.

POČAKAJ NA PRAVI TRENUTEK

Ugotovila sem, da ničesar v življenju ne moremo izsiliti. Sprejela sem dejstvo, da okoliščine za mojo zanositev še niso bile prave, in pripravljena sem bila počakati, medtem pa intenzivno delati na sebi. Čutila sem, da moja težava ni fizične narave in da moram samo preseči določene blokade, predelati stare izgube in bolečino, predvsem pa spustiti željo in jo preprosto predati vesolju. In imela sem prav.

POSKUSI RAZLIČNE STVARI, NIKOLI NE VEŠ, KAJ BO POMAGALO

Ker mi je splet okoliščin vzel dodatno leto, sem se odločila, da ne bom več zavlačevala in da bom izključila vse morebitne težave, tudi zdravstvene, zato sem se naročila na pregled in testiranje v ambulanti za neplodnost. Že ime te ambulante človeku vlije strah v kosti in ga opominja na tisto najhujše. Priznam, bilo me je strah, a obenem sem si oddahnila, saj sem bila prepričana, da če karkoli fizično blokira zanositev, mi bodo lahko tukaj pomagali. Na prve preiskave sem čakala pol leta, medtem pa intenzivno delala na sebi. Čakanje na pregled je bilo mučno. Želela sem si, da bi imela poleg moža še nekoga, ki bi mu lahko v tem času zaupala, nekoga, ki je že šel po tej poti in bi me razumel, a o teh težavah očitno nihče ne govori.  

O TEŽAVAH NIHČE NE GOVORI

Ljudje radi skrivamo težave in se pred svetom pretvarjamo, da nas nič ne mori. A resničnost je popolnoma drugačna, polna je trnja in težkih preizkušenj, ki so me naučile, da vsi potrebujemo nekoga, ki pozna našo bolečino in nam lahko s svojo zgodbo o uspehu vlije upanje. Pogosto sem se spraševala, zakaj nihče ne govori o težavah pri zanositvi in ali je to kaj sramotnega. To mučno obdobje samote in tišine me je spodbudilo k temu, da vsaj jaz spregovorim in svetu zakričim, da težave so, a da nismo sami in da si lahko medsebojno pomagamo.

KO POZABIŠ IN SPUSTIŠ, TE ŽIVLJENJE PRESENETI

Čez pol leta sem končno prišla na vrsto v ambulanti za neplodnost, opravila sem prve preiskave in se naročila na naslednji pregled, ki pa ga nisem nikoli dočakala. Delo na sebi je na koncu le obrodilo sadove. Uspelo mi je – brez posegov in brez zdravniške pomoči! V času pregleda sem bila že noseča, le da tega še nisem vedela. Ko sem se končno nehala obremenjevati z željo po otroku, me je teden dni po pregledu med nedeljskim kosilom presenetila nenavadna slabost. Za trenutek sem pomislila na nosečnost, vendar sem se bala ponovnega razočaranja, zato sem se odločila, da bom še nekaj tednov počakala. Po dveh tednih je izostanek perila potrdil moj sum, test za nosečnost pa podkrepil, kar sem že vedela in slutila. Takoj sem se naročila na pregled pri ginekologu, kjer sem izvedela, da sem bila že skoraj dva meseca noseča! Bila sem presrečna in obenem presenečena, kajti ko se ti nekaj tako dolgo izmika, ne moreš verjeti, da se ti je želja končno uresničila.

V VSEM SLABEM SE SKRIVA TUDI NEKAJ DOBREGA

Moj trud in delo na sebi sta bila poplačana. Kot se je izkazalo, je bilo v tej sprva nesrečni zgodbi tudi veliko dobrega. Poleg tega, da sem odkrila svoje poslanstvo, spremenila svoje življenje in spoznala, kdo v resnici sem in kaj hočem, sva se v tem času z možem še močneje povezala. Moj mož je izjemen človek, potrpežljiv in velikega srca, prenašal je moje izbruhe žalosti in joka, me tolažil, podpiral in mi vlival pogum, ko sem že skoraj obupala, in za to mu bom večno hvaležna. Skozi to neprijetno izkušnjo sva oba zrasla, se še močneje povezala in začela resnično ceniti drug drugega. Še en dokaz torej, da se v vsem slabem skriva tudi nekaj dobrega. Če ne bi šla skozi to izkušnjo, najin odnos morda nikoli ne bi postal tako globok in ljubeč, kot je danes, jaz pa bi verjetno še vedno tavala v temi in ne bi vedela, kdo sem in kam sem namenjena.

POTRDITEV NA KONCU POTI

Moj zadnji korak na tej poti je bil klic v ambulanto neplodnosti, kjer sem odpovedala termin pri zdravnici in ji sporočila veselo novico. Seveda so me kljub temu zanimali rezultati preiskav, ki sem jih že opravila, in ti so potrdili, da sem z zdravstvenega stališča stoodstotno zdrava. Tako sem dobila še fizični dokaz, da je bila resnično kriva moja čustvena in psihična blokada, ki sem jo s trdim delom uspešno presegla in premagala.

SVOJO IZKUŠNJO ŽELIM DELITI Z VAMI

Moja osebna zgodba me je navdihnila, da sem svoje izkušnje, preizkušene duhovne tehnike, spremenjen način življenja in koristne nasvete strnila v programu ROJSTVO METULJA, ki bo lahko pomagal številnim ženskam na poti do zanositve. Želim namreč, da bo vam lažje in da bo vaša pot do zanositve lažja, hitrejša in prijetnejša.

Vir: www.intuicija.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...