Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 11.-17. 1. 2016

8. januar 2016    89 ogledov

Pozdravljeni!

V prejšnjem tednu ste utrdili temelje, v tem tednu pa boste energije usmerili na poslovno področje in jih temeljito nadgradili. Čutili boste vpliv energije obilja, kariere. Vse skupaj boste dobro organizirali, se zelo dobro disciplinirali in vztrajali pri doseganju želenega cilja. Teden bo razvijala uravnovešena energija, zato se boste lažje odločali in posledično energijo usmerili v svojo kariero, poslovno področje. Mirno in zbrano gradite svojo kariero. Izkoristite teden za nove priložnosti, nove načine zaslužkov – obrestovalo se bo.

Energije tekočega leta bodo vplivale na poslovno področje tako, da boste delovali z zavedanjem. Devetica vam bo ponudila duhovne uvide, ki pa vas lahko popeljejo v svet iluzij. Poskušajte se osredotočiti na delo, duhovnemu razvoju pa namenite čas proti večeru. Bodite zavestni, da boste lahko nadzorovali svoje misli.

Razmišljali boste o vsem mogočem, le o delu ne. Zavest je navadno tisto, kar se na okolje odziva racionalno, z razumom. Če pogledamo globlje vase, lahko vidimo, da zavest prevzame vse, kar vidi, sliši, čuti. Preprosto misli, da je vse to resnično. Tako nastane vzorec, po katerem nas usmerja, in posledično po njem živimo. Zdaj veste, kakšno nalogo imate, ko delate na sebi. Zavestno spreminjate vzorce in jih posledično uvajate v svoj vsakdanjik. Rutina vas pripelje do tega, da nalogo opravite in kasneje takšno življenje resnično živite. Delo na sebi ni samoumevno in ja, je težko in je zahtevna naloga posameznika. A za tistega, ki vidi, da mora spremeniti energije, ker želi drugače preživljati vsakdanjik kot do zdaj, je priporočljivo, da uporabi svojo notranjo moč v pravem pomenu besede in energije usmeri v novo realnost.

V tem tednu imate priložnost vsi, da spremenite predstavo, ki jo imate na primer o partnerstvu. Napačen vzorec vas je zagotovo precej oviral in vas prikrajšal za lepe občutke ter telesno in duhovno zadovoljivo partnerstvo. Ko v življenje uvajate spremembe, je odlično, če začnete pri fizičnem telesu. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo prehrano, dovolj gibanja (predvsem na svežem zraku), sprostitev in tudi izkoreninjenje kakšne stare navade ne bo odveč. Večina ljudi ima običajno precej sreče v življenju, čeprav ne mislijo tako. Tudi na tem področju se učite. Povprašajte za pomoč prijatelje; saj veste, da so vedno veseli, če vam lahko pomagajo. Pred vami je torej duhovno bogat teden, zato zavihajte rokave in delujte.

V tem tednu boste svoje cilje želeli pripeljati do konca, morda dobite uvide za večje projekte, ki jih boste uresničili kasneje. Vztrajno, disciplinirano in mirno gradite svojo vizijo, ki jo vidite danes.

Začetek tedna bo poln uvidov. Pazite, da vas ambicioznost ne odpelje v uresničitev iluzij. Ustavite se in uporabite znanje. Bodite zavestni. Sredina tedna bo namenjena prav temu ustvarjanju, organiziranju, disciplini, vdanosti, fokusu in zanesljivosti. S tem boste v življenje privabili obilje na vseh področjih. Če boste upoštevali duhovne uvide, ki jih boste dobili na začetku tedna, in stare navade, vzorce preprosto spustili, bo vaš prostor napolnila nova energija z novimi idejami in novimi rezultati. Ob koncu tedna vam bo dogajanje precej bolj jasno. Zato tudi takrat izkoristite energije zaključkov in se pripravite na nove začetke, ki jih boste uvajali v kasnejšem obdobju.

Uživajte v duhovno bogatem in obilja polnem tednu!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...