Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 25.-31. 1. 2016

22. januar 2016    96 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je zadnji januarski teden, na katerega bo vplivala energija števila sedem. V tem času se boste veliko poglabljali vase, zaključevali in razčiščevali situacije, odnose in projekte, za katere se bo v prihodnje izkazalo, ali sploh imajo potencial ali ne.

Dovolite si zaupati svojim  notranjim občutkom in za uspešno razrešitev sprostite stare energije. To so stari načini razmišljanja, obnašanja, delovanja, to so vsi vaši vzorci, ki so vas na vseh življenjskih področjih pripeljali do tu, kjer ste danes.

Če imate občutek, da morate nekaj spustiti, ker so življenjske okoliščine zaradi delovanja vaših zastarelih vzorcev načele vaš vsakdanjik, jih spustite.

Kajti v prihodnjih dneh lahko že v nekaj urah začutite hvaležnost, da ste to znotraj sebe zmogli premagati. Sveža energija, ki bo napolnila vaše okolje, bo spodbudno vplivala na vas. Vplive števila sedem boste čutili v obliki energije, kot je iskanje znanja, novih informacij. To energijo intelekta boste iskali na različnih seminarjih, delavnicah, tudi v dobri literaturi z namenom, da spremenite dosedanje dogajanje. Naj vam ne bo žal časa, energije in sredstev, ki jih boste vložili v takšen način delovanja. Morda rezultatov ne boste videli takoj, ampak verjemite in zaupajte, da čas pokaže svoje.

Teden bo namenjen osebni in duhovni rasti, raziskovanju zdravega načina življenja. Iskali boste priložnosti, kako doseči in ohraniti ravnovesje. Iskali boste, kaj je tisto, kar vas zadovoljuje. Želeli boste izvedeti, kako ohraniti svoj notranji steber moči v teh viharnih dneh. Energija sedmice vas bo vsekakor spodbudila k temu, da odgovore poiščete v osami. Čutili boste tudi vpliv močne volje in duhovnih uvidov. Morda prave realizacije v tem tednu še ne bo, ker bo teden pod vplivom jin, ženske energije.

Zavestno boste morali delovati z veliko jang, moške energije. Postaviti si boste morali jasne cilje in jih odločno speljati. Vse rešitve, ki jih boste dobili v tem tednu, si zapišite ali pa si jih zapomnite, in ko bo več vpliva jang energije, se bodo hitreje razreševale. Pogumno stopite na pot, kjer se boste poglobili v globino svoje duše, zakladnice svojega znanja, darov in ključev, ki odpirajo naslednja vrata v vašem življenju. V tem tednu posvetite pozornost tudi svoji vitalni energiji. Morda boste imeli občutek, da ste depresivni, da tičite na mestu, da niste za nobeno rabo. Ja, občutek je pravi, ampak vaša naloga je, da spremenite ta tok energije in svoje telo razgibate s sprehodom ali športom, ki vas v drugačnih okoliščinah polni z energijo. Ne dovolite si pasivnosti, v katero vas energija sedmice rada potiska. Uporabite energijo intelekta, povežite informacije z drugačnim, za vas bolj zdravim načinom življenja. Znanje je najdragocenejša in neuničljiva popotnica v vašem življenju. Je ena izmed resnično dragocenih stvari, ki vam je ne more nihče vzeti. Lahko vam ukradejo ideje, ampak te brez znanja, vizije in prave energije ne bodo doživele pravega razcveta.

V začetku tedna boste želeli svojo neodvisnost in individualnost močno izpostaviti. Z energijo močne volje boste učvrstili in dobro organizirali dosedanje temelje. Discipliniranost, avtoriteta, vdanost in zanesljivost naj bodo na prvem mestu. Ne bodite nasilni, brezčutni, fanatični, naj vas ne bo strah sprememb. Sredina tedna bo pod vplivom dvojne energije sedmice, njene mističnosti. Zelo pomembno bo, če se boste poglobili vase in tako prišli do pravih informacij, ki bodo izhodišče za uresničitev v prihodnje. Razmišljali in spraševali se boste o svojem družinskem življenju, svojem domu in družini. Z veliko sočutja, romantičnosti in povezanosti boste spet zanetili in oplemenitili ogenj v družini. V tem tednu boste imeli dostop do izjemnih duhovnih uvidov. Hvaležni boste za razširjeno sliko trenutnih življenjskih situacij na prav vseh področjih. Močna volja, jasnost in odločnost bodo pripomogle k uresničenju marsikaterega cilja, odnosa, projekta.

Poskušajte v tem tednu živeti v skladu s svojimi vrednotami in potrebami. Sprostite hinavščino, protestiranje, preračunljivost in lažnivost, depresivnost, odvisnost, agresivnost in nestrpnost. Poglobite se v sprostitvene tehnike, zdravilstvo (morda celo v obliki kakšnega daljšega študija), zdrav način življenja. Z izkušnjami, opazovanjem le-teh in spoznanjem sveta si boste nabrali veliko modrost.

Želim vam veliko neprecenljivih izkušenj v tem tednu.

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih »

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...