Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 1.-7. 2. 2016

29. januar 2016    87 ogledov

Pozdravljeni!

Obrnili boste nov list in tudi koledarsko vstopili v nov mesec. Pred vami so novi začetki, nove energije in novi vplivi močne volje. Teden bo pod vplivom energije števila ena. Močna volja, plemenitost, samopobudnost, sposobnost organiziranja in vodenja, neodvisnost bodo energije, ki se bodo v tem tednu želele izraziti na vaši življenjski poti. Če ste se v preteklem tednu poglobili vase in si s pravimi informacijami razjasnili nove cilje, potem vam je teden, ki je pred vami, pisan na kožo.

Če ste med tistimi, ki se duhovno in osebnostno razvijate, boste vpliv močne volje in novih začetkov čutili zelo nazorno. Imeli boste priložnost, da se postavite v vlogo vodje v različnih življenjskih okoliščinah. Ker boste videli cilj, boste želeli krmilo vzeti v svoje roke in peljati do cilja. Ne boste več predajali moči, se izgubljali v vlogah žrtve ali v osebah, ki tega in onega ne zmorejo. V tem tednu bo čas, da resnično odprete srce, ki je polno ljubezni, svojim iskrenim, srčnim željam. Dovolite si uresničiti svoje sanje. Dodajte jim energijo, moč in sijaj, da zaživijo v vsej svoji popolnosti. Naučite se živeti z močno voljo duha, ki vam je dana. Ohranjajte svojo močno voljo, a upoštevajte tudi pravice in voljo drugih, da s svojo mentalno močjo ne vplivate in ne izvajate pritiska nanje.

V tem tednu boste čutili tudi vpliv moči podzavesti, močne intuicije, nežnosti, miru in duhovnih uvidov. Morda boste nove začetke začutili prav v poslovnih, prijateljskih, romantičnih in družinskih odnosih. Navdihovala vas bo povezanost z ljudmi in videli boste, koliko lahko tako naredite. Nekateri se boste močno posvetili prav romantičnim odnosom, ker si boste zaželeli obnovitve le-tega. Vpliv devetice bo aktiven tudi na tem področju, pomembni vam bodo zaključki. Zaključevali boste predvsem stare družbene in mentalne vzorce, ki jih v odnosih s svojimi ljubljenimi neradi sproščate. To je tako: v srcu čutite eno, okolica od vas zahteva drugo, ko pa želite narediti nov korak, prehitro pomislite na fizično prekinitev odnosa. Zagotovo ste velikokrat že imeli priložnost videti, da gre le za igro energij, v numerologiji za igro števil, ki jih dve osebi prispevata v skupen odnos. Zelo pomembno je, da delate na sebi, kajti le tako lahko ohranjate svoje odnose resnične, iskrene in le tako se lahko razvijejo in rastejo. Vsi izzivi so na poti le zato, da jih razrešite, energije razmagnetite, sprostite in mirno ter v ravnovesju nadaljujete skupno pot. To velja za prav vse odnose, tako romantične kot poslovne, prijateljske in navsezadnje tudi družinske.

Dovolite energijam bogastva in modrosti, da se dotaknejo vaših src. Teden bo v ravnovesju, zato boste lahko z mirnostjo prišli do pravih idej, izdelali uspešen načrt, za to pa boste nagrajeni z dobrim dobičkom. V središču pozornosti bo vaša kariera. Stopite naprej in se spustite v inovacije. Kar boste naredili v tem tednu, se vam bo obrestovalo v prihodnosti. Priložnosti za dobro poslovno napredovanje so pred vami, ampak to je šele začetek. Zadovoljstvo vam bo prineslo tudi obnovitev stare zveze. Na poslovnem področju pričakujte nove začetke, o katerih ste le sanjali. Zdaj je čas in pripravljeni ste na spremembo. Zato živite svoje življenje, kajti kjer je resnica, je tudi modrost in obratno. Če vas vodi resnica, boste zmožni videti in vedeti vnaprej. Poštenost in resnica sta začetek prav vsakega odnosa, situacije in stvari, kajti brez njiju je vse iluzija. Dobrosrčen človek je zato previden, v očeh drugih priden, v zasebnem življenju pa lojalen in zvest.

Imejte moč pripeljati sanje v to resničnost in ne pozabite sijati!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih preberite tukaj. »

 

 

 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...