Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Moja pot do zanositve

29. februar 2016    657 ogledov

Če berete ta članek, ste se najbrž tudi same znašle na neskončno dolgem seznamu žensk, ki si želijo otroka in neutrudno iščejo rešitve za blokade in nepojasnjene razloge, ki jim preprečujejo uspešno zanositev.
S težavami pri zanositvi se bori vsak 6. do 7. par v Sloveniji.  

Morda se vam zdi, da so vsi okoli vas noseči in v veselem pričakovanju, vam pa, kljub vsem naporom in trudu, nikakor ne uspe zanositi. Ne bodite žalostni in zagrenjeni zaradi tega, predvsem pa nikoli ne bodite nevoščljivi sočloveku, saj ne veste, kakšno pot ima za seboj. Morda je bila tudi nasmejana nosečnica, ki ste jo pred kratkim srečali na ulici, še pred nekaj meseci v popolnoma enaki situaciji, kot ste danes vi. Parov, ki se trudijo zanositi že več mesecev ali let, obiskujejo ambulanto za neplodnost ali iščejo alternativne rešitve za pomoč pri zanositvi, je vse več. Res je, da se vam bo na hipe zazdelo, da ste sami v tej situaciji, a verjemite, niste – parov, ki se prav ta trenutek borijo z istimi težavami, je resnici veliko. Ker pa je ljudi velikokrat sram priznati, da imajo težave, raje molčijo, zato se nam zdi, da smo se znašli med nesrečno in majhno skupinico posameznikov, ki jih tepe usoda, čeprav raziskave jasno kažejo, da se s to nadlogo sooča kar vsak 6. do 7. par v Sloveniji. Sama menim, da je takšnih primerov še več, kajti številni posamezniki nikoli ne poiščejo pomoči in samo čakajo, da se bo situacija čudežno spremenila in razrešila sama od sebe; tako ostane veliko primerov in težav pri zanositvi nezabeleženih in nerazrešenih.
Težave pri zanositvi ne izbirajo žrtev

Težave pri zanositvi lahko doletijo prav vsakogar, ne glede na to kdo ali kaj je, v kaj verjame in koliko denarja ima. Kot primer si oglejmo slavne igralce, pevce in voditelje, ki imajo odlična poznanstva in vsa razpoložljiva sredstva, si lahko privoščijo najboljše zdravnike, strokovnjake in posege, pa jim kljub temu ne uspe zanositi. V večini primerov se težava skriva v čustvenih in psihičnih blokadah, preteklosti posameznikov, njihovih potlačenih spominih, načetih odnosih ali otroških travmah in zato težava namesto zdravstvenega, zahteva duhovni ali psihološki pristop. A ne samo zgodbe slavnih, tudi zgodbe popolnoma preprostih in vsakdanjih ljudi, so nam lahko v pomoč in tolažbo, zato sem vam v prejšnjem članku predstavila tudi mojo osebno zgodbo. Mojo pot do zanositve sem delila z vami, ker vas razumem, ker vem, kaj prestajate in ker zgodbe o boju in uspehu dajejo upanje in motivacijo, da vztrajamo tudi takrat, ko je najtežje. Zato prosim ne obupajte, kajti pot do zanositve je v resnici zelo preprosta, samo prava pravila je treba upoštevati! Če je uspelo meni, lahko zagotovo uspe tudi vam!

Kako mi je uspelo zanositi?

Kot razkriva moja zgodba v članku prejšnje številke E-revije Intuicija, je bila tudi zame pot do zanositve zahtevna in polna izzivov. Ker sem bila iz zdravstvenega stališča zdrava in popolnoma sposobna zanositi, je bilo neuspeh še toliko težje sprejeti in razumeti. Vsi nasveti strokovnjakov o tem, kako zanositi, so bili pri meni brez učinka, zato sem se na koncu težave lotila po svoje. Vedela sem, da leži problem v meni in da sem blokado ustvarila sama, zato sem tudi jaz edina, ki jo lahko presežem. V tem prepričanju sem razvila in izoblikovala program, ki sem ga prilagodila mojim osebnim blokadam, strahovom, izgubam in preizkušnjam in začela intenzivno delati na sebi. Reševanja mojih osebnih blokad sem se lotila s posebnimi in zelo učinkovitimi duhovnimi in energetskimi metodami in tehnikami, ki so mi kmalu odprle pot do zanositve. Program je bil torej prvotno zasnovan zgolj zame, a ker je bil izjemno učinkovit in je pritegnil zanimanje mojih znancev, prijateljev, sorodnikov in strank, sem se odločila, da vse, kar je pomagalo meni, predam naprej in tako pomagam drugim s podobnimi težavami. Osvojeno znanje, izkušnje, uporabne tehnike in nasvete sem torej strnila v programu, ki je preverjen, osebno preizkušen in več kot učinkovit, saj me je popeljal skozi močno osebno transformacijo in mi pomagal uspešno zanositi. Program obljublja nov začetek in novo življenje, zato sem ga temu primerno poimenovala Rojstvo metulja.

Vir: www.intuicija.si
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...