Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 8.-14. 2. 2016

7. februar 2016    97 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je teden, poln izkušenj in novih priložnosti. V tem tednu boste čutili vplive števil pet, dva in devet. S pomočjo duhovnih uvidov boste veliko lahkotneje sprejeli informacije in energije, s katerimi se boste poslovili od starih načinov delovanja in se s strastjo in entuziazmom posvetili novemu.

Energije dobre komunikacije, raziskovanja, poslovnih priložnosti, selitev, odprtosti za nove stvari in velike radovednosti bodo poskrbele za razigranost prihajajočih dni. V tem tednu se boste učili lahkotnosti, svobode in tako bo nenehno gibanje postalo vaša stalnica.

Tudi na čustvenem področju boste imeli priložnost, da se soočite z malo nestrpnosti, ljubosumja, brezobzirnosti, lahko tudi s koleričnimi izbruhi jeze ali besa. Energije bodo v vas ustvarjale napetosti z namenom, da jih prepoznate in ozavestite ter pridobite najboljšo možno izkušnjo.

Ko vas bodo preplavljale različne situacije, se jih poskušajte lotiti sistematično, saj boste le tako našli pot, da to razgibano energijo umirite in jo usmerite v svoje cilje. Pomembno bo, da boste takšne situacije oplemenitili z novo, svežo in radosti polno energijo. Sprejmite priložnosti na kateremkoli področju, potujte in raziskujte najbolj skrite kotičke narave, kjerkoli na svetu ste.

V tem tednu imate priložnost, da svoj dosedanji življenjski slog popolnoma spremenite. Z vztrajnostjo boste dosegli izjemno lepe rezultate, uspeh vam bo preprosto padel v naročje. Vaša duša bo občutila veselje in radost, ker boste končno prisluhnili srcu in z modrostjo oplemenitili situacije in odnose. Potrudite se in okoli sebe ustvarjajte močne, pozitivne vezi, bodite vdani, praktični in usmerjeni v delovanje skupnosti in njeno dobrobit. Vseskozi iščite različne načine, s katerimi boste lahko uresničili svoje zamisli.

Ustvarjanje lastnih idej, mnenj in zamisli naj bo na prvem mestu. Upoštevanje nasvetov drugih vas lahko namreč vodi v težave, propad in navsezadnje tudi žalost. Tako boste pridobili občutek o tem, kako dobro se lahko počuti človek, ko ima pod nadzorom svoje energije. Ključ tega tedna pa bo vsekakor potrpežljivost. Vsakdo ustvarja lastno vrednost. Spoznali boste, kje leži vaša ustvarjalnost. Posebna priložnost bo za mladostnike, da izkoristite moč svoje podzavesti in jo tudi preizkusite. V takšnem obdobju namreč lahko dosežete izjemno veliko. Privoščite si! Izkušnje čakajo na vas.

V začetku tedna se boste torej poglabljali predvsem v moč svoje podzavesti, ki bo pri nekaterih prav razburkala čustveno energijo. Mir v srcu boste začutili, če boste posegli po dobri literaturi, knjigi ali članku, in s tem pridobili tudi kakšno informacijo, ki vam bo v pomoč pri razumevanju življenjskih situacij na splošno. Sredina tedna bo obarvana s preizkušnjami, bodite potrpežljivi in zavestno sprejmite spremembe, bodite odprti za nove stvari ter tako uresničite svoje izjemne ideje. Oplemenitite svojo kreativnost. Z dobro komunikacijo izrazite svoje notranje energije in tako sprejmite priložnost ter uresničite edinstvene situacije, odnose ali projekte. Ti naj služijo višjemu duhovnemu namenu. Čutili boste iskrenost, resnicoljubnost, želeli boste pomagati drugim in s tem služiti višjemu namenu. Spet drugi pa boste izjemne priložnosti iskali v tujini. Privoščite si priložnost in izkoristite energije, s katerimi boste pridobili nepozabne izkušnje in uspehe.

Izžarevajte lahkotnost, radost in veselje ter se ne pustite ustavljati!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih tukaj. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...