Notranja moč, izpolnjeno partnerstvo

Zakaj še nimam partnerja, kot si ga želim?

22. februar 2016    1842 ogledov

Zanimivo se mi je zdelo opazovanje energijskega polja mlade ženske, ki je sedela pred mano. S svojo jasnovidno sposobnostjo sem na njeni levi strani videla, kako v pozoru stoji silhueta bojevnice.

Zanimalo me je, kako je to, kar vidim, povezano z besedami, ki so prihajale iz njenih ust. Bile so polne hrepenenja in upanja. Opazila sem, kako se njeno srce med govorjenjem odpira. Temni oblački energije, ki so le pred nekaj trenutki zastirali srce, so se umikali. V moji bližini se je počutila varno, sprejeto, zato je zmogla pogum, da se razkrije.

Ivana je bila poklicno uspešna ženska v poznih tridesetih. Svojo energijo je do pred približno letom dni usmerjala v doseganje položajev na področju, namenjenem predvsem moškim. Njen način delovanja je bil večinoma mentalen, analitičen, s čimer ni nič narobe. Kljub vsemu pa je treba, če se želimo dotakniti polja ljubezni, razviti še druga orodja. Se znate odpreti ljubezni?

Kako v svoje življenje pritegnemo partnerja?

V Ivani se je šele pred kratkim prebudilo hrepenenje, da si ustvari prostor za partnerja. Začutila je, da je zdaj čas. Da je pripravljena. Istočasno pa je na srečanjih govorila o tesnobi, ali jo bo njen moški sprejel takšno, kot je. Zanimalo jo je, ali bo v njej prepoznal tisto edino žensko, ki se ji bo zavezal. S temi vprašanji, ki si jih je spontano postavila, je začela potovanje k sebi.

Ali veste, da v svojem energijskem polju nosite zapise o vseh preteklih izkušnjah?

Tako kot pri Ivani so tudi v vašem energijskem polju zapisi tudi o preteklih partnerstvih. Tako tistih, v katerih smo bili prizadeti, kot tistih, v katerih smo doživeli izpolnitev. V polju vibrirajo z določeno frekvenco, ki povzroči, da k sebi pritegnemo točno določene ljudi. Močna čustva, ujeta v dogodek, ustvarijo svojstveno energijsko polje. Ta živi samostojno naprej, dokler se ga ponovno ne dotaknemo in razrešimo. Vse to je povezano z razvojem osebnosti. Naša dušna inteligenca pa je neviden dirigent, ki stoji zadaj. Kaj to pravzaprav pomeni? Vse se nam zgodi z namenom. V svoje življenje bomo pritegnili nekoga, ki nam bo pomagal razvozlati vozle, ki so se nabrali v našem preteklem življenju.

Vpogled v Ivanino polje razkrije močno ljubezensko zgodbo. Čas plemenske družbe. Takrat je živela kot ženska. Bila je vodja, bojevnica. Ob sebi je imela moškega, močnega bojevnika. V njegovih očeh je bila edina ženska. Ljubezen, ki sta si jo izkazovala, je bila pristna in čista.

Kako vaša preteklost skozi nezavedno vpliva na vašo sedanjost?

Ne da bi se tega v resnici zavedala, Ivana ponovno išče 'svojega' moškega. Od moških, ki jih srečuje zdaj, ne zahteva nič manj kot to, kar je nekoč že imela. Ko začuti, da ji tega ne bodo mogli dati, se v njej zbudi potreba po nadzoru in partnerstvo čez določen čas razpade. To je njen način, da sproži konec.

Kako kljub razočaranju izberete pogum za iskanje prave ljubezni?

Ivana zdaj razume, zakaj se v njej prebujajo občutja ljubosumja in pretiravanja v zvezi s potrditvami. Ti občutki so v resnici njeni smerokazi. Pri njej ne gre za to, da bi bila izbirčna in da išče popolnega moškega. Povem ji, da z njo ni nič narobe. Potrebuje to slišati. Njeno srce pa potrebuje to slišati od nje.

Ali veste, da s sprejemanjem sebe odprete prostor ljubezni?

To je stavek, ki bi ga moral vsak od nas slišati milijonkrat na dan, dokler ga ne ponotranjimo in se ga zavemo. Včasih se ujamete  v družbene vzorce. Motijo vas opazke okolice, pričakovanja družine. Nekatere, ne da bi se tega zavedali, prevzamete za svoje. To pomeni, da mislite, da morate živeti na določen, družbeno potrjen način. Strah vas je prisluhniti svojemu srcu, ki natančno ve, kaj si želite. S sprejemanjem svoje edinstvenosti odprete prostor ljubezni.

Ste se tudi vi kdaj ujeli v zanko pričakovanj okolice in pri tem pozabili nase, na svoje želje, hrepenenja?  Vas zanima, kateri notranji vzorci krmilijo vaše partnerske izbire?

Vir: www.notranjamoc.com
Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Laura
  komentiral 7 leto nazaj
Zelo lepo napisano.
Nalagam...