HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Vsak od nas je darilo svetu

15. marec 2016    299 ogledov

Ideja, da je vsak od nas darilo, je nekaj, od česar se odmikamo in si tega ne dovolimo izbrati.

Kakšno darilo si TI, pa tega še nisi ozavestil? Kaj vse je še mogoče zate, če to prepoznaš?

Največji darili, ki ju lahko vsak od nas najprej prepozna v sebi, sta drugačnost in posebnost. Če ste pripravljeni to videti v sebi, lahko ustvarite popolnoma novo vesolje.

Večinoma pa ljudje ne cenijo svoje drugačnosti. Še vedno vztrajajo pri tem, da poskušajo biti podobni. Trudijo se biti normalni, povprečni, realni in enaki kot vsi drugi.

Ti kot darilo si prostor in energija nečesa drugačnega od tega, kar so pripravljeni biti drugi ljudje. Kaj bi si moral izbrati, da bi bil vse, kar si lahko?

Ko pogledate na možnosti in nase kot na darilo in na vse, kar lahko ustvarite, si začnite postavljati vprašanja: “Kaj sem lahko ali naredim drugačnega, da to ustvarim? Kaj sem lahko ali naredim drugačnega, da spremenim to?” S tem boste spremenili svoje stališče, razširili zavedanje in začeli ustvarjati energijo okoli tega, kar si resnično želite videti v svojem življenju.

Nehajte se ukvarjati s tem, česa vsega niste ustvarili; poglejte na stvari, ki ste jih do zdaj že dosegli. Če boste razmišljali o tem, česa vsega še ni tukaj, boste začeli ustvarjati še več tega, česar še ne morete imeti.

V resnici je vse veliko lažje, kot pa si želimo, da bi bilo. Vedno si želimo misliti, da je nekaj zares težko.

Hvaležnost in radost sta najveličastnejša načina kreacije. Tretji način pa je vprašanje, zato vprašajte! Začnite spraševati po stvareh, ki bi jih radi videli v svojem življenju: “Kaj je potrebno, da to ustvarim?”

Ampak pozor, ne zabavajte se preveč, ker boste srečni in potem boste drugačni od drugih ljudi, ki bodo ljubosumni.

Če bi prepoznali sebe kot darilo, koliko več bi lahko ustvarili?

Vir: http://www.hisaradosti.com/vsak-od-nas-je-darilo-svetu/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...