Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 14.-20. 3. 2016

13. marec 2016    90 ogledov

Pozdravljeni!

Teden, ki je pred nami, bo pod vplivom posebne energije števila dva, razvijale ga bodo mojstrske vibracije. Ponujene vam bodo edinstvene možnosti za razvijanje višjega jaza.

Ta teden boste radi raziskovali področje osebne in duhovne rasti, saj vas bodo frekvence nenehno opominjale na to. Nekaterim je ali bo življenje na materialni ravni postalo zelo prazno, nezanimivo, zato si boste želeli vsakdanjik spremeniti in ga uravnovesiti s svojimi ideali, z namenom, da spoznate, kakšno vrednost imajo najplemenitejše duhovne resnice, kadar jih uporabite za izboljšanje kakovosti življenja. Navdihovali vas bodo globoko čutenje, zanesljivost, odkritost, globoka ljubezen do družine in prijateljev ter iskreno sočutje do vseh živih bitij.

Na dan bodo prihajali izjemni občutki, ki jih morda do danes niste zaznali v svojem življenju ali pa jih niste niti opazili.

Uporabite svojo izjemno moč zavedanja, znanja in zaupanja vase, da hodite po pravi poti. Prisluhnite intuiciji, notranjim občutkom in nikoli ne boste izviseli. Kadar se odločite za takšen način stopanja po svoji življenjski poti, verjemite, da boste vedno le napredovali v življenju.

V tem tednu bo okrepljena moč volje. Te edinstvene frekvence bodo od posameznika zahtevale, da izrazi svojo edinstvenost na izjemno poseben, a nežen način. Ta frekvenca vam ne bo pustila, da od trenutka, ko jo prepoznate, še vedno plujete z dosedanjimi nižjimi frekvencami. Vpliv boste čutili z namenom, da vas opomni, da takšna moč energije obstaja in da zdaj naredite preklop. Na voljo imate veliko znanja, različnih tehnik, ki pomagajo ohranjati ravnovesje znotraj vas samih, izjemno veliko alternativnih pristopov, s katerimi si preprosto lahko pomagate in prestopite na višjo duhovno raven življenja samega. Bolj ko boste čutili to plemenitost v sebi, bolj bodo prihajali na dan vaši darovi, s katerimi boste predvsem prispevek sebi in seveda tudi drugim.

Še zlasti v tem tednu sene zapirajte vase, predvsem izrazite tisto, kar si želite, povejte, kakšni občutki vas obhajajo. To posebno frekvenco boste začutili vsi, ki se boste še naprej pridno povezovali z edinstveno energijo svoje duše in seveda njeni melodiji tudi prisluhnili. Kot v veliki meri do zdaj boste tudi v tem tednu priča velikim zaključkom, predvsem na čustvenem področju. Želeli boste preobraziti dosedanje odnose in jih povzdigniti na višjo duhovno raven. Veliko situacij bo usodnih, kar ne pomeni, da se bodo odvijale slabo. To pomeni, da se boste v tem tednu učili sprejeti tudi tiste energije, ki vam niso najbolj pri srcu, saj boste le tako razumeli spoznanje, ki ga boste kasneje ozavestili. Poskrbite za gibanje, svež zrak v svojem okolju, poskrbite, da zadihate s polnimi pljuči. Zavedajte pa se tudi, da so vse izgube, zaključki, ki se bodo ali pa so se zgodili, na tej poti z namenom, da na dogodke, situacije in odnose pogledate še z druge strani. Saj veste, vsak nosi svoja rožnata očala.

Hitre spremembe in novo pridobljene izkušnje na začetku tedna vam bodo v veliko pomoč sredi tedna, ko se boste intenzivneje soočali s svojimi občutki in čustvi. Zavedajte se tega in imejte svoja čustva pod nadzorom. Kajti v začetku tedna bo razgibana, hitra in nestabilna energija razburkala podzavest in posledično bodo vaša čustva v nenehnem gibanju. Vedno znova in znova bodo prihajala na dan. Proti koncu tedna si boste želeli miru, tišine, želeli boste odgovore na svoja najbolj skrita vprašanja. Dobre knjige, članki, obisk delavnic z duhovnimi tematikami ali tečaji vam bodo prinesli mir v srcu. Morda je za nekatere tudi že čas, da svoje izkušnje podelite z drugimi ljudmi. Konec tedna pa boste vsekakor polni navdiha, idej. Zapišite si tisto pravo in jo udejanjite zdaj. Ne čakajte na ugodnejše dneve, zdaj je čas, da se uresničijo. Naredite spremembo, da spremenite tok svojega vsakdanjika. Nenehno predajanje naključju v življenju ne bo spremenilo vaše vsakdanje rutine.

Spremenite usodo in z močno voljo in dejanji uresničite svoje želje.heart

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...