Emily  Enveritas

Numerološki nasveti za april

4. april 2016    115 ogledov

Aprila 2016 se energije usmerjajo na področje dela in zdravja. To je odličen čas, da popravite napake, rešite odprte postavke ali vnesete nove spremembe tako na poslovnem področju kot pri zdravju. Vendar je ugoden čas za nove poslovne ambicije ali načrte le približno do 20. aprila. Kasneje pa je čas najbolj naklonjen temu, da razrešite in na novo postavite že obstoječe zadeve. 

 

Predvsem pa se ta mesec posvetite svojemu zdravju. Kar boste zdaj storili za svoje telo, se vam bo bogato poplačalo. Cel mesec, pravzaprav že pred začetkom aprila boste večkrat prihajali v stik z informacijami glede zdravja. Več bo delavnic, seminarjev, celo naturopatski kongres … Če kakšna informacija potrka na vaš um, se ji le odprite. 

Zavedajte se, da je zdravje dobrina, ki je nimate v neomejenih količinah. Vnesite zdrave spremembe v svoje življenje in se odpovejte vsaj eni škodljivi navadi. Najprej mi oblikujemo navade, nato pa navade oblikujejo naše življenje in usodo. Razmislite, katero navado lahko morda spremenite. Bolje eno slabo zamenjati z dobro kot nobene. Telo vam bo hvaležno. 

 

Najbolje bi bilo, da se preprosto odločite za zdrav način življenja. Ker beseda odločiti se v samem jedru pomeni ločiti se od nečesa, poglejte, od česa bi bilo modro, da se vsaj za nekaj časa ločite. Morda od predolgega večernega posedanja pred televizorjem ali računalnikom, morda od preobilnega krožnika in sladkorjev. Imamo veliko navad, ki nam škodujejo.

 

Ljubiti sebe pomeni skrbeti zase. Izberite ljubečo skrb za svoje telo. Ne le zunaj, čeprav nam tudi frizer ali pedikura precej dvigne energijo in razpoloženje. Tako znotraj kot zunaj. Ljubezen resnično zdravi. Zakaj? Ker Ljubezen ne počne ničesar, kar nam škodi. Zdravje je eden izmed kriterijev, koliko se imamo zares radi. Koliko se res ljubite?

 

 

Pred približno mesecem dni sem prejela naslednje sporočilo stranke, podjetnice iz tujine, s katero sodelujeva že nekaj let. »Pred štirimi leti smo v podjetju zaposlili novo osebo. Takrat ste me opozorili, da človek, ki je imel najboljši življenjepis in prav tisto znanje, ki smo ga potrebovali, ni kompatibilen z našim podjetjem. Poudarili ste možne težave in da lahko prinese veliko težav podjetju. Kljub vsemu smo ga zaposlili, saj je bil resnično idealen kandidat. Moram priznati, da smo potrebovali skoraj dve leti, da smo ga odpustili, povzročil je neizmerno veliko težav kolektivu, strankam in podjetju na splošno. Neverjetno – žal nam je, da nismo upoštevali nasveta in se tako izognili neprijetnim presenečenjem.«      

 

Numerologija pogosto pokaže tisto skrito plast, ki je sicer sploh ne moremo niti videti niti predvideti. To ni jasnovidnost, nekatere stvari preprosto ne gredo skupaj.

 

Vsako podjetje ima tako kot vsaka oseba svoje rojstne podatke, to so datum ustanovitve ali datum registracije na sodišču, ter svoje ime ali naziv. Postane živ energetski organizem, ki ima svoje življenjsko poslanstvo in specifične lastnosti. 

 

Hudo je, če si lastnik ob ustanovitvi podjetja s podatki nehote vnese kodo finančnih težav in izgub. Kasneje potrebuje herkulske napore za minimalne rezultate. In v takšni situaciji tudi vse znanje o prodaji in marketingu ne deluje. Včasih se da še marsikaj popraviti z numerološkimi spremembami, včasih ne. 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...