HIŠA RADOSTI, delavnice osebne rasti

Naredi nekaj zase

piše: Nadja Ogrinc
12. april 2016    557 ogledov

Kaj če je veličina vsakega posameznika IZBIRA, ki je dostopna tudi tebi?

Največ kar lahko narediš zase je, da si izbereš in narediš vse, kar je potrebno, da v popolnosti zaživiš sebe in da si resnično TI – ne glede na odobravanje ali neodobravanje vseh ostalih.

Vprašajte se, kaj si resnično želite in začnite temu slediti.

Kako pogosto se oziramo na odobravanje ostalih, namesto da bi izbirali zase vse, kar bi ustvarilo boljše možnosti?

Ko želite dobiti, imeti in biti v popolnosti VI, to pomeni, da ste prisotni v vsakem trenutku, brez kakršnegakoli sojenja.

Si lahko predstavljate, da se zjutraj zbudite brez vsakršnega sojenja do sebe? Predstavljajte si, da ste pravzaprav hvaležni zase, prepoznajte, da lahko greste v katerokoli smer, kamor si resnično želite in da vam ni potrebno, da se obsojate in krivite za katerokoli svojo izbiro iz preteklosti.

Zaživeti sebe v celoti je veliko lažje, ko imamo srečno telo. Zatorej mu prisluhnite!

Vsako telo gre skozi različne faze in se spreminja, tako kot vi, kot bitje. Če ste se odločili, da ste vegetarijanci in si vaše telo zaželi mesa, mu ga dajte in opazujte, kako se bo počutilo. Mogoče bo nepredstavljivo srečno in takrat boste to prepoznali.

Začnite poslušati svoje telo. Morda boste imeli različna obdobja, ko bo telesu všeč samo zelenjava, morda mu bo ustrezalo zgolj meso, včasih pa si bo želelo le sladkorja.


Če boste prisluhnili svojemu telesu in mu sledili, bo srečno.

 

Vir: Access Consciousness Blog
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...