Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 18.-24. 4. 2016

17. april 2016    217 ogledov

Pozdravljeni!

Še vedno boste močno čutili vplive števila štiri, usmerjeni boste v praktičnost in delovanje, v delo in grajenje drugačnih temeljev. Ker ste imeli v prejšnjem tednu priložnost občutiti in uresničiti uspeh, boste v tem tednu bolj usmerjeni k temu, da se red, disciplina in vztrajanje pri posameznih stvareh, odnosih ali situacijah resnično obrestujejo. Kar naenkrat bodo mimo tista borbenost, občutek, da nenehno vlagate energijo v različne življenjske situacije, priložnosti in se še vedno ne zgodi nič. Malo še stisnite zobe in se potrudite pri doslednosti, vztrajnosti, redu in disciplini.

Bodite pozorni na prav vse nove priložnosti, ki prihajajo v vaš vsakdan, saj se za izzivi, ki vam jih prinašajo, skriva izjemna nagrada. Morda se tega v tem trenutku še ne zavedate, ampak dovolite si opraviti s starimi, preživetimi in resnično nepotencialnimi energijami, ki razvijajo tako vaše odnose in situacije kot stvari oz. predmete, na katere ste navezani.

Velikokrat je pomembno samo zavedanje, da stvari takšne, kot je, ali osebe ne boste izgubili, spremenile se bodo le energije, ki ustvarjajo močno čustveno napetost ali navezanost. Ko dobite priložnost in se tega resnično lahko zaveste, boste videli, kako boste v svojih odnosih, situacijah, delu, pri projektih ponovno zaživeli, pravzaprav boste žareli. Zaupajte v pozitivno naravnanost svojih misli, v pozitivne dogodke, ki se bodo razvili v prihodnje, zaupajte v pozitivne razrešitve odnosov.

Pri vsakem posamezniku je drugače, vsak potrebuje čas, da ozavesti in prepozna prave stvari zase. Če imate priložnost, da pri svojih bližnjih vidite ali občutite neskladnosti na kateremkoli področju, jim poskušajte to razkriti izjemno kreativno, nežno in ljubeznivo. Velikokrat se zgodi, da takšnih vpogledov od vas ne želijo sprejeti – ampak ne zaradi tega, ker ste to povedali vi, ampak zato ker preprosto še ni pravi čas zanje, da to slišijo, ozavestijo in posledično naredijo.

Zato se v takšnih situacijah naučite, da svojih vizij ne projicirate na druge, ampak ste z njimi sočutni. Ko bo pravi čas, boste razumeli, zakaj je tako. Vaši trud, pridnost in vztrajnost bodo vsekakor poplačani na tistih življenjskih področjih, kjer stremite k osebnemu in duhovnemu razvoju. Tako pridobljene življenjske izkušnje vas bodo naredile izjemno mirne, modre in energijsko harmonične. Vaš notranji steber moči bo trden in posledično boste v svoje življenje lahko pritegnili situacije, dogodke, službe in odnose, ki si jih vaše srce in duša iskreno želita. Zato vsekakor ne zanemarjajte energij, ki vas učijo, da postanete bolj organizirani, da si zaupate, da delujete predvsem na sebi, da ustvarjate pozitivne situacije in odnose, čeprav globoko v sebi vsi veste, kako težko je narediti takšne jasne in odločne korake. Ne obupajte, ko vam je najtežje. Takrat je odlična priložnost, da pokažete svojo psihično moč in razmagnetite energije in blokade, ki jih ustvarjata vaša ego in duša.

Teden bomo začeli z delovnimi energijami, z energijami, s katerimi prijateljujemo že ves mesec, potem bo energija razgibanosti, veselja in sprememb prevetrila in okrepila našo usmerjenost v cilj. Poskrbeli boste, da energija kreativnosti doživi razcvet predvsem v vašem domačem okolju, izjemno dobro se boste počutili, ko bo energija oplemenitila vaše družinske odnose. Uredite si delovni prostor, pisarno ali dom, dokončajte, kar ste začeli, saj se boste posledično izjemno dobro počutili. Obdobje transformacije proti koncu tedna bo skozi sito presejalo energije, ki morajo dokončno oditi iz vašega življenja.

Ob koncu tedna se pripravite na nove začetke. Prerojeni in z veliko močne volje boste zakorakali v naslednji teden. Ob tako fizično aktivnem tednu priporočam tudi, da si dovolite vzeti čas in ga nameniti sprostitvi. To je zelo pomembno za vaše fizično in energijsko zdravje.

Naj vas energije dela resnično krepijo, ustvarjajo notranjo moč in zaupanje vase. Zapomnite si: kar vas ne ubije, vas okrepi. heart

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Teja
  komentiral 7 leto nazaj
Hvalaaa za tole! ;-)
Nalagam...