Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 2.-8. 5. 2016

30. april 2016    303 ogledov

Pozdravljeni!
Vstopili smo v mesec čudovitih, lahkotnejših energij – energij sprememb, novih izkušenj, raziskovanja, sproščene komunikacije, gibanja in premikov. Ključ tega meseca je sprejeti spremembe, energije nenehnega gibanja. Ker je pred nami teden, ki bo pod vplivom bolj statičnih energij, boste svojo pozornost usmerjali predvsem v poslovno življenje. Energije bodo v ravnovesju, zato ne boste imeli težav.

Svoje vedenje izpopolnite, prav tako poslovni pristop, kati videti bo, da boste potrebovali zelo prepričljiv nastop. V tem tednu boste začutili vpliv energije, ki vam bo pomagala utrditi na novo postavljene temelje, v katere ste vlagali veliko količino pozitivne energije, misli in dejanja na vseh življenjskih področjih. Tej energiji se nikakor ne izognite, saj vam prinaša oblije predvsem zaradi predhodnih korakov, vztrajanja, reda in discipline. Lahkotne energije in retrogradni planeti vam bodo v veliko pomoč, da pridobite jasno in edinstveno vizijo. Se pravi vse, česar vam v preteklih obdobjih ni uspelo spraviti pod kap, boste v tem tednu zagotovo lahko izkoristili. Le zaupajte močno v svojo intuicijo in občutke ter dovolite energijam, da vam utrejo pot, po kateri želite ustvarjati trdne, pogumne in uspešne korake.

Teden boste začeli s tridnevnim transformacijskim obdobjem. Po tem vas čaka nov cikel, na neki način tudi nov začetek. Skozi 'božje sito' se bodo presejale potencialne energije, ki bodo v prihodnosti nagrajevale z uspehom. Neprave, nezdrave energije pa bodo preprosto same končale svojo pot, če jih boste le spustili, predvsem iz svoje podzavesti. Intuicija, občutki in jasne misli vam pomagajo, da različne vzorce, situacije in dogodke prepoznate, jih ozavestite in pogumno naredite nove korake. Zagotovo ste že prebrali ogromno zanimive literature, obiskali veliko tematsko zanimivih delavnic, predavanj in tako pridobili znanje. Zdaj pa je čas, da to znanje pogumno in srčno spravite v prakso. Nič več ne postopajte, čakajte ali iščite izgovorov namesto odgovorov.

Dovolite si narediti majhne korake in občutiti nagrado, uspeh, ki vam ga prinašajo energije tega tedna. Kadar uporabite svoje znanje in modrost, pridobite neprecenljive izkušnje in izjemno zaupanje vase. Strahovi in negativne misli so zametki neznanja. Zavedajte se, da za vsak odgovor, ki ga iščete tako znotraj kot zunaj sebe, ne potrebujete vedno več informacij. Kasneje si lahko dogodke in situacije razjasnite.

Nekateri boste začutili, da v tem tednu nenehno razmišljate, sestavljate nove načrte, jih spreminjate in analizirate. Da boste mentalno energijo regenerirali in se osvobodili teže, poskrbite za sprostitev. V veliko pomoč vam bodo meditacije, tudi vodene, saj so odlična duhovna vadba, s katero krepite osredotočenost, potrpežljivost, jasnost in notranjo moč.

Vpliv osmice v tem tednu bo od vas zahteval dobro organiziranost in disciplino, red in vztrajnost, da boste lahko pripravili prave načrte. Imeli boste navdih, da za prav vsako situacijo pripravite načrte A, B in C. Osmica ne bo dovolila, da se dogodki in stvari ne izidejo. To rutino poskušajte prekiniti z uvedbo sprememb in s prilagodljivostjo. Pri ustvarjanju svojih novih načrtov poskušajte biti bolj sproščeni in lahkotni. Tega se boste učili ves maj.

Torej spustite staromodnost, statičnost, navezanost na zastarele stvari, situacije, ki vam danes in tudi v prihodnosti ne prinašajo novih rešitev in posledično doseženih ciljev, predvsem na način, kot ste si zamislili. Zaupajte intuiciji, močnim duhovnim uvidom in pridobite izkušnjo, zakaj je odlično, če ste sproščeni.

V svoj vsakdanjik vnesite več dejavne energije, poprimite za poslovne priložnosti ter delujte modro in ne tekmujte. 

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih preberite tukaj. »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...