Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 1.–7. 8. 2016

31. julij 2016    2483 ogledov

Pozdravljeni!

Obrnili bomo nov list koledarskega meseca in z njim spoznali vplive drugačnih energij. Čutili boste vpliv energij obilja, organizacijskih sposobnosti na zelo razširjeni ravni, pravice in realizacije v materialnem svetu.

V tem tednu se bo tem energijam pridružila še močna volja po novih začetkih. Zaznali boste precej močno trenje preveč tradicionalnih in na drugi strani nerazumljivih idej, situacij, vzorcev. Vse boste imeli priložnost razrešiti z zavestjo, resnico, ki jo jasno čutite v svojem srcu. Prihajalo bo do izjemno hitrih zaključkov. Vem, da ste nekateri v tem zelo vešči.

Kljub vsemu pa toplo priporočam, da z različnimi situacijami, projekti in odnosi opravite predvsem zaradi nepotencialnih energij v prihodnosti, in ne zaradi tega, ker tako pač je, in zaradi prepričanj družbe, vpliva bližnjih itd. Poslušajte svoj notranji glas, prisluhnite intuiciji in s pomočjo teh darov razrešite nejasnosti, predvsem z višjega vidika. Obrestovalo se vam bo, verjemite.

Če ste v preteklem času delali na sebi, boste v tem tednu deležni marsikaterega novega koraka v svojem življenju. Uporabite energijo poguma, močne volje, vodenja in organiziranja. Bodite kreativni, samoiniciativni in optimistični. V tem tednu poskušajte premagati dve stanji zavesti: STRAH PRED NEUSPEHOM in PRITISK. Zavedajte se svoje ustvarjalne moči, saj ste s tem kos izzivom in s svojim jasnim izražanjem razvijate izjemne vodstvene sposobnosti. V tem tednu bodo energije usmerjene bolj v poslovno področje in kariero. Morda bo marsikdo izmed vas deloval hladneje kot običajno. To ne pomeni, da nimate srca in niste čuteči, gre za fokus in energije, ki vas močno spodbujajo, da jasno in odločno izpeljete zadane naloge na poti k cilju. V tem tednu si vzemite čas in si na novo postavite cilje, zelo jasno boste videli. Prišla bo priložnost, da razširite svojo vizijo in pridobite celostno sliko. Prav zagotovo pa boste soočeni tudi s tem, da se vaš ego ne bo želel podrediti novi resnici ali novostim. Energija trme, sebičnosti, zadržanosti in brezčutnosti vam utegne povzročati preglavice.

Priložnost imate, da se teh energij zaveste in jih preobrazite izjemno ljubeče in nežno. Preobrazite jih v potrpežljivost, darežljivost, pozornost in ljubeznivost.

V tem tednu se boste vsekakor srečevali s svojo drugačnostjo. Imeli boste priložnost, da svojo drugačnost postavite na popolnoma nove, čvrste temelje. Gradili jih boste počasi, z veliko truda, reda in discipline, a vse z namenom, da zgradite zase trdno osnovo. Nove ambicije in načrti vas bodo navdihovali, zato jih zapišite. Začutili boste, kako energije znotraj vas naraščajo in kako krepite svojo osebno moč. Dovolite si biti drzni in spremenite svoj način življenja. Priložnost imate, da se odprete predvsem novim in nepričakovanim možnostim ter svoje življenje obrnete v bolj pozitivno smer. Imeli boste moč, da se soočite z izzivi, ki 'hodijo za vami'. Videli boste načine, kako čez vse to. Se pravi, bodite dejavni, uvajajte novosti, nove projekte, začnite nove aktivnosti – a vse na drugačnih temeljih. Ne bodite togi, trmasti, sprostite se! Vem, ne bo šlo popolnoma gladko, zato se pri nekaterih stvareh ne zaletavajte z glavo v zid, raje počakajte na ugodnejše vibracije. Ob takšnih primerih je to čas, ko lahko vse zastavljene cilje uresničite brez večjih izzivov kasneje.

 Naj vas v tem tednu navdihujejo energije drznosti, aktivnosti in poguma!

 

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...