Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 10.–16. 4. 2017

8. april 2017    1858 ogledov

Pozdravljeni!

Ste sprejeli dobre odločitve v preteklem tednu? Se zato počutite drugače, morda vznemirjeno? Nekaj odločitev boste morali še ambiciozno in pogumno sprejeti v  tednu, ki je pred vami. Pred vami je teden individualnega delovanja, osebnega uspeha in individualne kreativnosti. Saj veste, če želite v prihodnosti zasijati in žeti uspeh, potem v prihajajočem tednu krepite svojo voljo, pogum, samozavest in predvsem bodite potrpežljivi in vztrajni. Zanimiv nabor energij se bo v prihodnosti zelo obrestoval.

Pred vami je teden individualnega delovanja

V teh dneh, ko vesolje veselo igra posebno igro energij ter zapleta in razpleta vaše življenjske situacije, odnose in stvari, je predvsem pomembno, da obdoite jasne cilje, se posvetite svoji viziji, jo krepite s svojimi individualnimi informacijami in kreativnostjo. Bolj ko boste zbrali voljo, pogum in ustvarjali, večje zadovoljstvo boste čutili v srcu, kljub izzivom, ki so vam dani. Pomembno bo, da se zavedate svojih zmogljivosti za lastne dosežke, svoje vsestranskosti in prilagodljivosti. Bodite osredotočeni nase, meditirajte, delujte zmerno in razvijajte zavedanje okoli sebe. V odnosih ustvarjajte harmonijo, sočutje in imejte globoko spoštovanje do življenja samega.

Ambiciozno sprejete odločitve vam bodo v pomoč, ko boste ustvarjali svoje ideje

Seveda, v teh dneh boste zbrali dovolj ambicioznosti in trme, originalnosti in kreativnosti. Dovolj močni in agresivni boste, da oplemenitite svojo vizijo, idejo z redom, disciplino, dobrimi temelji. Retrogradno gibanje planetov, ki jih boste nekateri občutili bolj kot drugi, vas samo opominjajo, da se svojih projektov lotite še odgovorneje, spustite tiste energije, tiste nepravilnosti, ki v prihodnosti nimajo potenciala. Do sedaj ste z njimi ustvarili določene ravni, ampak čas je za spremembo. Super bo, če zavedanje o nenehnih spremembah čim prej sprejmete za stalnico in se ambiciozno podate na pot svoje edinstvenosti. Močne energije vas podpirajo, zato bodo iz vas izzvale tisto moč, ki je čakala na pravi trenutek. Čas je, da začnete ustvarjati takoj. Bodite pozorni na nove ideje, naj pripomorejo k razvoju pravega cilja. Čas za edinstvene, velike premike še prihaja. V tem obdobju je za vas pravi čas, da to spoznanje ozavestite predvsem v notranjosti. Saj sami veste, tako močni, sistematični in organizirani ko boste, tako se bo to odražalo zunaj vas in rezultati po uspehu se bodo nizali. Seveda, vsak ima svojo nalogo in svojo zgodbo, zato je zdaj primeren čas, da jo razčistite, razčlenite na manjše korake in sestavite popolnoma nov poligon, načrt.

Izražajte ljubezen in nežna čustva ter harmonijo v odnosih

Tudi čustva se bodo močno prebujala. Veliko pozitivnih vibracij boste začutili, zato je zelo pomembno, da jih izrazite. Uporabite energije tedna za to, da ustvarite v svojih odnosih harmonijo, po kateri nekateri hrepenite bolj kot drugi. Kadar v vas vrejo preveč negativna čustva, občutki, ti okoli vas ustvarjajo nezdrave odnose, situacije in navsezadnje tudi stvari. Zato jih pogumno razmagnetite. V preteklosti narejene 'napake' bodo močno klicale po osvoboditvi, ozdravitvi, po tem, da dobite nazaj tiste koščke energij, ki ste jih v tem času tlačili in nanje pozabili. Dovolite si napake sprejeti, jih preobraziti, pridobiti znova zaupanje. Z veliko volje in poguma ustvarite odnose na popolnoma novi, še vedno izjemno srčni ravni, ki je bogata z radostjo in veseljem, po katerih hrepeni vaša duša.

Odločitve pretehtajte z vseh zornih kotov in svoj načrt izpeljite ne glede na posledice

Kadar so v zraku radost, ljubezen in te čudovite energije, gre navadno za pogumno sprejemanje novih odločitev. Ne bojte se jih, ne odločitev in ne ljubezni ter radosti. Z veliko volje in poguma jih pretehtajte z vseh strani in pogumno izpeljite svoj načrt. Za posledice ne skrbite. Vsekakor se utegne zgoditi, da bodo v vas divjali ponos, plemenitost, odgovornost, zanesljivost, pogum, vodenje, neodvisnost, strast, optimizem. Dovolite si te energije vzeti za svoje in naj vam bodo v veliko pomoč v trenutkih, ko vas bodo plašili sebičnost, nepopustljivost, hlad, pretirana samozavest, maščevalnost, posesivnost, ljubosumnost, morda pretirana želja po dominaciji, tudi nezaupanje in skrivanje čustev. Pri preobražanju energij ustvarjajte harmonijo, pomembna je predvsem za vas same, za vašo notranjost, saj boste prepoznali valovanja, s katerimi vam postreže okolje, in tista, ki razburkajo vašo notranjost, so plod vzorcev in potlačenih čustev.

Ozavestite strah pred propadom, pritisk in zadrževanje

Bodite pripravljeni na neprijetne razplete, zavedajte se, da se v resnici na osebni ravni nič ne dogaja, gre predvsem za notranja prepričanja in vzorce, ki so vas pripeljali v situacije, v katerih ste danes. Kar zadeva strah, verjamem, da veste veliko in da ga tudi znate zelo dobro začutiti. Spomniti sem vas želela samo toliko, da gre v situacijah, ko vas je strah, predvsem za nerazumevanje, ne neznanje in premalo situacij za dan razplet. Zato se pogumno in z veliko železne volje pozanimajte o zadevi, zberite prave situacije. Ne zadržujte energij v sebi, naučite se izražati. Povejte, kako se počutite, povejte, da vas je strah, minilo bo, tako kot vedno. Pa še informacije, znanje in nove ideje za izgradnjo svojega načrta boste pridobili. Nič ni tako hudo, kot se sprva sliši. Bolj ko zadržujete občutke in čustva v sebi, bolj neprijazne so posledice. Skupek takšnih pritiskov velikokrat povzroči, da na dan izbruhnejo celo bolezni v fizični obliki. Zakaj bi napačnim energijam in egu dovolili, da vas popeljejo na napačna pota? 

Bodite potrpežljivi, pogumni, optimistični in sezite po zvezdah. Zaslužite si najboljše!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...