Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 11.–17. 7. 2016

10. julij 2016    1403 ogledov

Pozdravljeni!

Za nami je teden intenzivnega dela, skrbnega grajenja srčne vizije, predvsem pa praktičnosti in dobro postavljenih temeljev na vseh življenjskih področjih. Priložnost prihajajočega tedna je, da se posvetite delovnim obveznostim, organizaciji in velikim materialnim dosežkom. Močna volja po novih začetkih se bo pojavljala predvsem na področju kariere.

Zdaj je čas za izjemno priložnost, da uresničite svoje ambiciozne načrte, saj vam bodo ti dolgoročno spremenili življenje. K uspehu tega tedna bodo pripomogle tudi energije vašega intelekta, močne volje, obilja in izredne intuicije. Razrešili boste marsikateri finančni izziv. Pred vami bodo tveganja, izkustva, ki pa vas bodo vseeno pripeljala do uresničitve velikega cilja – uspeha.

Odpirajo se torej priložnosti za razrešitev izzivov predvsem na materialnem področju. Morda boste prejeli denar in vrnili dolgove ter se tako razbremenili. Vsekakor pa vas čaka bolj umirjen in sproščen teden, ki bo primeren tudi za načrtovanje novih ciljev. Pred vami je uresničitev  določenih poslov. Za nekatere bo še posebno ugoden čas, saj boste lahko trezno premislili in pametno ravnali. Uresničitev projektov vam utegne prinesti tudi finančno ravnovesje. Predvsem bodite v tem tednu manj uporniški in poskusite izkoristiti ugodnosti, ki vam jih prinašajo energije tedna. Vlaganja v nove začetke, nepremičnine bodo ugodna le za nekatere vibracije. Potrebni bodo dobra organizacija, vodenje in veliko jasnih informacij. Dobra literatura, knjige in seminarji v tem tednu na področju poslovnega uspeha ne bodo odveč. Raziščite informacije in znanje o financah na splošno ter prepoznajte vrednost uspeha.

Kadar na vas vplivajo energije močne volje, organizacije in intelekta predvsem na poslovnem področju, je za vas edinstvena priložnost, da uresničite velika dela, svoje ambiciozne cilje. Uživajte v delu in brez strahu delajte velike korake proti svojemu cilju.

Na drugih življenjskih področjih pa ne izgubljajte preveč časa, predvsem ne na družinskem, partnerskem področju. Spoznavali boste nove ljudi, morda kdo izmed vas tudi sorodno dušo. Vsekakor pa za nove začetke na tem področju počakajte na ugodnejše energije, ki za vas še prihajajo. Strah, ki se ga večkrat niti ne zavedate oz. ga odkrijete šele, ko ugotovite, da ste ravnali po starih vzorcih oz. privzgojenih pravilih, spodbuja delovanje negativne energije. Ta je tista, ki vam navadno zbudi strah pred izgubami, predvsem strah pred izgubo nadzora nad situacijami, odnosi. V takšnem primeru so predanost, iskren namen, zaupanje višjemu jazu, duši najboljši način, da premagamo sami sebe, svojo samozadostnost in samovšečnost.

Dovolite si izkusiti uspeh, za katerega ste do zdaj večkrat že trdo garali, sledili spremembam, spuščali ego, preobrazili negativne energije in navsezadnje naredili velike korake predvsem na osebnostnem in duhovnem področju.

Bodite vztrajni, pogumni in imejte smisel za ravnovesje. To je sporočilo tedna za vaš uspeh, ki ga boste privedli na materialno raven. Predajte se in služite višjemu namenu.

Karmen

 Več o numerologiji in svetovanjih lahko prebereš tukaj. >>

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...