Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 13.–19. 2. 2017

9. februar 2017    2226 ogledov

Pozdravljeni!

Teden prinaša precej delovne, praktične energije. Veliko boste postorili.

Pred vami je teden trdega dela in razvoja, gradnje čvrstih temeljev

Energije vas bodo močno spodbujale pri vsakdanji rutini, redu, disciplini, znali boste biti sistematični, logični in natančni. Imeli boste priložnost prizemljiti veliko energij, zatikali pa se boste pri vzorcih, povezanih z moško energijo, na prav vseh področjih. Energije bodo jasno pokazale, kateri vzorec ponavljate in ste ga primorani preobraziti.

Zagotovo se bodo izza ovinka prikradli tudi karmični odnosi, karmične stvari, bremena iz preteklosti. Izredno pomembno bo, da ne boste s temi magnetnimi energijami zaplavali v neznano – raje se ustavite, poglejte na situacijo z drugega zornega kota, kot že znate, in jo zavestno razrešite. Karmične energije vas bodo vsekakor peljale v občutke, ki bodo za marsikoga izjemno boleči.

Pred vami je teden preobražanja moške energije

Zdravo, lahkotno in pretočno izražena moška energija vam bo pomagala pri gradnji do zdaj postavljenih temeljev. V nekaterih situacijah vas bo spodbujala, da jih spremenite, v drugih, da jih za vedno opustite, v tistih pravih pa, da jih oplemenitite.

Nekateri izmed vas boste dobili navdih glede razreševanja odnosa z očetom. Pogumno se lotite tega izziva, energije vas podpirajo. Ne izmikajte se tej energiji, zavihajte rokave, pljunite v roke in začnite delovati. Kajti vsak košček energije, ki ga boste vložili v to zavestno delo, bo v prihodnosti nagrajen s čvrstimi temelji, ki bodo odlična podlaga za zagotovljen uspeh.

Potrpežljivo, vztrajno in z ljubeznijo do samega dela ter korak za korakom ustvarjajte zdrav pol svoje moške energije. Zdaj je odlična priložnost, da se soočite s svojo moško energijo in pogledate senčne aspekte, ki jih negujete že preveč časa.

Zagotovo bodo energije v tem tednu iz vas želele potegniti vse vrste lenobe, okornosti, ozkosrčnosti, ljubosumje, uporništvo in nepopustljivost. Verjetno boste delovali prepirljivo. Ko se boste soočali s takšnimi situacijami, se ustavite pri občutkih in ozavestite, da so te energije v resnici znotraj vas in da se ljudje v vaši bližini le odzivajo nanje. Ne krivite ljudi za svoja napačno narejena dejanja.

Teden pred vami bo lahko zelo kreativen ali pa izjemno boleč

Soočali se boste s preobražanjem, kar pomeni, da bo vaša stara identiteta lahko odšla za vedno

Lahko, da se boste znašli na točki, kjer boste končali službo, nekatere ustvarjalne projekte in delo, ki ste ga opravljali do zdaj.

Energije bodo v posameznikih, ki se morajo premakniti naprej, izjemno spodbujale kreativnost, rojevale se bodo želje po novih projektih, po karieri in po izražanju novega sebe. V tem tednu boste imeli izjemno priložnost, da se izkažete, kako zanesljivi ste lahko, kako znate prevzeti odgovornost, ustvarjati in konkretno uresničevati svoje ideje.

Do uspeha boste prišli z veliko vztrajnosti

Energije reda, vztrajnosti in discipline vas bodo učile potrpežljivosti. Lahko, da boste videli zlate priložnosti, ki bodo prinašale hiter materialen uspeh. Energije vas učijo, da hodite počasi in gradite, da ne prehitevate in ne zanemarjate odgovornih korakov.

Če vas bodo premamili zlati uspehi čez noč, boste to kasneje obžalovali. Energije vas preizkušajo, zato bodite zavestni in gradite prave temelje na vseh področjih. Pred vami so nove poti, pretočne energije, dobri občutki. Odgovorno sprejmite odločitev in jo oplemenitite s profesionalnostjo. Močna intuicija vas bo vodila po poti naprej, zato bodite pozorni na svoje občutke.

Vzemite si čas za regeneracijo in počitek

Ko padete pod vpliv rutine, je prav, da se tega zaveste in si zavestno ob koncu delavnika privoščite sprostitev. Za svoje zdravje morate poskrbeti sami, nikar ne dovolite svojemu 'deloholiku', da opravlja svojo pot nenadzirano naprej.

Pretirano delovanje, sploh pod vplivom velike količine stresa, ki povzroča izločanje adrenalina in kortizola, vodi velikokrat v neželena zdravstvena stanja. Nekaterim je izgorelost zelo poznana. Da se boste izognili pretirani rutini, se organizirajte drugače. Pojdite prej v posteljo, spočijte si, naspite se, telo nahranite z zdravo hrano, pripravite ga torej na delovni dan. Ko bo val teh energij mimo, se boste tega zagotovo zavedali.

V tem tednu vam bo veliko lažje, če boste znali popustiti in se premakniti naprej, še zlasti če boste zbrali dovolj poguma za tveganje pri odpiranju neznanih poti. Potrebujete polno moč in izjemne vodstvene sposobnosti, po drugi strani pa se morate zavedati omejitev in mej ter biti pripravljeni na pogajanja in kompromise. Učili se boste konstruktivnosti in stabilnosti.

Spremenite usodo in živite svoje življenje polneje, duhovno in navsezadnje zdravo. <3

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...