Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 13.–19. 3. 2017

10. marec 2017    2527 ogledov

Pozdravljeni!

V preteklem tednu ste dali priložnost sebi, novim pristopom in vpogledom še z druge perspektive na vsakdanjik. V prihajočem tednu pa bo čas primeren, da vse to dobro organizirate, sistematizirate in postavite na nove, trdnejše temelje. To storite zdaj, kajti kasneje boste hvaležni zanje. Posebne in izredno prefinjene frekvence vas bodo v tem tednu opominjale na novo sprejete odločitve.

Ne boste imeli priložnosti, da izberete pot, ki je za vaš ego veliko lažja

Frekvence vas bodo močno spodbujale, da jih vpletete v vsakdanjik in upoštevate – prav na vseh področjih. Dobro si organizirajte teden in ne pozabite na hitre preobrate.

Pred vami je teden vztrajnega dela in razvoja

Veste, kaj morate storiti. Ker je pred vami delovni teden, energijo in čas posvečajte službi, karieri, predvsem delovanju na svoji poslovni poti. Ne ukvarjajte se z odnosi doma, ker se vam trenutno zdi to lažja izbira, ne boste jih zlahka razrešili. Naredite stvari, ki so nujno potrebne, da rutina dneva teče naprej. Ker teden podpirajo izredno prizemljene, stabilne frekvence, polne reda in discipline, jih je odlično uporabiti v službi. Dobro se organizirajte, saj boste lahko nove projekte temeljito spravili na noge.

Ne potrebujete več časa, potrebujete le korake in jasne načrte

Naravno se boste nagibali k večji praktičnosti, s tem pa si omogočili večji maneverski prostor za razvijanje ljubezni, zavedanja in modrosti. Najbolje se boste izražali ob užitku, ko boste služili denar, ko se boste srečevali z izzivi pri sklepanju velikih poslovnih pogodb, zanimali vas bodo predvsem praktični vidiki umetnosti, kulturne zadeve ter udejstvovanje na športnih dogodkih. Delujte vztrajno in omogočite viziji praktičen razvoj v vsakdanjiku.

Preizkusili se boste v stabilnih korakih in resnih prijemih, ki večinoma dopuščajo uspeh

Situacije in odnosi na poslovnem področju ter stvari, vezane na posel, vas ne bodo pustili pri miru. Morali boste prejeti odločitve in se vsega lotiti resneje kot do zdaj ter narediti stabilne korake.

Dobro postavljeni temelji kateregakoli projekta ali odnosa bodo odlična odskočna deska za nadaljnji uspeh. Zdaj pa že dobro veste, da ni dobro, da se stvari lotite kar tako, saj kasneje ne prinesejo zadovoljstva in uspeha oz. nič obetavnega. Za vse stvari v življenju so potrebna velika zavestna dejanja. Zato prisluhnite svojim srčnim ciljem in poprimite zanje resno in odgovorno. S skrbnostjo jih negujte in plemenitite.

Uresničite svoje poslovne spremembe, naredite selekcijo, kaj ja in kaj ne. Imeli boste dovolj moči, kar je potrebno, pa le izkoristite. Ne skrbite po nepotrebnem, v določenih situacijah boste zaščiteni in jih nikakor ne boste morali speljati. Upoštevajte to!

Svoje psihične izzive rešujte z veliko fizičnega in drugega nenavadnega dela

Se pravi svojo negativno energijo boste nalažje razreševali s praktičnostjo oz. delom, zato bodite pozorni na svoje telesno zdravje. Zapasti utegnete v izredno delovno rutino, kar velikokrat vodi v izgorelost. Zavestno si vzemite čas za počitek in spanje. Telo se mora namreč zelo dobro regenerirati, da bo pripravljeno na nove vzpone in izzive, ki vas čakajo na poslovni poti. Tega zdravstvenega vidika ne zanemarjajte. Ko je človek zdrav, lahko naredi vse in še več, ko pa mu je to odvzeto, si želi samo eno – zdravje.  

Napredovali boste počasi, postopno in vztrajno 

Energije tega tedna vas bodo močno spodbujale, da se boste držali reda, discipline, natančnosti, sistematičnosti, stabilnosti in potrpežljivosti. Veliko truda in energije boste vložili v situacije, odnose ali stvari na kateremkoli področju z željo po uspehu, ki se bo obrestovala.

Zaupajte v svoje korake, v svojo natančnost in urejenost

Če teh energij niste navajeni, potem se v tem tednu ne jezite, ampak se jim prepustite, da vam pokažejo, kako je treba z njimi delovati. Naučite se torej reda, discipline, rutine, kjer je do zdaj niste imeli. Takšno zavestno delovanje bo pripomoglo h gradnji marsikaterega temelja v vašem vsakdanjiku. Na nekaterih področih ste bolj vešči kot na drugih. Nikar ne bodite površni in se tistemu, česar ne znate opraviti dovolj dobro, ne izmikajte.

Poskusite, delajte korake, naredite napako, zrušite staro in se počutite igrive, kreativne in dovolj pogumne, da vse skupaj izpeljete. Ko zaupate vodstvu sil, ki vas vsak dan spodbujajo, natančno veste, kaj morate storiti. Pri vztrajanju za vsako ceno pri čemerkoli, kar nima prihodnosti, je resnično smiselno, da se vsaj ustavite in si dovolite premisliti, ali je edina rešitev ustaljena in dobro prehojena dosedanja pot. Gre predvsem za harmonijo energij, ki vam jih vesolje ponuja, in tistih, ki jih nosite v sebi. Včasih je ohranjanje ravnovesja energij nemogoče, kljub zavedanju pa veliko lažje.

V tem tednu posvetite čas delu, službi, karieri in odnosom na tem področju

Teden je vse prej kot primeren za aktivno delovanje na področju delovne dinamike. Že vrsto let vas opozarjajo stalne spremembe, ki ste jim vsak dan vse bolj priča. Stara nepotencialna prepričanja, ki jih nosite z vsem ponosom od prednikov, morajo uvideti konec. V veliko primerih vidite, da ne morete naprej z njihovo pomočjo.

Ali ni lažje spustiti prepričanja, vzorce, ki ste jih leta in leta negovali, prenašali iz roda v rod, kot pa vztrajati in z njimi delovati ter se pri vsem tem še jeziti in krivdo valiti na bližnje vpletene?

Energije tega tedna vam prinašajo izjemno priložnost, da se zaveste, da omejitve obstajajo le v človeškem umu in nikjer drugje.

Dano vam je videti resnico, le veliko močne volje in korakov je potrebnih. Priložnost imate poskusiti in občutiti zadovoljstvo v duši po opravljeni spremembi. Prej ko boste pri sebi sprejeli, da je resnična stalnica v življenju sprememba, kakovostnejše poslovne odnose, projekte, delovna razmerja in drugo boste gradili. Dovolite si in si postavite dovolj ambiciozne cilje, katerih energija vas bo podpirala in vam odpirala možnosti za napredek. Ne omejujte se s starimi prepričanji, ne bodite preveč konservativni, togi, uporniški po nepotrebnem. Ne vztrajajte pri preveliki individualnosti. Šele sodelovanje z drugimi vam bo pomagalo razrešiti izzive, skozi katere greste.

Imejte dovolj navdiha in izjemnih sposobnosti, da se vam bo vztrajnost obrestovala!

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...