Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 17.–23. 10. 2016

15. oktober 2016    1163 ogledov

Pozdravljeni!

Zametki, ki so nakazovali manjše spremembe v preteklem tednu, bodo zdaj izjemno aktivno spodbujali spremembe in nove izkušnje. Če se še niste korenito lotili sprememb, se bodo energije tega tedna z vami zagotovo poigrale. Najbolje bo, da nepričakovane dogodke sprejmete in se podate na pot novih izkušenj. Energije bodo izjemno prepričljivo prevetrile rutino vaše vsakdanjosti in vas tako povabile k raziskovanju novih dimenzij.

Teden preživite strastno, obogateno z nepričakovanimi dogodki!

Vsekakor pa zaradi prevelike akcije popazite na nevarnosti, kot so nesreče in podobno. Poskrbite, da bo vaše fizično in energijsko zdravje v najboljši formi.

Poleg nenehnih sprememb boste veliko časa in energije vlagali v sprejemanje odgovornosti, harmonije, zaključkov in obenem tudi novih začetkov. Veselite se nove resničnosti. Z lahkoto boste našli pot do svoje neodvisnosti in individualnosti. Aktivnejše energije pa vam bodo pokazale pot do edinstvenih idej, ciljev in vizije, ki jo morate uresničiti. Predajte se spremembam in novim izkušnjam ter končno raziščite neodkrite dele svoje resničnosti. Nove priložnosti bodo v vaše življenje pripeljale veliko lahkotne, zabavne, komunikativne energije. Morda boste prvič ali pa po dolgem času začutili odprtost za nove stvari.

Zavestno preobrazite stare načine mišljenja, vzorce delovanja in navsezadnje tudi odnose v dosedanjem življenju

Predvsem v družinskem okolju se boste morali naučiti, kako preobraziti energije ljubosumja, panike, živčnosti, brezobzirnosti in nestrpnosti. Zelo pomembno bo, da boste razumeli, da gre le za igro energij znotraj vas. Veliko vas bo imelo priložnost, da se boste srečali z nemirno energijo. Delovali boste nepotrpežljivo in živčno. Če boste to intenziteto krepili, boste postajali neznosni, sitni, prepirljivi in boste obtoževali prav vse okoli sebe.

Edinstvena moč notranje energije vas bo nenehno gnala v nove doživljaje in izkušnje

Zaradi svoje lahkotnosti, duhovitosti, entuziazma in izjemnega čuta za estetiko boste zelo priljubljeni v družbi. Izjemno družabni boste, stike z novimi ljudmi boste boste navezovali kot za šalo, z velikim veseljem in radostjo.

Vaši moč in volja bosta veliki, prav tako bo na vas vplivala energija izkušenj. Pazite, da ne postanete trmasti, kajti tudi v službi se lahko kdo odloči, da vas preizkusi. Pazljivo opravljajte svoje naloge in delo na splošno, da se izognete napakam. Ne poskušajte novih stvari. Če pa želite začeti kaj novega, v to vpeljite osebo, ki ji zaupate. Saj veste, kadar ste mirni, imate izjemno moč, da nadzorujete naglico. Spoznajte in pridobite si izjemno izkušnjo s tistimi, ki veliko govorijo in ne naredijo nič. Navadno je tako, da se ti hitro izčrpajo in nimajo energije za uresničitev svoje edinstvenosti. Ker je pravzaprav zaradi tega ne vidijo. Poiščite ravnovesje, kajti s trenutnimi energijami vidite najprej nestabilnost, nered in preveliko razpršenost. Zaključevali in končevali boste. Iz največjega kaosa, razdrtih in končanih stvari, situacij in odnosov pa boste razbrali delček svoje kreativnosti in obenem začetek vsega novega. Na takšne stvari glejte kot na transformacijo, saj so se energije morale preobraziti, da zdaj lahko začnete na novo.

V prihajajočem tednu se naučite prilagajanja novim situacijam in spremembam. Sprejmite in spoštujte svobodo drugih, negujte odličnost in prožnost.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...