Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 18- –24. 7. 2016

18. julij 2016    1420 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je teden kreativnosti, druženja in zabave. Ker boste zaupali in to zaupanje negovali, vam bo naklonjena tudi sreča. Energije julija vas spodbujajo k negovanju svoje notranjosti, vpogledu vase, raziskovanju, pridobivanju in odkrivanju znanja ter modrosti duše. Čutili boste vpliv, da delujete bolj navznoter, želeli si boste mir in tišino. Energija dinamičnosti, družabnosti in navdušenja vas bo spodbujala k družabnim, vsekakor živahnejšim situacijam, dogodkom. Tok energije boste primorani preusmeriti navzen.

V prihajajočem tednu boste občutili, da vas energije napeljujejo k nenehnemu ustvarjanju, pisanju, risanju ali igranju različnih glasbil. Energije bodo od vas zahtevale, da se jim popolnoma predate ter da svojo srčnost, strast in vdanost prenesete na praktično raven. Ideje, ki so vam dane, pa prizemljite.

Vsekakor velja poudariti, da pri takšnih korakih presegamo marsikatero omejitev vsakdana, predvsem vzorce, vezane na družinsko življenje, kolektivno, družbeno prepričanje. Ker ste včasih zaradi tega lahko nerazumljeni, vam toplo priporočam, da vztrajate pri svojih občutkih, mislih in ste pri novih korakih pogumni. Vsekakor pa si drznite spustiti omejeno, staro in nepotencialno energijo. Ko boste svojo resnico začeli izražati iskreno, z višjim namenom, boste slišani.

V tem procesu se boste vsekakor morali izogniti koleričnim izbruhom, jezikavosti, pretirani zaskrbljenosti in nenadzorovani strasti. To boste naredili tako, da si boste vzeli čas zase, se poglobili in povezali s svojo dušo ter se umirili. Umirili boste svoje misli, razmišljanje in analiziranje. Ne boste dovolili, da se negativna energija razširi v okolje, v katerem delujete. Prav v tem mesecu se učite, kako čim bolj edinstveno preobraziti negativna dejanja in misli v pozitivne. Razvoj in nenehna krepitev pretoka pozitivne energije dajeta tako vam kot ljudem okoli vas veliko pozitivnejše življenjske rezultate kot do zdaj. Zdaj je čas, da se naučite zaustaviti slabe energije, jih ozavestiti, prepoznati in jim takoj postaviti meje. Našli boste način, da svojo pristnost, edinstvenost duše prenesete na praktično raven, pa naj bo to skozi glasbo, pisanje pesmi, knjig ali pa skozi držanje čopiča v rokah in ustvarjanje najlepše umetnine. Sporočilo tega tedna je vsekakor izražanje skozi umetnost. Ustvarjalnost in uresničitev dobrih idej naj bosta na prvem mestu.

V tem tednu morate zaupati v življenje. Dogajale se vam bodo situacije, ki jih boste morali sprejeti. Nekatere bodo manj prijetne, ampak so del vašega dušnega načrta, zato se boste morali soočiti z njimi. Tiste prijetnejše vas bodo osrečevale in plemenitile vašo vero in zaupanje v vaše ideje, v vaše delovanje. Spoznali boste energije v odnosih, situacijah, projektih, s katerimi lahko razvijate svojo kreativnost, in energije, s katerimi morate opraviti za vedno. Veliko energije boste porabili, da boste vse skupaj uravnovesili, zato vam bosta zavedanje in zavestno delo z energijo jang prišla prav. Zavestno spodbujanje k duhovnosti vas bo bogatilo. Sprejeti boste morali odločitev in delovati bolj navzen. S poglabljanjem vase in sanjanjem na poslovnem področju ne boste nič dosegli. Energija akcije in neakcije bo na vas vplivala enako, zato boste morali sprejemati odločitve. Priporočam, da se zavestno odločite za aktivnejšo plat. Energije intelekta vas bodo vodile v razmišljanje, poglobitev vase, v mirovanje. Naučite se jih izkoristiti tako, da z njihovo pomočjo pridete do pravih odgovorov zase, da se uravnovesite in si zaupate. Z napotki, ki jih intuitivno dobite, te energije uporabite tako, da delujete. Zapomnite si, prave ideje pridejo na pot ljudem z namenom. Prav vam, v točno določenem trenutku, s točno določenim znanjem in energijo, da jih lahko uresničite. 

Pogumno in veliko sreče v prihajajočem tednu vam želim. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih si preberite tukaj. >> 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...