Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 20.–26. 2. 2017

16. februar 2017    1989 ogledov

Pozdravljeni!

Če ste v preteklem tednu postavili dobre, čvrste temelje, potem pustite energiji tega tedna, da jih oplemeniti in učvrsti.

Čutili boste izjemno moč materialnih dobrin, bodite dovolj močni in jih obvladajte. Dovolite si, da v vaše življenje začne pritekati obilje na vseh področjih. Dovolite si prepoznati in obdržati vrednost ter pretok energije, ki vam pripada, ko delujete in zaupate v življenje.

Pred vami je teden ambicioznih uresničenj in materialnih dosežkov

Zelo energične energije, polne poguma, in močno izražene organizacijske sposobnosti bodo pri posamezniku svojevrstno spodbujale njegovo edinstvenost. Teden je zaznamovan z ambicioznimi uresničenji in materialnimi dosežki. Želeli boste vse doseči hitro in takoj. Namen energij bo, da se naučite uravnoteženega delovanja, predvsem zato, ker se preveč razdajate in/ali z energijo preveč razsipavate. Prepoznajte pravo vrednost in jo plemenitite.

V vas bo okrepljena spodbuda vztrajnosti, poguma, velikih zahtev, avtoritete, prijaznosti, vdanosti in zanesljivosti. Da boste lahko energije zavestno preobražali v pozitivno plat, vam bo na določenih področjih pokalo po šivih. Predvsem ne bodite fanatični, togi, pretirano kruti in brezčutni, nasilni. Ko se pojavi priložnost spremembe, sprostite strah pred spremembami, uspehom in novostmi. Izogibajte se osamljenosti, introvertiranosti, ne bodite tiho.

Bodite potrpežljiivi, stabilni, natančni in z veliko smisla za organizacijo pri sprejemnaju novih idej in sprememb v vašem življenju.

Spoznajte svoje občutke, dovolite, da so pobudniki vaših dejanj v življenju

Moč intuicije in zaupanja vanjo bo v tem tednu lahko presegla meje onkraj razumevanja. Ampak le, če bo vaš um to dopustil.

Dovolite si priznati občutke, ki vam jih sporoča telo, dvignite se nad omejitve in razširite delovanje. Če imate dobro izdelan sistem, zakaj ga ne bi razširili v višje dobro in tako pomagali širši množici ljudi.

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste v neki situaciji začutili, da lahko zadevo speljete drugače. Ker vas je ustavil um in vam začel nalagati navodila, kako in kaj je bolje in zanesljivo speljati, ste se ujeli v zanko oz. začaran krog. Vedno znova in znova ste z določenimi prijemi poskušali doseči idejo, ki vam jo je univerzum namenil. Ste se morda vprašali, zakaj ni delovalo? Zakaj ni bil pravi trenutek? Ker niste bili povezani s harmonijo univerzuma.

Vaš um je brskal po starih, velikokrat prežvečenih rešitvah, in ker ne ve, kako je prisluhniti občutkom, srcu, vašemu telesu, je ubral standarno taktiko. Dovolite si zavestno spremeniti ta tok in naučite svoj um uporabljati drugače. Sprva se ne bo strinjal, ampak z dovolj vztrajnosti, volje, namena in tveganja vam bo uspelo. Zaupanje v svoje občutke in intuicijo je vedno pravo. Naučite se in ji prisluhnite.

Spoznajte konservativnost in staromoden način delovanja v času sprememb

Živimo v času nenehnih sprememb in čas je, da to dinamiko začnete sprejemati in jo tudi resnično vpletete v svoj vsakdanjik. S tem boste okrepili svojo notranjo moč in občutljivost za spremembe. Spremenite način razmišljanja, razmišljajte inteligentno in živite življenje na novi frekvenci, ki razvija vaš vsakdanjik. Priznajte si, da z uporabo konservativnih, zastarelih načinov razmišljanja in vzorcev, ki so delovali včeraj, danes ne bo šlo naprej. Pripeljali vas bodo do že znanih rezultatov, vam ponudili cono udobja. Si želite le to?

Svoje organizacijske sposobnosti, načrtovanje in analize oplemenitite s sodobnimi, novimi prijemi. Dovolite si tvegati in v zameno pričakujte uspeh, ki je viden v materialnem svetu.

Kakršno energijo boste vlagali v projekte, poslovanje in organizranje, takšne rezultate boste želi. Energije stabilnosti vas učijo, kako v svetu nenehnih sprememb ustvariti stabilnost, in nikakor ne, kako ustvariti blišč in bogastvo ter ga omejiti in ograditi z zlato kletko. Energije sprememb nas učijo, da nenehno krožijo, ustvarjajo in plemenitijo naše vsakdanje življenje, tako znotraj kot zunaj nas. 

Ne razmišljajte preveč, naj bodo načrti spontani in dobro organizirani

Energije ne podpirajo zaman časa novih začetkov, novega cikla na vašem področju. Morda se ne želite zavedati, ampak po novostih hrepenite. Dovolite si uporabiti to voljo, to moč in naredite spremembo tam, kjer že leta in leta veste, da jo potrebujete.

Upanje, da se bodo stvari razrešile same od sebe, se žal ne bo obneslo. Kadar nenehno razmišljate in analizirate, svoj čas in energijo namenjate starim stvarem, ob tem pa pozabljate, da jo porabljate za prazen nič. Če razmišljate drugače, lahko opazite priložnost, ki vam je dana, da nekaj spremenite v svojem vsakdanjiku, ker želite obilje na tem področju, in skrajni čas je, da to storite zdaj.

V tem tednu vas bodo energije stabilnosti podprle, da boste znali postaviti prave in dobre načrte, se odločiti in organizirati stvari na nov način. Zaupajte in tvegajte nekaj časa in energije za nov pristop. Vaše energije bodo izjemno vesele, saj boste občutili radost in veselje, ker jih boste izvrstno uporabili.

Naučite se v tem tednu poiskati ravnotežje med duhovnim in materialnim svetom. Z denarjem in materialnimi dobrinami ravnajte smotrno, kar pomeni, da jim ne podredite svojega življenja in tudi prezirajte jih ne. Zmehčajte trdoto in agresivnost znotraj sebe. Ustvarjate z veliko energije, strastjo in ljubeznijo.

Naj se uresničijo vaši ambiciozni cilji in naj obilje polni vaše življenje!

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...