Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 20.–26. 3. 2017

17. marec 2017    3421 ogledov

Pozdravljeni!

Prihajajoči teden prinaša obilje za veliko vaše potrpežljivosti, pridnosti in zgrajenih temeljev, ki vam rezultatov do zdaj še niso pokazali. V tem tednu vstopate v obdobje, v katerem vas bodo energije izjemno spodbujale na področju kariere. Velike ambiciozne uresničitve so pred vami. Izkoristite energije organiziranosti, visokih zahtev, samodiscipline, avtoritete, kreativnega izražanja, vdanosti in zanesljivosti. Dani so vam moč, denar in druge materialne dobrine. Počutite se varne.

Pred vami je teden ambicioznih uresničenj in materialnih dosežkov

Dovolite si. Če ste v preteklem tednu na novo postavili temelje predvsem tam, kjer se je do zdaj zatikalo, potem ni razloga za nemir in neuspeh. V nasprotnem primeru sprejmite spremembo in jo pogumno speljite. Najslabše bo, če boste stali na mestu in se ne boste premaknili naprej. Dana vam bo velika mera ustvarjalnosti, s pomočjo katere lahko izjemno kreativno naredite pogumne korake. Obrestovalo se vam bo. Znate biti potrpežljivi, natančni, stabilni in v tem tednu vas bodo energije obdarile s precejšnjim smislom za organizazijo. Usmerite svojo moč, energijo in čas na karierno področje, oplemenitite smisel za denar in materialno bogastvo. Nekateri bodo imeli občutek, da delujete precej hladno in nedostopno, pa vendar se zavedajte, da v resnici imate pravo mero čustev in da lahko ustvarjate tople človeške odnose. Ker znate tvegati in slišite klic po izkušnji, je to tisto pravo, kar vas bo popeljalo do velikega uspeha.

Pred vami je teden manifestacije in obilja

V preteklem tednu ste z veliko truda, sistematičnosti, reda in discipline gradili svojo novo realnost. Vse z namenom, da se bo to obrestovalo. Pred vami je teden manifestacije, kar pomeni, da vas energije močno spodbujajo k realizaciji. Že na začetku leta so vas energije spodbujale k velikim, ambicioznim, visokim ciljem, ki jih imate priložnost v naslednjih devetih letih uresničiti. Močno upam, da jih niste pozabili in da so zanje že postavljeni prvi temelji in kreativna pot. Saj veste, stvari lahko manifestirate veliko bolje, če imate zgrajeno integriteto. Do zdaj ste se za to veliko trudili. Zato se opogumite, tvegajte in si dovolite narediti prve korake za manifestacijo. Začutite obilje v materialnem svetu, ki vam je dano, ki vam pripada.

Imeli boste smisel za ravnovesje, vztrajnost in pogum

Imeli boste priložnost občutiti pretočnost energij na vseh področjih. Zato boste vztrajali in se na vso moč trudili, da ta pretok obdržite in ga oplemenitite. Obdobje tega tedna je vsekakor primerno za trezno premišljevanje in posledično za pametno ravnanje. Uresničitev večjih projetkov je še pred vami, kar vam bo prineslo finačno stabilnost. Ob čustveno impulzivnih dogodkih se boste znali nadzorovati, da se ne boste zamerili ljudem v svojem okolju. Sledite srcu in svojim občutkom.

Osredotočite se na svoje cilje in se ne utapljajte v težini čustvene energije

Ker je čas za nove kreativne začetke in za to, da se izrazite skozi pisano besedo, se ne utapljajte v nevednosti in čustveni energiji, ki vas ovira, da bi odločno sledili svojemu cilju. Zberite pogum in tvegajte, da pridobite nove izkušnje. Te vas bogatijo in delajo močne. Vsaka izkušnja je neprecenljiva in vedite, da vam je dana le zato, da lahko stojite v svoji moči. Dovolite si negovati svojo žensko energijo. Posvetite čas sebi, svoji notranjosti, svoji intuiciji, ranljivosti in svoji nežni plati sebe. Sovraštvo, jeza, pretirana krivda v vas lahko spodbujajo občutke, da je vaša ženska znotraj vas 'nesposobna' in 'ničvredna'. Običajno to bolj občutite, kadar nimate moči ali energije, da bi sledili svojim sanjam. Preobrazite te negativne energije in si dovolite izkusiti obilje, ki vam ga na čustvenem področju prinašajo energije tega tedna. Če raziskujete vzorce, občutke in negativne energije, ki bi jih želeli preobraziti, vam pripročam, da pod drobnogled vzamete tudi odnose, ki so povezani z vašo žensko linijo v družini. Se pravi mame, babice, tete, sestre, lahko tudi prababice. Dovolite si videti, kako se je ta energija razvijala do danes. Ali vam jo je uspelo zaustaviti, preobraziti? Ali je prinesla veselje, radost in strast v vaše današnje življenje? Stojite v svoji moči, ste samozavestna, pogumna, ranljiva in ljubeča ženska?

Pri marsikomu se bo čut za spoznanje vrednosti izostril

Svojo energičnost, vitalno energijo in znanje pogumno prenesite na druge. Zanimajte se za izume, napredne ideje in delujte v velikih organizacijskih sistemih, kot so zdravstvo, finance, sodstvo ... Preprostost, neposrednost in jasnost bodo vaša velika želja. Spletke in nekatere precej zapletene situacije boste težko prenašali, zato vas bo energija usmerjala v jasne cilje in skrbnost pri pridobivanu materialne varnosti. Na področju kariere boste po dolgotrajni borbenosti le pridobili zelo visok ugled, uspeh in tudi slavo. Vaš naravni magnetizem in karizmatičnost bosta sijala daleč naokrog. Pridobili boste tudi očarljivost in lepoto. Preobrazite negativne energije, kot so brezčutnost, nasilnost, togost, strah pred spremembo. Prepoznajte in začutite svojo vrednost in sijte.

Ohranjajte harmonijo, moč, vzdržljivost in svojo izjemno energijo. Z veliko poguma sezite po ambicioznih materialnih uresničenjih. <3

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...