Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 20.-26. 6. 2016

17. junij 2016    2080 ogledov

Pozdravljeni!

Čaka vas teden, v katerem boste lahko uresničevali svoje ambiciozne cilje in udejanjali materialne dosežke. Okrepili boste temelje, ki ste jih do zdaj gradili z veliko volje, truda in energije. Saj veste, za uspešno obvladovanje energij v tem tednu bodo potrebni pogum, vztrajnost in smisel za ravnovesje.

Teden boste začeli v transfomacijskem obdobju, zato se kakšnemu izzivu zagotovo ne boste mogli izogniti. Na preizkušnji bodo vaša kariera, zaupanje in vera v vaše življenjsko poslanstvo, v vaše cilje, ki ste si jih zadali na vseh področjih svojega življenja.

Ste morda v tem času pomislili, da želite ustvariti ali pa biti del projekta, pri katerem ustvarjate s srcem in obenem služite višjemu namenu? Želite svoje znanje, izkušnje in izdelke deliti z drugimi in navsezadnje ustvariti okolje, v katerem delujete pozitivneje, kreativno in uspešno? Potem lahko zaupate energijam, saj vas bodo v tem tednu močno podprle. Pravica in energije obilja, dobrih finančnih in materialnih priložnosti so pred vami. Izjemne organizacijske spsobnosti so v vaših rokah, zato ukrepajte. Podprti boste!

Če zavrtimo čas malo nazaj, se zagotovo lahko spomnite, da ste svoj vsakdan postavili na nove tirnice. Nekateri ste pridobili izjemne izkušnje in priložnosti, drugi ste še v pričakovanju le-teh. Zato bodite v teh dneh še posebej pozorni in prisluhnite svojemu srcu, notranjemu vodstvu, in z veliko poguma uresničite tisti veliki korak, za katerega zbirate pogum že nekaj časa. Verjemite in zaupajte – nagrajeni boste z darovi tako na duhovnem kot na materialnem področju.

Z energijami intelekta, odgovornosti, odločnosti, organizacije in pogledov z drugega zornega kota boste zagotovo pridobili prave in jasne informacije, s katerimi boste ustvarili jasno vizijo. Zaupajte tej viziji, zaupajte občutkom, sporočilom, ki jih prejemate skozi svoje misli, saj boste le tako s pomočjo močne volje razbili svojo iluzijo. Dovolite si in poglejte onkraj resničnosti. Za preboje in spoznanja je potrebno veliko vztrajnosti, poguma in moči, da premagate nižje energije in se 'odvežete' od njih, saj vas zelo močno in vztrajno prepričujejo, vabijo, da se jih držite. Dovolite si in razprite krila, čas je, da spoznate novo resničnost, po kateri hrepenite, si jo želite itd. Odvežite se od energij, ki vas privezujejo na vzorce, odnose in stvari vsak dan.

V tem tednu prav tako ne boste mogli ubežati potrebam svojih bližnjih. Energije domačnosti in prijetne družinske povezanosti vas bodo plemenitile, saj boste tako poskrbeli za svoje ravnovesje. Svojo odločnost boste malo omehčali z meditacijo in sproščanjem. Pomembno je, da znate poiskati ventil, skozi katerega sprostite svoje misli in učvrstite svoj steber notranje moči. Poskrbite za svoje zdravje, za svojo energijo.

Sprostite svojo zadržanost, naučite se izraziti svoje občutke. Z osebno in duhovno rastjo razvijte splošno modrost tudi v poslovnem svetu in pri dajanju nasvetov. Vaša modrost in zrelost se bosta povečali, zato sledite spremembam, svobodi, potovanjem … Svojo prirojeno ljubezen do živali, otrok in starejših pa ohranjajte s svojo ljubečo prijaznostjo.

Ambiciozen in uspešen teden vam želim,

Karmen

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 7 leto nazaj
Hvala, sm moral trikrat prebrat.
Nalagam...