Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 24.–30. 10. 2016

22. oktober 2016    1740 ogledov

Pozdravljeni!

Ste pripravljeni na globoke zaključke, sodelovanje s tujino in izjemne duhovne uvide, ki vam bodo pomagali razbiti najbolj skrite iluzije znotraj vas? Pred vami je teden izmikanja in idealov. Izkušnje in spremembe preteklih dni so vas okrepile in vas opremile z jasnejšo vizijo življenja.

V tednu, ki je pred vami, bodo v ospredje močno stopile energije predanosti, čustvenosti in strastnega značaja

Premogli boste torej veliko razumevanja za druge, človekoljubnosti, pravičnosti in resnicoljubnosti. Temperament, borbenost, ponos in strast bodo pri nekaterih neomajni. Nekatere izmed vas bodo te energije še naprej močno vodile k prepuščanju različnim pustolovščinam. Te pa vam bodo še naprej temnile blišč, predvsem zaradi ozadja, ki vam ga barvajo energije notranjega neravnovesja.

Nekateri boste našli lojalnost in postali zaupljivejši. V tem tednu bo izjemno, če boste znali izkoristiti svoj dragoceni dar in občutek predanosti resnično zaživeli.

Soočali se boste z egom na vseh področjih, kar bo pri nekaterih spodbujalo nenadzorovano moč, včasih prevelik ponos, vztrajanje pri stvareh za vsako ceno iz čiste trme ter tudi precej temperamentne in nenadzorovane izbruhe.

Do svojih občutkov bodite srčni in iskreni

Spodbujale vas bodo namreč energije, ki vam bodo prinesle dodatne informacije o nastali situaciji, odnosu in stvari. Tako boste z veseljem in veliko miru opravili z njimi ter se na pot podali z veliko več entuziazma, strasti, poguma in volje. Saj veste, eden izmed izjemnih ključev v vašem življenju je služenje, predanost višjemu, predanost univerzumu. Prepoznajte in zaupajte! Ste pomislili, da bi se v takšni točki ustavili, pogledali resnici v oči in se spopadli z omejitvami, kot so strah, neuspeh, manipulacije, prelaganje občutkov krivde na ljudi, stvari okoli vas in podobno?

Ločite iluzije od resnice

Začnite slediti resnici, srčnosti in iskrenosti. Prepoznajte svoja prepričanja, svoje omejenosti in razširite zavest na globalno raven. Nekaterim se bo zdelo, da teden razvijajo precej težke energije in da vas na neki način silijo v težke situacije.

Odhodi bližnjih ter prekinitve odnosov na prijeten in neprijeten način bodo v vas spodbujali nove, zavestnejše začetke. Seveda bo vsakdo moral sprejeti odločitev in odgovornost, da poskrbi zase, in sicer tako, da prevzame nadzor nad svojimi energijami in dejanji ter pozitivno nadaljuje svojo življenjsko pot. Morda boste nekateri prizadeti zaradi nenadnih zaključkov, prekinitev, a zapomnite si nekaj: prav je tako! Zdaj je čas, da se to dokončno zgodi in da se energije postavijo na pravo mesto ter manifestirajo odnose, dogodke in stvari na popolnoma drugi ravni, kjer boste s srcem in ljubeznijo lahko sprejemali in dajali tisto, kar želite. Energije močnega intelekta vam bodo pomagale, da boste prišli do pravih informacij oz. odgovorov. Potrudite se in se poglobite vase. Tisti, ki tega niste vajeni oz. ste to opustili zaradi neuspeha v preteklosti, pa tovrstno prakso začnite danes. Začnite živeti svoje življenje zavestneje, radostneje in z veliko ljubezni. Nekateri ste storili že toliko srčnega in neprecenljivega, da lahko resnično zaupate v življenje, saj ste zaščiteni pred vsemi slabimi energijami.

Za uspeh v tem tednu sta potrebna vdanost in razumevanje, predvsem za stiske in težave drugih ljudi, tako da se jim pomaga in posveča. Ohranite občutljivst, odprtega duha in pogum ter obvladajte svojo nagnjenost k sanjarjenju ali iluzijam. Nikoli se egostično ne zapirajte pred drugimi in ne bodite ignorantski do soljudi na splošno.

Skrbno negujte svoj biser.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...