Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 25.–31. 7. 2016

24. julij 2016    2140 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je teden intenzivnega duhovnega razvoja. Delajte drugačne stvari, takšne, ki jih običajno ne. Posvetite se razmišljanju, analizi in izobraževanju ter se soočite z osamljenostjo. Pred vami je teden, ko boste s srčnostjo pokazali, kaj želite in da mislite na prihodnost. Finančne in materialne aktivnosti pa tudi čustvene izzive postavite v tem tednu na stranski tir. Stvari in situacije se bodo prestavljale, kar ne bodo in ne bodo se uresničile, ampak bodo zamujale, zato bo to odličen čas za vadenje potrpežljivosti.

Ker je pred nami teden intenzivnega duhovnega prebujenja, boste znotraj sebe prebujali različna mistična, duhovna in druga alternativna znanja ter tehnike. Negovali boste predvsem svojo notranjost. Odpirale se vam bodo popolnoma druge dimenzije razumevanja življenja. Energija intelekta bo okrepljena. Svoj čas boste posvetili raziskovanju in pridobivanju odgovorov na najskrivnostnejša življenjska vprašanja. Tudi informacije, do katerih ste želeli priti v preteklosti, vam bodo na voljo prav v tem tednu. Informacije in vpogledi vam bodo v veliko pomoč, saj boste imeli priložnost, da različne situacije, odnose in projekte popolnoma obnovite, poglobite ali pa jih za vedno prekinete. Preprosto vedeli boste, zakaj je zdaj pravi čas, da to storite. Energiji močnega intelekta bo delala družbo tudi ustvarjalnost. Zato bodo na dan prišle prave, resnične in srčne ideje. Dane bodo vam, da z njihovo pomočjo razvijete nove korake na poti svoje vizije. Toda rezultatov in uresničitve v tem tednu ne pričakujte, kljub jasnosti, ki jo poznate in vidite. Rezultati, ki jih boste deležni, pa so vsekakor nagrada za predhodna prizadevanja. 

Ker je pred nami zelo transformativen poletni teden, boste začutili energijo, ki vas bo dobesedno vlekla nazaj – vam dajala občutek depresije ali pa puščala v neakciji. To je lahko za vas odličen čas, da to prepoznate in nekako le zberete moč in voljo, da greste prek sebe, prek starih vzorcev in omejenih prepričanj na novo raven svoje kreacije. Dovolite si preobraziti svoje energije, razrešite blokade na področju zdravja, odnosov in ustvarjalnosti. Okrepite zaupanje v vizijo, ki jo poznate. Če se vam slika vaše vizije izmika ali je sploh nimate oz. je ne najdete, potem si podarite čas zase, umirite se in se poglobite vase. S pomočjo različnih izobraževanj, delavnic na tem področju, dobre literatute, meditacije ali druge sprostitvene tehnike se uglasite s frekvenco svoje duše in ji prisluhnite. Kadar ste v globokem, spokojnem stanju, v stiku s svojo dušo, ste v stiku s svojo resnico in svojim znanjem tudi iz preteklih življenj in takrat točno veste, kaj morate storiti. Zapišite si in razmišljanje o svojem poslanstvu plemenitite z dobrimi idejami in energijami. Ugotovili boste, da vam nekatere energije ne ustrezajo več. Korak je preprost: spustite jih in opravite z njimi.

Zagotovo vas bodo mikale nove preizkušnje in srečevali se boste tudi z lažmi, protestiranjem, nezdravim vztrajanjem pri neki stvari, z nezanesljivostjo, depresivnostjo, lahko tudi agresivnostjo in močno nestrpnostjo. Te energije bodo nakazovale na vaše blokade, zato se boste morali zbrati, osredotočiti na svoj jasni namen in pokazati svojo pozitivno plat – edinstvenost, preudarnost, modrost, prijaznost. Nekateri boste ugotovili, da o sebi nimate najbolj realnega mnenja, morda vas bodo mučili občutki manjvrednosti ali pa se boste ukvarjali s tem, kako pomembni ste in da so vaše vrline daleč nad drugimi. Če boste želeli priti do resnice, boste iluzije tudi prepoznali in jih razbili. Tako boste pridobili neprecenljivo izkušnjo in znotraj sebe naredili izjemno velik premik na področju svojega duhovnega in osebnostnega razvoja.

Imeli boste veliko zanimanje, ljubezen in sposobnost za intelektualni in duhovni razvoj. Še posebej privlačno vam bo področje onostranstva, mistike, okultnih ved. Vaša intuicija bo v tem tednu zelo spodbujena, imeli boste jasne in prodorne misli.

Ker boste razmišljali, se izobraževali in tudi soočali z osamljenostjo, se utegnete dotakniti zelo temnih kotičkov svoje osebnosti. Predvsem z namenom, da premagate temo v sebi. Pred nami je torej zelo transformativen teden, zato bo najbolje, da si 'malo spočijete'. Takšen očiščevalni teden vam prinaša večjo notranjo moč, ki jo boste v prihodnosti zagotovo potrebovali. Poskrbite, da boste energije, ki vas odaljujejo od lastnega bistva, zaznali in jih preobrazili. Poskrbite tudi za svojo vitalno energijo in za vas zdrav način prehranjevanja. Če želite vibrirati s čistejšimi frekvencami, potem na to pripravite tudi svoje telo. Harmonija misli, uma in duha je izjemno pomembna.

Imejte miren teden in negujte potrpežljivost ter zavedanje!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...