Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 27.2. - 5.3.2017

26. februar 2017    2207 ogledov

Pozdravljeni!

Veliko priložnosti ste pridobili in veliko se je obrnilo prav k vam v prid. Sedaj pa vse začeto dokončajte, tako, da naredite analizo in sestavite celostno sliko. Predvsem se lotite zaključkov, poskušajte se poglobiti vase in priti do informacij, ki vam bodo razjasnile dosedanje vizije, slike in projekte.

Za nami so trenutki hitrih preobratov, hitrih energij, ki od nas zahtevajo naprednejše korake, realizacijo naprednih informacij. Predvsem pomembno je, da ste predani toku življenja, spremembam vašega vsakdanjika in srčnim uresničitvam, ki vam prihajajo naproti.

Pred vami je umirjen teden, namenjen učenju, negovanju modrosti in vašega stebra notranje moči

Umirjene energije bodo v vas spodbujale prijaznost, ljubeznjivost, intuitivnost, edinstvenost, neodvisnost. Morda boste imeli občutek, da ste se zaprli vase in da ste osamljeni ter da si ne želite stika z okolico. Pravzaprav pa vas bodo energije spodbujale k negovanju in plemenitenju vaše notranje moči.

Sedaj je čas, da svojo preračunljivost, lažnjivost, nenormalno vztrajanje v nemogočih okoliščinah, pomanjkanje komunikacije, svojo dvoličnost, nezanesljivost preobrazite v bolj pozitivno smer. Zavedanje, znanje in učenje bo v vas imelo posebno mesto.

Vsak dan si vzamite zase čas, da svojo dušo, prisluhnite njenemu šepetu in se razvajate z različnimi sprostitvenimi tehnikami, kot so meditacije, energijske masaže, terapije. S pomočjo njih boste odkrili svoje najglobje modrosti, ki jih nosite v svoji duši. Z neprecenljivimi izkšnjami boste postali bogatejši, saj boste lahko kasneje pokazali svojo neodbisnot in odločnost.

Imejte svoje notranje in neodvisno življenje

Energije vas bodo potiskale v situacije, kjer vam bo zelo godilo neodvisno življenje. Velikokrat se za takšnimi energijami skrivajo osamljenost, depresija, introvertiranost, ampak samo, kadar intuiciji dovolite, da se sprehaja po teh poteh. Vzemite moč v svoje roke, uporabite moč intelekta, poiščite informacije, znanje znotraj ali zunaj vas. Saj je čas in energija v tem tednu namenjena globokih duhovnim spoznanjem, razvoju energije intelekta, analiziranju in raziskovanju.

Za udejanjanje idej pa raje počakajte na bolj energijsko podporne dni, bolj efektivno bo. Svoj čas namenite svoji duši. Naj vaš vsakdanjik plemenitijo minute, namenjene meditaciji, regeneraciji energije, vglavnem sprostitvi.

Stopite na svojo pravo življenjsko pot

Čas je torej primeren, da pridobite izjemne informacije. Predvsem tiste, ki jih nosite globoko v svoji duši. Predajte se višjemu vodstvu in uporabite svoja starodavna znanja, poiščite ključe modrosti. Naj kreativnost in jasna vizija ustvarjata vaš vsakdan.

Izjemni duhovni darovi, moč intelekta bodo v vas prebujali izjemna spoznanja s pomočjo katerih boste začutili, zakaj je ravno zdaj pravi čas, da stopite na svojo pravo življenjsko pot. Vzemite si čas zase, zapišite vizije, ideje, vaše aktivnosti in pridobite dobro literaturo, znanja, informacije s pomočjo katere boste lahko poskrbeli za manifestacijo. Zbiranje pravih infomracij bo najbolj pomebno. Ne hitite in ne hodite v akcijo, teden ni primeren za nove začetke, čeprav boste čutili izjemno močno energijo poguma, vodenja, odgovornosti, strasti.

Izstopite iz odvisniških odnosov

Vaša intuicija in moč intelekta vas bo vodila k vaši srčnosti. Dovolite si priznati, kaj je tisto, kar v odnosih potrebujete n kaj ne. Ohranjanje svoje zvestobe med prijatelji, vdanost v družini in tiho prenašanje izzivov na svojih bremenih. Zaradi vse prevelike težine, žalosti, ki jo v nekaterih odnosih čutite, se ne podajajte na pot depresije in odvisnosti, kot so alkohol, cigareti, določene substance, ki jih nikoli ne bi smeli poskusiti. Naredite analize odnosov in se odločite na osnovi vašega lastnega mnenja in razmišljanja, saj vendar čutite, da so vaše rešitve pravilne. V tem tednu boste znali biti izjemno natančni in boste lahko zelo dobro predvidli določene stvari in prepoznali osebnost posameznika.

Zaključite z nepotencialnimi energijami in spodbudite vašo ustvarjalnost v sebi

Vzemite si torej čas in pozdravite vašo energijo, predvsem tisto, ki vas zavira pri odločnih, povsem novih korakih. Soočili se boste z energijami, ki v vas spodbujajo novosti, spremembe, strast, novosti. Začutili boste nov val energij, začutili boste, kje nastajajo blokade. Poskušajte najti pravi izvor, soočite se z njim. Ne živite v svetu iluzij in ega, ki upočaznjujejo vašo življenjsko vizijo. Dovolite si preseči dosedanje okvirje in se z dovolj novih informacij, kreativno lotite svojih srčnih ciljev.

Negujte svojo mističnost, saj vas plemenitijo energije ustvarjalnosti in modrosti.

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...