Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 27. 6 – 3. 7. 2016

24. junij 2016    1645 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je ustvarjalen teden. Družili se boste, delovali bolj sproščeno, spremljala vas bosta sreča in uspeh. Zelo boste skrbni, ideje, ki jih boste snovali, pa bodo imele višji namen realizacije. Z malce sreče boste izjemno uspešno dostopali do še višjih resnic življenja. Sreča in uspeh vam bosta vsekakor naklonjena. Uživali boste predvsem podjetni, ambiciozni in kreativni ljudje. Družabnost, smisel za odnose, ustvarjanje kontaktov in ambicioznost naj bodo mini vodilo tedna.

Odprite srce in izjemno kreativno izrazite svojo strast, ki jo čutite znotraj sebe. Tako boste izžarevali svojo resnično srčno lepoto. Vsi sprotni izzivi, ki se bodo poajvljali, bodo le vaja potrpežljivosti na poti do vašega uresničljivega cilja. Nekateri boste nagrade, tudi v finančni obliki, želi na materialni ravni, saj ste si za to močno prizadevali. Drugi pa boste s svojo odprtostjo za neprecenljive darove na duhovni ravni še naprej ponižno in z izjemno hvaležnostjo tlakovali pot svoje vizije.

Izjemno pomembno bo, da na tej poti dan za dnem ustvarjate, ozaveščate svoje življenje, ste pri tem odgovorni in odločni, se z izzivi spoprimete in jih za vselej razrešite. Zapomnite si, da vas energije vedno potiskajo v smer, ki je prava za vas. Vaš um pa vedno sprejema odločitve na podlagi povezovanja informacij, ki jih trenutno zmorete obvladati in razumeti. Zato navadno izberete pot, ki je lahko na trenutke težka in ovinkasta. Vendar danes zavedanje raste in vsakdo se lahko že zaveda, da se v življenju vsega učimo ter nekatere izzive sprejmemo lažje kot druge. Zlahka jih boste tudi razumeli, če se boste nad situacijo malce dvignili in jo pogledali z druge perspektive.

V tednu, ki je pred nami, lahko zaupate, vsekakor vas bosta spremljala sreča in uspeh. Sreča se, kot veste, velikokrat nasmehne prav v zadnjem in nepričakovanem trenutku. Zato vedite, da so ideje in odločitve, ki jih boste sprejeli, za vas prave. Svojo energijo nenehno uravnovešajte na pozitivno frekvenco. Popazite na svojo mentalno (misli) in čustveno energijo, ki jo oddajate. Bodite zavestni in tako tudi delujte. Zdaj je čas, da se zavedate pridobljenih izkušenj, in ker je pred nami še skoraj pol leta, zavihajte rokave ter pogumno opravite z nezdravimi, nepotencialnimi in nizkimi energijami. Dovolite si in jim odločno recite NE!

Izogibajte se prepirom, zaletavosti, pretirani zaskrbljenosti, koleričnosti in jezikavosti. Povabite raje medse radodarnost, odgovornost, smisel za umetnost, optimizem, navdušenost, zvestost in vdanost. Bodite družabni, veseli in duhoviti. Naj vam pozitivne lastnosti energije tega tedna pomagajo dvigniti trenutno vibracijo na višjo raven. Izrazite se.

Ker se končuje vpliv energije doma in družine, boste v tem tednu še vedno nekaj svojega časa z veseljem posvečali družinskemu življenju. Razreševali boste še kakšne manjše spore. Čutili boste, da jih morate razrešiti, saj imajo vpliv za prihodnost. S pravilno izbranimi besedami se boste zelo dobro odrezali, nikakor pa si ne dovolite stvari ali čustev zadrževati v sebi. Temu kopičenju sledijo težave. Bodite kreativni, radodarni in pokažite svojo lepoto. Svoje najbližnje obdarite, organizirajte kakšen piknik in jih pogostite z izvirno kreacijo. Zaupajte, uživali boste v tem.

Naj vas ta teden plemenitita odprto srce in uživanje v kreativni in ustvarjalni energiji. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih si preberite tukaj. »

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...