Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 30. 1.–5. 2. 2017

28. januar 2017    1464 ogledov

Pozdravljeni!

Teden bo še vedno pod vplivom izjemnih mojstrskih vibracij, tokrat v bolj praktični luči. Pred vami so pomembna uresničenja. Energije vas bodo spodbujale, da boste svoje vizije, odnose in pristne ideje dajali v prakso, jih uresničevali in z njimi delovali. Energije bodo spodbujale vašo visoko intuitivno naravo, sprejemali boste izzive, ki se nanašajo na človeško blaginjo. Se pravi, bodite potrpežljivi, polni razumevanja in nadvse ljubeči.

Teden pomembnih uresničenj je pred vami

Morda ste se v zadnjem času srečevali z zahtevnimi projekti ali projekti na visoki ravni, morda tudi s projekti, ki so zanimivi za neko skupino, morda državo ali pa so preprosto namenjeni delovanju na globalni ravni. Veliko časa in energije boste namenjali projektom, časa za osebno in vsakdanje življenje bo bolj malo.

Postorili boste najnujnejše stvari, z namenom, da življenje normalno teče naprej, saj bodo druge aktivnosti na pomembnejšem mestu v vašem vsakdanjiku. Zelo močno boste čutili, da morate pomagati drugim.

Razvijajte svoje edinstvene vodstvene sposobnosti, saj so v času nenehnih sprememb marsikomu luč, ki razsvetljuje njegovo pot.

Združite intuicijo s praktičnostjo

Energije vas bodo potiskale v situacije, kjer boste morali pokazati svojo praktično plat. V tem tednu boste spoznali, da je vse mogoče. Prepoznali boste, da se uresničitev zgodi le, ko združite svoje miselne, dušne in fizične ravni. Kadar to ni mogoče, se pravi niste v ravnovesju, bo vaša motivacija temeljna želja po doseganju moči.

Krepite zaupanje vase, spustite navezanost na ustaljene vzorce, odnose in materialne stvari

Veliko se bo dogajalo na čustveni ravni. Intuicija vas bo vodila v globoka spoznanja, veliko volje in energije boste porabili za delo na sebi. Mojstrske frekvence vas spodbujajo, da svoj dragoceni diamantek še bolj negujete in ga zbrusite tam, kjer je to potrebno.

Energije bodo zahtevale pozornost, red, disciplino in delavnost

Ker vas bo pot vodila k vašemu bistvu, se pravi boste raziskovali sami sebe, si odgovarjali na vprašanja: Kdo ste v resnici? Od kod prihajate in zakaj? Kam ste namenjeni? ipd. Ko boste prepoznavali svoje bistvo, boste uvideli svoje navezanosti  na kateremkoli področju. Smiselno bo, če jih boste ozavestili in preprosto preobrazili oz. postavili popolnoma nove, trdne temelje.

Dovolite si odkriti senčno stran svoje moške energije

Dovolite ji, da preobrazi vaš vsakdanjik. Veliko vas bo resnično naredilo prve korake na svoji življenjski poti, saj si boste iz dna duše želeli postati to, kar želite postati.

Ker boste veliko delovali na svoji karierni poti, bodite pozorni na poslovni nasvet nadrejenega. Najbolje bo, da ga upoštevate, kajti le tako boste spoznali, da gre v resnici za več kot le nasvet. Spoznali boste, da se v njem skriva začetek nečesa novega, pozitivnega, čeprav tega v zdajšnji situaciji še ne razumete najbolje.

Svojo pozornost za trenutek usmerite med svoje nekdanje prijatelje

Poslušajte in opazujte jih, kako se vam bodo želeli približati. Občutili boste nekaj, kar vam nikakor ne bo všeč, in v tej situaciji boste sposobni razumeti svoj odziv v preteklosti.

Zaupajte v svoje sposobnosti in dobro izpeljite velike projekte. Negujte energijo, ki spodbuja vašo željo, da bi pomagali drugim. Zaupajte, saj imate možnost, da se konkretno uresniči še najmanj verjetna ambicija.

Naj bo teden, ki je pred vami, poln pomembnih uresničenj. <3

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...