Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 30. 5.-5. 6. 2016

27. maj 2016    2313 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je čudovit teden, obarvan z mojstrskimi vibracijami. Začutili boste lahko že prve vplive energij, ki se nanašajo na področje doma in družine. Oplemenitenje in negovanje te izjemno ljubeče, nesebične in strpne energije bosta v vas spodbujala kreativnost, odgovornost in odločnost.

Še vedno bomo pod vplivom končevanja preteklosti in osvobajanja različnih bremen ter kos pogumnim korakom v življenju. V tem tednu vas bodo energije navdihovale, da se povežete s svojo občutljivostjo, izjemno visoko intuitivnostjo, ki združuje edinstvene sposobnosti močnega duhovnega zavedanja in praktičnosti.

Ne dovolite, da bi vas izkoriščali zaradi vaše ljubeznjivosti, nesebičnosti in potrpežljivosti, predvsem v družinskih krogih. Zato se v tem času raje posvetite ambicioznosti. Želeni uspeh bo nagrada za ohranjanje strpnosti, prilagodljivosti, povezanosti in sposobnosti sprejemanja odločitev ter odgovornosti.

Energije tega tedna bodo v vas spodbujale nadpovprečno inteligenco in univerzalen interes. Začutili boste izjemno moč teh vibracij in postalo vam bo jasno, zakaj te mojstrske vibracije ne prenesejo nikakršnih omejitev. Pred vami je torej teden pomembnih uresničenj.

Združite intuicijo in praktičnost. Spoznali boste, da je vse mogoče. Poskrbeli boste, da bodo vaša duša, um in telo v harmoniji. V nasprotnem primeru boste zapeljani na nivo, kjer boste začutili željo le po doseganju moči. Mojstrske vibracije bodo poskrbele, da negujete svoje darove in razvijate svoje potenciale. Nekateri boste odgovorno in odločno poprijeli za delo v družinskem krogu, spet drugi boste v v tem tednu opravili le najbolj rutinska dela, saj ne boste imeli časa za osebno in vsakdanje življenje. Osrečevale vas bodo pomembne aktivnosti, predvsem na področju posla in kariere. Veliko ustvarjalnost in odgovornost boste začutili prav pri ustvarjanju projektov na visoki ravni. Nekateri projekti bodo zanimivi za večje skupine in organizacije tudi na globalni ravni, saj bodo dolgoročno služili ljudem. Čutili boste okrepljeno moč povezovanja s samozavestjo, intuitivnostjo, skrbnostjo za človeško blaginjo. Bodite pozorni, da ne postanete brezobzirni pri sledenju svojim ciljem. Za ohranjanje notranjega ravnovesja uporabite različne spostitvene tehnike. Meditacija je vsekakor ena izmed priljubljenih – odpira vrata do skrivnostne moči vaše podzavesti.

V tem tednu ne pozabite svoje velike občutljivosti in intuitivnosti združiti z edinstveno sposobnostjo močnega duhovnega zavedanja ter praktičnosti. Na področju posla dobro pripravite temelje, organizirajte se, bodite pridni, redoljubni in disciplinirani, saj vam to v prihodnje ne prinaša le uspeha, ampak tudi bogastvo.

Trdna pot do uspeha, brez špekulacij in tveganj, ter vztrajno sledenje svojim ciljem obljubljata bogastvo in ohranjanje le-tega.

Ambiciozen teden, poln pomembnih uresničenj, vam želim. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih preberite tukaj. » 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...