Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 31. 10.–6. 11. 2016

29. oktober 2016    2116 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je teden notranje moči in neodvisnega življenja. Energije tega tedna vas bodo popeljele v notranje, duhovno življenje. Negovali boste steber notranje moči, veliko boste analizirali in raziskovali. Zanimala vas bodo globoka življenjska vprašanja. Pravi čas bo za vsakogar izmed vas, da začne duhovno prakso na svojevrsten način. Predhodne prakse so vas pripeljale do točke, kjer ste z velikim veseljem odložili nekatera bremena, sprejeli odgovornost in se odločili za povsem nove korake v vsakdanjiku. Odlično!

Pred vami je teden posebne usode in uspeha

Posameznikom bo izredno naklonjeno delo na področju duhovnosti in osebnostne rasti. Zanimala vas bodo različna izobraževanja in literatura, s katerimi si boste razširili obzorja ter pridobili izjemne informacije in odgovore na globoka življenjska vprašanja. Ti vam bodo v pomoč pri nadaljnjih korakih.

Energije vas bodo spodbujale k negovanju lastne izvirnosti, ustvarjalnosti, analitičnosti, intuitivnosti, umirjenosti, vztrajnosti in modrosti. Vzemite si čas in se odprite raziskovanju mističnih energij, zdravilstva in drugih okultnih znanj. Tisti, ki se boste prepustili tem energijam, boste deležni izjemne ustvarjalnosti in modrosti.

Veliko se vam bo dogajalo, znotraj sebe boste čutili nemir in energijo. Čeprav bo na prvi pogled videti, kot da vse 'stoji', da ste osamljeni, skrivnostni, tihi in zaprti vase, za nekatere celo odmaknjeni, s pridom izkoristite te energije, ne sprejemajte novih odločitev, ne začenjajte novih korakov in ne uresničujte nove vizije. Teden, ki je pred vami, je namenjen predvsem krepitvi notranje moči, pridobivanju znanja, odgovorov, razrešitvi in dobrim idejam, ki jih boste uresničili, ko vas bodo energije bolj podpirale.

Ker smo še vedno v letu pomembnih zaključkov in prekinitev nepotencialnih energij, naj vas energije v tem tednu vodijo k odkrivanju modrosti in k delovanju z njo. Spremenite stare načine obnašanja, vzorce, odnose in stopite korak globlje. Soočite se s svojimi občutki, preobrazite jih in začnite uporabljati nov način pozitivnega razmišljanja. Morda ste do zdaj veliko spremenili, kljub temu pa vam toplo priporočam, da se ne ustavite, da še naprej delujete na nov način in si postavite čvrste temelje, čvrsto notranjost, ki bo izjemna osnova za vaše novo zunanje življenje.

Poskrbite za svojo vitalno energijo in regenerirajte energijo v ledvicah.

Posvetite se zdravemu načinu življenja in telesu pomagajte sprostiti vse negativne energije, ki jih resnično ne potrebuje več. Obiščite različne sprostitvene centre in si privoščite tehnike, med katere zagotovo spadajo dobre meditacije, terapije, energijske masaže, joga, hoja v naravi … V odnosih bodite bolj ljubeči in nežni. Bodite prijazni in zvesti. Vem, nekateri boste čutili veliko napetosti znotraj sebe, iz vas bodo bruhali protestiranje, nenormalno vztrajanje pri nemogočih stvareh, dvoličnost, hinavščina, lahko se boste počutili depresivne, nezanesljive, postajali boste vse bolj nestrpni in agresivni. Poskušajte se zavedati teh negativnih energij in jih zavestno razrešiti. S takšnim delovanjem si boste prihranili veliko časa in negativnih izkušenj ter se novih korakov v prihodnje lotili s precej manj strahu in odvečne negativne energije. Naučili se boste pridobiti informacije in s tem znanje, zato razloga za različne strahove znotraj vas na tej ravni ne bo več. Dovolite si vedeti in se navsezadnje zavedajte, da se za strahom vedno skriva ogromno vprašajev, nejasnosti, še več neznanja, nevédenja. Zavihajte rokave in pogumno raziskujte, načrtujte in prebirajte pravo literaturo ter obiskujte delavnice, seminarje, kjer boste dobili znanje in odgovore na svoja še tako skrita in globoka življenjska vprašanja.

Da boste imeli uspešen teden, vam toplo priporočam, da se zanimate tudi za ljudi in svet okoli vas, da ste ravnodušni do materialnega sveta in da ne razmišljate preveč. Naučite se zaupati v življenje ter negujte potrpežljivost in razumevanje.

Imejte mističen teden, poln modrosti.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...