Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 5.-12.3.2017

5. marec 2017    2737 ogledov

Pozdravljeni!

Izkoristite energije novih začetkov in zaključke uporabite v vaše višje dobro. Izjemno bo, če boste energije veznane na projekte plemenitili z energijo univerzalnosti, razumevanja za druge, človekoljubnosti, pravičnosti in resnicoljubnosti.

Podpirale vas bodo energije strasti, temperamentnosti in ponosa

Bodite odprti za novosti in na trenutno stanje poglejte še z drugega zornega kota. Lahko vidite, dovoljeno vam je. Naj vam celotne slike ne zameglijo tančice iluzij, na podalgi katerih zaradi prevelike trme, nanadziranih izbruhov zaidete s poti resnice.  Dovolite si sprejeti novosti, te precej naprednejše pristope, ne utapljajte se v starih vzorcih, starih nepotencialnih energijah. Izkoristite sveže, izjemno podporne energije za jasnejšo sliko, ki vam jo univerzum jasno niza v vaše misli in občutke.

Pred vami je teden potovanj – na duhovnem nivoju ali pa tistih fizičnih

Energije tega tedna vas bodo poskušale odpeljati v svet sanj in iluzij. Pa tudi na prava potovanja po našem planet. Dovolite si. Dovolite si izjemnih duhovnih potovanj. Le-ta vam bodo v pomoč, saj boste znali prekiniti z nezdravimi, nepotencialnimi energijami, ki jih še “vlečete” za seboj.

Sodelovanja s tujino, potovanja v tujino, vam bodo prinesla, fizične zaključke določenih situacij v vašem življenju.

Pred vami je teden inicijacij. Na preizkušnji boste

Ali boste sprejeli odločitev ter se pogumno podali na pot vaše iluzije in uresničili sanje, ki ni nujno, da so vaša srčna in resnična izbira. Veliko izmed vas bo imelo priložnost to začutiti in se boste v zadnjem trenutku odločali za prekinitve nečesa, ker boste videli svojo sliko bolj jasno.

Glejte v pravo smer, univerzume, vam niza izjemne ideje, vizije, znanja, ki jih morate sprejeti in oplemenititi v prihodnosti. Zelo pomembno bo, da se boste znali očistiti starih energij. Vzemite si čas zase in uravnajte energije vaših čaker. Kadar so le-te v ravnovesju, imate priložnost, jasnih in resničnih odločitev. Situacije v tujini vam bodo odpirale in širile obzorja. Ob dani situaciji boste z lahkoto svoja prepričanja spremenili in si potem takem osvetlili vašo pot. Imeli boste priložnost videti več kot ponavadi. Zaupajte svojim vodnikom, zaupajte univerzumu.

Pred vami se bo zvrstilo veliko srečanj in pridobili boste različne izkušnje

V tem tednu boste izvrstno lahko uporabili svoje znanje, informacije katerim ste bili priča pretekli teden. Pretekli teden ste se imeli čas poglobiti vase in priti do marsikaterega odgovora in če ste ga dobili, potem vam bodo srečanja z odnosi, stvarmi in situacijami to jasno kazala. Ne dovolite si pasti pod energijo iluzij, spomnite se tistega uvida, ideje, ki ste jo dobili in jo pogumno udejanjite.

Neprecenljiva izkušnja čaka na vas. Morda se bodo zaključili odnosi tudi na fizični ravni. To je le posledica energij, za katere boste v tem tednu, jasno čutili, da so za vajino prihodnost nepotencialne. Ne trudite se, bodite odprti in z energijo sočutja, iskrenosti ter resnice, ki jo jasno čutite v srcu zaključite sitacijo, odnos ali stvar. Morda ste samo na točki, da se energije preobrazijo, kar pomeni, da fizično odnosi ne razpadejo, le višji novo razumevanja, ozaveščanja in drugačnih frekvenc bo v igri. Tisti, ki pridno delate na sebi, boste te energije močno čutili. Pomembno bo, da se predate svojemu višjemu jazu in ne poslušate igric vašega uma. Verjamem, velikokrat ima genijalne in precej lahke rešitve. Saj veste, kako izgleda to. Globoko v vas je občutek, da nekaj boli, da nekaj ni čisto tako kot bi moralo biti, vas um pa po svoje kreira genialne ideje, ki jim “nasedete” in na koncu realizirate s težino.

Bolj, ko boste spuščali staro, bolj se boste počutili celovite

Energije tega tedna vas znajo spomniti na dogodke iz preteklega leta, ki ste jih srečevali prav na vsakem koraku. Če se česa še niste lotili, potem je zdaj pravi čas zato. Ne čakajte, da vas v vsakdanjiku presenetijo situacije in so vam situacije, odnosi, stvari na silo vzete. Ponavadi zato poskrbijo energije, ker vaša duša želi, da hodite po svoji, pravi poti. Najlažje, pa čeprav so takšne situacije izjemno težke, lahko to storite, ko vam energije vse enostavno odrežejo. Pokažejo vam dejanski konec situacije, odnosa ali neke stvari. Dvignite nivo zavedanja in poskrbite, da vse skupaj ne bo boleče. Bodite sočutni do nastale situacije in nadaljujte. Ne čakajte in ne stopicajte na mestu. Zato zdaj ni pravi čas.

Zaključite z nepotencialnimi energijami in spodbudite vašo ustvarjalnost v sebi.

Razumevanje in vdanost višjemu bo v vas prebujala globine, ki ste si jih do sedaj uspešno prikrivali, oz. se z njimi niste želeli srčno soočiti. Opustite strahove, ti so tisti, ki vedno izbruhnejo na površje, kadar se naše srce odloči za novo, edinstveno, za nekatere včasih malo drugačno pot. Strah velikokrat izhaja iz situacij, ki jih ne poznamo in o njej ne vemo nič. Zato pa so tukaj vaši darovi, ki vam pomagajo, da to znanje poiščete znotraj sebe. Ste na poti zavestnega uresničevanja svoje življenjske poti in če se povrhu tega še zavedate, potem boste zlahka spustili stare, nepotencialne načine delovanja. Zapomnite si, velikim izmed vas je dano, da s pomočjo zavedanja spremenite in razširite vašo vizijo ter pogumno zakorakate naprej. Vaš um natačno ve, vse kombinacije, ki ste jih do sedaj pridno, sistematično in kvalitetno uporabljali. Naučite se drugačne uporabe svoje mentalne energije. Raziskujte in pridobivajte neprecenljive izkušnje.

Bodite dovolj senzitivni, odprtega duha in imejte pogum!

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...